Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyi olmaya çaılşıyorum ebrarcığım hani benim ilaçlar kasım sonu gibi bitecek ya ben de önümdeki 2 ayı kendi çapımda hazırlanarak geçirmeye çalışıyorum bir yandan ilaçları kesmek için doktorumla görüşüyorum öbür yandan diş çıktı hafta sonu da kadın doğuma gideceğim kısmetse son durumuma bir baktırayım diyorum gerçi önce iyi bir doktor bulmam lazım onu araştırıyorum anlayacağın doktorlarla kanki olduk olumunekankayizsmilebir de eşimin doktorlarla pek arası iyi değil adamı sürükleye sürükleye doktor doktor gezdiriyorumkaydirigubbakcemiledeli oluyor adamkafamçokkarıştı

canım ya ALLAH kolaylık versin zor valla odoktor senin bu doktor benim
ilaçları yarıma sonrada çeğreğe düşürerek bırakacaksındır benim öyle olmuştu .hadi inşallah tamamen geçerde hamiş kalırsın tez vakitte .adamlar doktorlardan hazetmezler benimkide aynı .kötükedihüso

kızlar ben kaçar namaz kılıcak daha çok öpüyorum sizi görüşürüz

aynen canım bu ilaçlar birden kesilmiyor azar azar kesiyoruz yoksa başa dönüyorsun herşey yeniden karışıyor:bbo:

kızlar hala çok kötü öksürüyorum.. böyle kalbim sıkışıyor... hele gece fena tutuyor.. sıcak bişey vicks hiçbirşey kar etmiyor...

hamarat arkidişim benim kolay gelsin gelip teftiş etcem heee evini böyle tv nin üstüne parmağımı sürcem toz var mı diye bakcam....kötükedihüso

kızzz hayalim napem kızzz dedim ya dün tvnin karşısında uyudu benimki eve gelir gelmez hemen çökmem lazım tepesine..... bende turkuazın yöntemini mi denesem bu ay.....sırnaşık şey

canım sen de iyiki bizimlesin.... seviyom kızzz seni....

evet canım hamilelik öncesi diş bakımını yaptırman iyi olmuş.... dişler baya harap oluyor cünkü....

Aleykümselam kuzummm hoşgeldinnn olumunekankayizsmile

kızzz hale nassın bakem gel öpem seni dün kızmıssın ama elektrik gitti yavrum gelmeyince yattın bende napem.... öpem de barışak....Şeniz

kızlarrrrrr naaptınız bakem?herşey yolundamı
ben bugün çok uyumuşum yeni kalktım sayılır

kız yuvarlanma tutamayız sonra kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allah iylik sağlık versin balım

kızlar ben kaçar namaz kılıcak daha çok öpüyorum sizi görüşürüz

kızzz ebroşum seni kaçırmısım gene tühhhhhhhguclubacismile
Tugcemmm seni görüyorum altta

bende seniiiiii........:icecream:

hadi bende öpim barısalım ŞenizŞenizŞeniz

pelin afed halay samyeli napıyonuz kızlar....
buarada samyeli canım sen de es-es liymişsin hafta sonu ordaydım pek beğendim memleketinizi heee söylemeden geçemedim....

günaydın kızlar,, giremedim dün sayfaya,, grip oldum gene.. yattım akşam hep...
canımm çok geçmişş olsunn dikkat et kendineee rabbim şifa versinnn
allaha havalee ett canımm rabbimmm büyükkk verir başlarına bi dert seni unuturlarr kendi dertlerine yanarlar sen sadece rabbime havale et
selamınaleyküm topicimizin güzel ,datlu anne adayları hepiniz iyisinizdir inşallah .
ben bi geçmişe bakıyım nevar ne yok?hemen dönücem size kaydirigubbakcemile3
oyyyyyyy kuzularıunnnn kuzusuuuu hoşgeldinnnnnnn nasılsın tatlımmmmm
Aman bulasırsa bulassın ben öpim seni genede ŞenizŞenizŞeniz
öp öp öp öp öp öp öp bende öpim öpimm öpimmmm bulaşsınn dmi tatlımm
iyim canım, çıkmam lazım işteyim malum gene yoğunlaştı...
tamam canım görüşürüz
kızlarrrrrr naaptınız bakem?herşey yolundamı
ben bugün çok uyumuşum yeni kalktım sayılır
iyi yapmışın canım uyumuşunnn bende aynı canım deyişen bişey yokk geçmişe girim dedim bi girdim üst üstte tell anca çıkabildimm
pelin afed halay samyeli napıyonuz kızlar....
buarada samyeli canım sen de es-es liymişsin hafta sonu ordaydım pek beğendim memleketinizi heee söylemeden geçemedim....

kızzz tugce kuzusuu hanii hayall nerdeee hiçç sormuyonnn bu hayall nerdedir ne yer ne içerr napıyordurr deyeee küstümm iştee küstümm ben zatenn hasta ve yaşlı bi kadınımmmm

kızz kuzuu sen bu akşam gelir gelmezz odaklann eşineee daha kapıdan adımı atar atmazz al ablukaya hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…