Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

HAYIRLI UGURLU OLSUN

EYLÜL AYI LİSTEMİZ

EZGİM_EZ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------4 EYLÜL
ASİ-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------14 EYLÜL
DERİNSU----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EYLÜL

EKİM AYI LİSTEMİZ

HALE----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------1 EKİM
FLAN----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------3 EKİM
SAMYELİ26-------------------------------------------------------------------------------------------------------------5 EKİM
BULUT83-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------6 EKİM
KARDELEN-------------------------------------------------------------------------------------------------------------7 EKİM
GULHAYALDAGHAN------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
TURKUAZ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
SELİNA23----------------------------------------------------------------------------------------------------------------8 EKİM
AFED----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------9 EKİM
EBRAR_53--------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
PELİN67-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------10 EKİM
AYŞEN_34--------------------------------------------------------------------------------------------------------------??
ALEYNA-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
BİRSEN29--------------------------------------------------------------------------------------------------------------20 EKİM
TUGCAL-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------26 EKİM
SU_41--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------?? EKİM

HAMıŞLERıMıZ

GÖKCERANA23-------------------------------------------------------- ---------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEYN77------------------------------------------------------------------------------------------------------------- opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YUSNES-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AŞKMELEGı-------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BUURCUUM--------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ZEY86----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SHARK_11----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
BERSUU-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
PNRSM---------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AZİZE------------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
YABADABADU----------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNDOĞMADAN-------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ÖZLEMSOYSAL---------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MIZMIZ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GELINCIK-------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
MAVİŞŞŞŞ-----------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SEYDAM--------------------------------------------------------------------------------------------------------------opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCıZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Bundan böle benden baskası öpemez hayali haberiniz ola sonra demedi demeyin Şeniz

kızlar benı özledınızmı kaydirigubbakcemile3

kuzumm hoşgeldinn özlemezz olurmuyuzz heçç senii özlemeyeyininn eltisiii yatıya gelsinnn hahahaha eltisi olan kızlarr bogacakk benii hahaha

benimm yokk çokk şükürrr eltimmm şaka bi tarafa özletiyon kendini canım

nasılsın nasıl gidiyooo

halem doktora gıtcektın en son cnm neyaptın 100 sayfaya yakın bırıkmıs sayfa kızlar önemlı bısıy varmı

Son düzenleme:

ay bendede elti falan yok sanslıyız biz kız bizi anamız kadir gecesi dogurmus

allah seni hayalcıgımkaydirigubbakcemile3
benım son ıkıgünüm kaldı hayalım korkuyorum ürküyorum ama bu işin üstesınden gelıcem:hooray:

halem doktora gıtcektın en son cnm neyaptın 100 sayfaya yakın bırıkmıs sayfa kızlar önemlı bısıy varmı

Gittim boncugum..esimin spermiogram sonuclarına baktı benim hormon tahlilime senden bişey istemiom esinden tekrar spermiogram istiom dedi..onu yaptırcaz sonra tekrar gitcem görüşmeye karar vercez işte asılamamı tedavimi tüpmü düye bakalım hayırlısı kuzum dualarını eksik etme

hoşbuldum afedcıgıma.s.
yenı gelen arkadaslar sızlerde hoşgeldınız:1hug:
kızlar lıstede degısıklık varmı varsa degıstırıma.s.

Bundan böle benden baskası öpemez hayali haberiniz ola sonra demedi demeyin Şeniz

öp öp öp öppp benii halemmmm Ben o şelale saçlara
O ay, o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara
Öp öp öp öp doyamadım

Sütten ak o gerdana
Bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım

öp öp öpp öp hale öp hayalii öppp yirinn senii kızzzz

ıyı hadı bakalım cok sevındım cnm sende adım atmıssın benım gıbı kızlar toptan tedavıye basladık ınsallah en kısa zamanda hayırlı haberlerı alırız cnm buarada sen hsg cektrmısmıydın asılamadan önce onuda ıstıyorlar çünküvereliniortak

ohhhhh kıskananlar catlasın sositososito hayalim bana beste bile yaptı..tugceeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yok canım hsg cektirmedim..asılama olursa mecburen cektircem işte..hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…