Saka yaptım kız kaydirigubbakcemile3 turkuazın yöntemi ne yawrumm
geçmiş olsun canım biraz beklesin canım hem evliliğinin tadını cıkarsın hem de düşük sonrası hemen hamileliği önermiyo doktorlar....kız kardeşim kızlar bi kkere düşük yaptı yeni evli
nedenki tatlım daha gelir belki
preseed ile kendine enjekte yöntemi kuzum.... biliyom şaka yaptığını kızzzz heheh delüüü....
geçmiş olsun canım biraz beklesin canım hem evliliğinin tadını cıkarsın hem de düşük sonrası hemen hamileliği önermiyo doktorlar....
Ne bilim valla cok az oldum bu ay :hulya:
kızlar herkeze merhaba.......bende topiğinize katılmaya geldim....hale arkadaşımın isteği üzerine geldim....ama eğlenceli bir topiğe benziyor......bende bebek yapmaya uğraşanlardanım... hadi bakalım hepimize kolay gelsin...
halem..canım..yemeğim gelmişti onu yemekle meşguldum...
kızz kuzummm ertele annenlere gitmeyii yada birazcıkk geç gitt atışlar olsun yat 1 saat sonra gidiverin annene gelincede uyur kalırrr yapılmaz atışlarrr
anacım keçi poynuzu pekmezzi yedirrr en güzell enerjii içecegii duramazsınızzz valla içinceee hahahaha
Kızlar benim adetim cok kıosa sürdü ya 2 gün o da az az geldi bugun damla damla niye öyle oldu acep :uhm:
kızlar bluesuu benim bi ara takıldıgım topikten arkadasım..Cok seviyom onu..ben cagardım buraya tanısın koklasın bakem sengözlerimebaksanab
dene kuzum dene her yöntemi dene bak keçi boynuzu pekmezinide dene hergün sende iç eşinde bak sonra dicenn güççç bizdee atrıkkk hahahakızzzz delüüü kudurmadım tebii ki.....dedim ya benimki yorgun geliyo eve bu günlerde 2 hafta böle olcakmış... adamın kolunu kaldırmaya mecali yok bebek nassı yapcaz.... hehehehehesırnaşık şey
çare üretmeye calışıyom eğer başarılı olmassam turkuazımın yöntemini denicem.....
kızlar akşam bi rüya grdüm hayır olsun paylaşayım sizlede rüyamda yağmur yağıyo bi kadın grüyorum kucağında bebek var arkkamdan gliyo konuşuyoz ama deniz gibi bir yere gliyorum kadına diyorum ne kadar büyük zeytin yağı denizi diyo bende ona diyorum bebeğe parmağınla ağzına ver şifa olsun duymuyo beni sonra kapılı biyere gliyorum kadın bana nasıl namaz kılıyosun diyo ihlas süresiylemi bende hepsini okuyorum diyorum bnde ona srym aynı senin gbi diyo o anda eşim uyandırdı bi hocaya sorucam merak ettimmm
Ne bilim valla cok az oldum bu ay :hulya:
bakam ben cumartesi olcammı hadi hayırlısı murat gtürdü mendili ne oolck bakem ilaçlar etki etmişmi
kızlar herkeze merhaba.......bende topiğinize katılmaya geldim....hale arkadaşımın isteği üzerine geldim....ama eğlenceli bir topiğe benziyor......bende bebek yapmaya uğraşanlardanım... hadi bakalım hepimize kolay gelsin...
inşallah olmassın afedcim yaaa bu ay senden umutluyum anacım....:hulya:bakam ben cumartesi olcammı hadi hayırlısı murat gtürdü mendili ne oolck bakem ilaçlar etki etmişmi
:roflol::roflol::roflol: kız benimki bunları bi okusa boşar heeee beni... hahahahaha:roflol::roflolpuyorumnanaktan
canım bilmem ki neden öyle oluyo doktora söyledn mi dün 3 günden az sürmemesi lazım benim bildiğim....
bluesuuu hoşgeldin canım aramıza bizai tanıyıp koklayabilirsin heeee :roflol::roflol: demi kızzz hayal koklasın mı arkadaş seni de kuzuuuummmmmkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana arkadaşım aramıza katılırsan memnun oluruz halem bilir burası cok hareketli bir topic ve arkadaşlıklar çok sıcaktır burda....vereliniortak
hale stretten öyle olmuşundur
kızlar benı özledınızmı kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım inşallah tez vakitte kavusursun bebene....
inşallah olmassın afedcim yaaa bu ay senden umutluyum anacım....:hulya:
:roflol::roflol::roflol: kız benimki bunları bi okusa boşar heeee beni... hahahahaha:roflol::roflolpuyorumnanaktan
canım bilmem ki neden öyle oluyo doktora söyledn mi dün 3 günden az sürmemesi lazım benim bildiğim....
bluesuuu hoşgeldin canım aramıza bizai tanıyıp koklayabilirsin heeee :roflol::roflol: demi kızzz hayal koklasın mı arkadaş seni de kuzuuuummmmmkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana arkadaşım aramıza katılırsan memnun oluruz halem bilir burası cok hareketli bir topic ve arkadaşlıklar çok sıcaktır burda....vereliniortak