Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Saka yaptım kız kaydirigubbakcemile3 turkuazın yöntemi ne yawrumm

preseed ile kendine enjekte yöntemi kuzum.... biliyom şaka yaptığını kızzzz heheh delüüü....

kız kardeşim kızlar bi kkere düşük yaptı yeni evli
geçmiş olsun canım biraz beklesin canım hem evliliğinin tadını cıkarsın hem de düşük sonrası hemen hamileliği önermiyo doktorlar....

kızlar herkeze merhaba.......bende topiğinize katılmaya geldim....hale arkadaşımın isteği üzerine geldim....ama eğlenceli bir topiğe benziyor......bende bebek yapmaya uğraşanlardanım... hadi bakalım hepimize kolay gelsin...

Hmm anladım canım presedd duymustum alcaktım bi ara ama sonra vazgectim kaydirigubbakcemile2

Hoşgeldin kuzummm a.s.

:roflol::roflol::roflol: kız benimki bunları bi okusa boşar heeee beni... hahahahaha:roflol::roflolpuyorumnanaktan

Kızlar benim adetim cok kıosa sürdü ya 2 gün o da az az geldi bugun damla damla niye öyle oldu acep :uhm:

canım bilmem ki neden öyle oluyo doktora söyledn mi dün 3 günden az sürmemesi lazım benim bildiğim....

kızlar bluesuu benim bi ara takıldıgım topikten arkadasım..Cok seviyom onu..ben cagardım buraya tanısın koklasın bakem sengözlerimebaksanab

bluesuuu hoşgeldin canım aramıza bizai tanıyıp koklayabilirsin heeee :roflol::roflol: demi kızzz hayal koklasın mı arkadaş seni de kuzuuuummmmmkaydirigubbakcemile3
şaka bir yana arkadaşım aramıza katılırsan memnun oluruz halem bilir burası cok hareketli bir topic ve arkadaşlıklar çok sıcaktır burda....vereliniortak

dene kuzum dene her yöntemi dene bak keçi boynuzu pekmezinide dene hergün sende iç eşinde bak sonra dicenn güççç bizdee atrıkkk hahaha

hayrolsun canımm güzel rüyan

hoşgeldin canım inşallah tez vakitte kavusursun bebene....
bakam ben cumartesi olcammı hadi hayırlısı murat gtürdü mendili ne oolck bakem ilaçlar etki etmişmi
inşallah olmassın afedcim yaaa bu ay senden umutluyum anacım....:hulya:

Söylemedim doktora canımm..ama stresten oldu herhalde dün cok stres yaptım da kaydirigubbakcemile3

hale stretten öyle olmuşundur

Öyle galiba canımm dün cok stres yaptım birazda üzüldüm ondan öle oldum

kızlar benı özledınızmı kaydirigubbakcemile3

Balımm özlemezmiyiz gel bi öpim Şeniz

hoşgeldin canım inşallah tez vakitte kavusursun bebene....

inşallah olmassın afedcim yaaa bu ay senden umutluyum anacım....:hulya:

saol gülüm allahım biliyo hayırlısı verirse olur asla isyan etmem elbet olucak ümidimi kaybetmiyorum

kızz kuzuu nedenn boşasınnn ki hahaha
tabiii canımm tabiii ne demekkk tabiikii koklayabilirrr ben kokklanmakk içinn varımmm zatenn hahaha
bercuu hoşgeldinn aramızaaa koklaa beniiiii canımmmm öpme ama öpmee işinii halemm yapacakkk ona sözz verdimmm o öpecekk benii bulaştırcam ona gribimii sende iyileşince öpersinn beniii olarmııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…