- 27 Eylül 2010
- 328
- 0
kız hale şeyma yine hastalanmamış hamile olmasın
inşallah hamiştirrr alırız güzel haberini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi canım sen nasılsınmirmirmirmir
canımm çok geçmişş olsunn dikkat et kendineee rabbim şifa versinnn
allaha havalee ett canımm rabbimmm büyükkk verir başlarına bi dert seni unuturlarr kendi dertlerine yanarlar sen sadece rabbime havale et
oyyyyyyy kuzularıunnnn kuzusuuuu hoşgeldinnnnnnn nasılsın tatlımmmmm
öp öp öp öp öp öp öp bende öpim öpimm öpimmmm bulaşsınn dmi tatlımm
tamam canım görüşürüz
iyi yapmışın canım uyumuşunnn bende aynı canım deyişen bişey yokk geçmişe girim dedim bi girdim üst üstte tell anca çıkabildimm
kızzz tugce kuzusuu hanii hayall nerdeee hiçç sormuyonnn bu hayall nerdedir ne yer ne içerr napıyordurr deyeee küstümm iştee küstümm ben zatenn hasta ve yaşlı bi kadınımmmm
kızz kuzuu sen bu akşam gelir gelmezz odaklann eşineee daha kapıdan adımı atar atmazz al ablukaya hahahaha
canımm çok geçmişş olsunn dikkat et kendineee rabbim şifa versinnn
allaha havalee ett canımm rabbimmm büyükkk verir başlarına bi dert seni unuturlarr kendi dertlerine yanarlar sen sadece rabbime havale et
oyyyyyyy kuzularıunnnn kuzusuuuu hoşgeldinnnnnnn nasılsın tatlımmmmm
öp öp öp öp öp öp öp bende öpim öpimm öpimmmm bulaşsınn dmi tatlımm
tamam canım görüşürüz
iyi yapmışın canım uyumuşunnn bende aynı canım deyişen bişey yokk geçmişe girim dedim bi girdim üst üstte tell anca çıkabildimm
kızzz tugce kuzusuu hanii hayall nerdeee hiçç sormuyonnn bu hayall nerdedir ne yer ne içerr napıyordurr deyeee küstümm iştee küstümm ben zatenn hasta ve yaşlı bi kadınımmmm
kızz kuzuu sen bu akşam gelir gelmezz odaklann eşineee daha kapıdan adımı atar atmazz al ablukaya hahahaha
ben de iyiyim canım napiim show da garip bir yarışma var ona bakıyom ne olduğunu anlamadım bbg gibi bişey galibaw....
şeyma kim inşallah hamiledir....
kuuuuuuzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm sen zaten yazıyon d.iye dimedim bu gacılar yazmıyo küsme kuzum gel de barışalım öpüşelimŞeniz kız bu akşam annemlere gidicez yemeğe offff offfff tam bebek yapalım dedik izne çıktı diğer cocuk sırası mı yani onun yüzünden biz yapamıyos... ben iyisimi eve birkaç enerji içeceğü falan alayım gerçi onlar da zararlı diyolar ayyy bilemedim hayırlısı artık.... kaydirigubbakcemile3
Hadi hayırlısı ama tehlikeli onun için su anda hiç laf dinlemiolar kızıom bak klava:
nmeden düşük falan mı yaptı ayyy bende ne merak merak....:kedi:
geçmişş olsun canımm ıhlamurda içemezsinn sen şimdi demiii balla limon yap iç kuzu öksürüye iyi geliyo bende boguluyom öksürükten gece uyutmuyoo bal limon rahatlatıyoo canımkızlar hala çok kötü öksürüyorum.. böyle kalbim sıkışıyor... hele gece fena tutuyor.. sıcak bişey vicks hiçbirşey kar etmiyor...
güle güle canım sanaha hayırlı günlerbende kaçtım tekrar hayırlı günler
kızlar ben kaçar namaz kılıcak daha çok öpüyorum sizi görüşürüz
Tugcem enerji içecegi falan ne iş kız kudurdunmu :roflol::roflol::roflol:
kızzzz delüüü kudurmadım tebii ki.....dedim ya benimki yorgun geliyo eve bu günlerde 2 hafta böle olcakmış... adamın kolunu kaldırmaya mecali yok bebek nassı yapcaz.... hehehehehesırnaşık şey
çare üretmeye calışıyom eğer başarılı olmassam turkuazımın yöntemini denicem.....
kızlar akşam bi rüya grdüm hayır olsun paylaşayım sizlede rüyamda yağmur yağıyo bi kadın grüyorum kucağında bebek var arkkamdan gliyo konuşuyoz ama deniz gibi bir yere gliyorum kadına diyorum ne kadar büyük zeytin yağı denizi diyo bende ona diyorum bebeğe parmağınla ağzına ver şifa olsun duymuyo beni sonra kapılı biyere gliyorum kadın bana nasıl namaz kılıyosun diyo ihlas süresiylemi bende hepsini okuyorum diyorum bnde ona srym aynı senin gbi diyo o anda eşim uyandırdı bi hocaya sorucam merak ettimmm
Evet kız daha yeni düşük yaptı
ben de iyiyim canım napiim show da garip bir yarışma var ona bakıyom ne olduğunu anlamadım bbg gibi bişey galibaw....
şeyma kim inşallah hamiledir....
kuuuuuuzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm sen zaten yazıyon d.iye dimedim bu gacılar yazmıyo küsme kuzum gel de barışalım öpüşelimŞeniz kız bu akşam annemlere gidicez yemeğe offff offfff tam bebek yapalım dedik izne çıktı diğer cocuk sırası mı yani onun yüzünden biz yapamıyos... ben iyisimi eve birkaç enerji içeceğü falan alayım gerçi onlar da zararlı diyolar ayyy bilemedim hayırlısı artık.... kaydirigubbakcemile3
hayır olsun güzel rüyaymış kuzum rüyayla amel olmaz ama yine sor tabii.... Allah hayırlara cıkarsın inşallah....
kızzz o zaman beklesin acık bak bana 6 ay dediler 3 ay sonra hamile kaldım da yine düşük oldu beni örnek göster eğer hamiş falan değilse biraz beklesin de yapsın kendini toplasın acık....
Kızlar benim adetim cok kıosa sürdü ya 2 gün o da az az geldi bugun damla damla niye öyle oldu acep :uhm: