- 12 Mart 2010
- 5.149
- 3
kızlar benı özledınızmı kaydirigubbakcemile3
kızzzz kuzu nirlerdesin sennnn özlemezmiyim boncuğum çok özledimmmmm........opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hale stretten öyle olmuşundur
kızz kuzuu nedenn boşasınnn ki hahaha
tabiii canımm tabiii ne demekkk tabiikii koklayabilirrr ben kokklanmakk içinn varımmm zatenn hahaha
bercuu hoşgeldinn aramızaaa koklaa beniiiii canımmmm öpme ama öpmee işinii halemm yapacakkk ona sözz verdimmm o öpecekk benii bulaştırcam ona gribimii sende iyileşince öpersinn beniii olarmııı
çok sagolun kızlar bende sızı özledım durun bende öpüm sızıŞenizolumunekankayizsmile
kuzumm hoşgeldinn özlemezz olurmuyuzz heçç senii özlemeyeyininn eltisiii yatıya gelsinnn hahahaha eltisi olan kızlarr bogacakk benii hahaha
benimm yokk çokk şükürrr eltimmm şaka bi tarafa özletiyon kendini canım
nasılsın nasıl gidiyooo
sen öp bluesuu koklasın bana ne kaldı???? :roflol:Bundan böle benden baskası öpemez hayali haberiniz ola sonra demedi demeyin Şeniz
çok sagolun kızlar bende sızı özledım durun bende öpüm sızıŞenizolumunekankayizsmile
halem doktora gıtcektın en son cnm neyaptın 100 sayfaya yakın bırıkmıs sayfa kızlar önemlı bısıy varmı
hoşgeldin canım nasılsın
sen öp bluesuu koklasın bana ne kaldı???? :roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
Bundan böle benden baskası öpemez hayali haberiniz ola sonra demedi demeyin Şeniz
Gittim boncugum..esimin spermiogram sonuclarına baktı benim hormon tahlilime senden bişey istemiom esinden tekrar spermiogram istiom dedi..onu yaptırcaz sonra tekrar gitcem görüşmeye karar vercez işte asılamamı tedavimi tüpmü düye bakalım hayırlısı kuzum dualarını eksik etme
öp öp öp öppp benii halemmmm Ben o şelale saçlara
O ay, o hilal kaşlara
O süzme bal dudaklara
Öp öp öp öp doyamadım
Sütten ak o gerdana
Bir çıkar ki meydana
Gel de uyma şeytana
Bak bak bak bak duramadım
öp öp öpp öp hale öp hayalii öppp yirinn senii kızzzz
ıyı hadı bakalım cok sevındım cnm sende adım atmıssın benım gıbı kızlar toptan tedavıye basladık ınsallah en kısa zamanda hayırlı haberlerı alırız cnm buarada sen hsg cektrmısmıydın asılamadan önce onuda ıstıyorlar çünküvereliniortak