- 18 Nisan 2009
- 3.671
- 14
- 51
hoşbulduk canım... sağol iyim.....halem bana bu toiği tavsiye etti...çok iyiler arkadaşlarım ve eğlenceliler dedi..bendfe aranıza katılayım dedim..olumunekankayizsmile
öp öp öp öppp benii halemmmm Ben o şelale saçlara
O ay, o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara
Öp öp öp öp doyamadım
Sütten ak o gerdana
Bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım
öp öp öpp öp hale öp hayalii öppp yirinn senii kızzzz
yok canım hsg cektirmedim..asılama olursa mecburen cektircem işte..hadi hayırlısı
halem iyikii sana tavsiye etmişş canımm pişmann olmazsınnn
derda deva gibiyizz sedigimizeee taparızz bizi hafife alma canımmm alışkanlıkk yaparızzz
tekrar hoşgeldin aramızaa kendimi tanıtayımm ismim hayall az birazz çatlagımdırr idare edersinn yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm yaşımıı sormayınn yaşamadımkii demiyorumm her anını yaşadımm az küçültecem yaşımı 34 diyeyimmm :))) bu arada gencim güzelimmm senii üzerimmm diyorrr saygılarımıı sunuyorummm
halecim..bende hsg çektir....ş.bey tüpte istemiyor ama burda bazı arkadaşları rahim filminde çıktı sorunları...ama yinede tabii karar senin.....ben 3 ay önce çektirdim...dr.benden istemedi ama...ben çektirdim..sonrada ş.beye götürdüm...
allah seni hayalcıgımkaydirigubbakcemile3
benım son ıkıgünüm kaldı hayalım korkuyorum ürküyorum ama bu işin üstesınden gelıcem:hooray:
halem iyikii sana tavsiye etmişş canımm pişmann olmazsınnn
derda deva gibiyizz sedigimizeee taparızz bizi hafife alma canımmm alışkanlıkk yaparızzz
tekrar hoşgeldin aramızaa kendimi tanıtayımm ismim hayall az birazz çatlagımdırr idare edersinn yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumm yaşımıı sormayınn yaşamadımkii demiyorumm her anını yaşadımm az küçültecem yaşımı 34 diyeyimmm :))) bu arada gencim güzelimmm senii üzerimmm diyorrr saygılarımıı sunuyorummm
:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinni
neoluyo ayolCADIARZUaklinialirimsmile:uhm::jeyyar::bbo:sempatiksalakcinnibilmiyorumkismile:roflol:
Evet canım olabilir bakalım bidaha gidimde ne dicek ona göre asılama falan derse mecburen cektircem zaten balım
bu hayalıme halem kıskanma:))))))))))))))))
kızlar bende çıkmak zorundayım...hoşçakalın..görüşmek üzere......tanıştığımıza memnun oldum...
buda sana halem :)))))))) kızdırma benı
halem saka bıyana kendıne ıyı bak cnm görüşürüz öptüm cnm
bluesuu sende kib cnm herzaman beklerızopuyorumnanaktan