Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşbulduk canım... sağol iyim.....halem bana bu toiği tavsiye etti...çok iyiler arkadaşlarım ve eğlenceliler dedi..bendfe aranıza katılayım dedim..olumunekankayizsmile

halem iyikii sana tavsiye etmişş canımm pişmann olmazsınnn
derda deva gibiyizz sedigimizeee taparızz bizi hafife alma canımmm alışkanlıkk yaparızzz

tekrar hoşgeldin aramızaa kendimi tanıtayımm ismim hayall az birazz çatlagımdırr idare edersinn yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm yaşımıı sormayınn yaşamadımkii demiyorumm her anını yaşadımm az küçültecem yaşımı 34 diyeyimmm :))) bu arada gencim güzelimmm senii üzerimmm diyorrr saygılarımıı sunuyorummm

:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinni
öp öp öp öppp benii halemmmm Ben o şelale saçlara
O ay, o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara
Öp öp öp öp doyamadım

Sütten ak o gerdana
Bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım

öp öp öpp öp hale öp hayalii öppp yirinn senii kızzzz

neoluyo ayolCADIARZUaklinialirimsmile:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile:roflol:

yok canım hsg cektirmedim..asılama olursa mecburen cektircem işte..hadi hayırlısı

halecim..bende hsg çektir....ş.bey tüpte istemiyor ama burda bazı arkadaşları rahim filminde çıktı sorunları...ama yinede tabii karar senin.....ben 3 ay önce çektirdim...dr.benden istemedi ama...ben çektirdim..sonrada ş.beye götürdüm...

derda deva gibiyizz sedigimizeee taparızz bizi hafife alma canımmm alışkanlıkk yaparızzz

tekrar hoşgeldin aramızaa kendimi tanıtayımm ismim hayall az birazz çatlagımdırr idare edersinn yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm yaşımıı sormayınn yaşamadımkii demiyorumm her anını yaşadımm az küçültecem yaşımı 34 diyeyimmm :))) bu arada gencim güzelimmm senii üzerimmm diyorrr saygılarımıı sunuyorummm

ahhh canım ne güzelde tanıtmıssın kendini olumunekankayizsmile

halecim..bende hsg çektir....ş.bey tüpte istemiyor ama burda bazı arkadaşları rahim filminde çıktı sorunları...ama yinede tabii karar senin.....ben 3 ay önce çektirdim...dr.benden istemedi ama...ben çektirdim..sonrada ş.beye götürdüm...

Evet canım olabilir bakalım bidaha gidimde ne dicek ona göre asılama falan derse mecburen cektircem zaten balım

canım hoşbulduk....ben böyle eğlenceli yerleri severim...ne güzel hepiniz hayat dolusunuz..çok hoş...canım benim yaş senden daha fazla...yaşlarımızı boşverelim...bakalım önümüze,hayatımıza,geleceğimize...kaydirigubbakcemile3:KK1:

:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinni

neoluyo ayolCADIARZUaklinialirimsmile:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile:roflol:

haleye öptürüyomm kuzummm kendimii sanada öptürmek isterdimmm tabisideee halemm kızıyooo diyokiii sadece ben öpeyimm bana bulaşsın gribinn sizlerr içinn kendini feda ediyoo benimm can arkadaşımm hehehehehe

bebek2vm1kk7.jpg

bu hayalıme halem kıskanma:))))))))))))))))

Son düzenleme:
canlarım kuzucuklarım hayalim,bluesuu canım,tugcem,boncugum hepinizi cok öpüyorum canlarım cıkmak zorundayım biraz işim var sonra görüşelim inşallah cok öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun..opuyorumnanaktan

halem saka bıyana kendıne ıyı bak cnm görüşürüz öptüm cnm
bluesuu sende kib cnm herzaman beklerızopuyorumnanaktan

X