daha iyiyim canım,erken yatcam bu akşam,sabah dr a gidiyorum.
vira bismillah.
kanamada av ama az parça dedigim hani kürtaj oldumya o parçalar zar gibi kana karısık gibi balım ya kaynanama dedim normal dedi ufak tefek olur ded için temizleniyo dedi parça kalsa agrıdan duramazsın dedi banaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismilecanım hayırlısı yaa
parça derken hala kanamamı oluyosun yani yoğunmu canım
inşallah yaa artık güzel haberler almak istiyoruz
kuzuuuummmm benim güçlü görünmek değil güçlü olmak zorundayız... ben artık bunu koydum kafama hep bunu düşünüyorum önce kendin sonra kocam için güçlü olmalıyım diyorum hep.... o benim için hep güçlü duruyor benim onu üzmeye hiç hakkım yok bu bir sorunsa kimde olduğu önemli değil ikimizin sorunu diyorum.... eğer bende değil eşimde olsaydı problem onu bırakacakmıydım hayır neden o beni bıraksın eğer obana bu kadar destekse ben de ona hayat arkadaşı olarak destek olmak zorundayım.... bu yazdıklarım hepimiz için kızlar sizde böyle düşünün lütfen.... eşlerimiz için güçlü olmak zorundayız....
şahin beye gittin demi kuzu??? doktoru beğendiğine sevindim canım doktora güven en önemlisi... inşallah eşinin testleri de güzel çıkar canım... tüp için gittiğinde öyle oluyor bize de 3 kuşak öteye kadar hastalık araştırması yapmışlardı ben ne bileyim ayol ninemin şekeri olup olmadığını....:roflol::roflol: ciddi yaklaşıyolar baya... o yüzden normal kadın doğumculardan cok daha güvenilirler bence....
ebraşıum ben iyiyim sen nasılsın kuzum gel öpem seni özledim....Şeniz
aynı bıraktıgınız gibiyim canım ya bir degişiklik yok teselli etmeye çelışıyorum kendimi 13 ekim büyük gün bakalım bebegin sonuçları çıkacak bende muayene olucam bakıcak doktor ya kızlar benden halen parça geliyo normalmı biri beni aydınlatsa ne iyi olur mafoldumbenmafoldumben
daha iyiyim canım,erken yatcam bu akşam,sabah dr a gidiyorum.
vira bismillah.
kızlar ben çıkıyorum çok hastayım bide yorgunum halim kalmadı artık ii geceler hoş muhabbetler sizlere :teytey::gitme:
aa bugün gitmedinmi sen yoksa gözümdenmi kaçtı
hadi hayırlısı canım herşey güzel gönlünce olsun
canım çok geçmiş olsun
iyi bak kendine çok öptüm tatlım
kuzuuuummmm benim güçlü görünmek değil güçlü olmak zorundayız... ben artık bunu koydum kafama hep bunu düşünüyorum önce kendin sonra kocam için güçlü olmalıyım diyorum hep.... o benim için hep güçlü duruyor benim onu üzmeye hiç hakkım yok bu bir sorunsa kimde olduğu önemli değil ikimizin sorunu diyorum.... eğer bende değil eşimde olsaydı problem onu bırakacakmıydım hayır neden o beni bıraksın eğer obana bu kadar destekse ben de ona hayat arkadaşı olarak destek olmak zorundayım.... bu yazdıklarım hepimiz için kızlar sizde böyle düşünün lütfen.... eşlerimiz için güçlü olmak zorundayız....
şahin beye gittin demi kuzu??? doktoru beğendiğine sevindim canım doktora güven en önemlisi... inşallah eşinin testleri de güzel çıkar canım... tüp için gittiğinde öyle oluyor bize de 3 kuşak öteye kadar hastalık araştırması yapmışlardı ben ne bileyim ayol ninemin şekeri olup olmadığını....:roflol::roflol: ciddi yaklaşıyolar baya... o yüzden normal kadın doğumculardan cok daha güvenilirler bence....
ebraşıum ben iyiyim sen nasılsın kuzum gel öpem seni özledim....Şeniz
merhaba canım galiba pek yazmıyorlar sen nasılsın ben şimdi çıkıcam da bi bakıyım dedim
Evet canım yedi sülalemi sordu doktor..Tattlım sahin beye gittim evet..Ama cok ilgili gercekten tavsiye ederim..Atla gel
kanamada av ama az parça dedigim hani kürtaj oldumya o parçalar zar gibi kana karısık gibi balım ya kaynanama dedim normal dedi ufak tefek olur ded için temizleniyo dedi parça kalsa agrıdan duramazsın dedi banaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
iyiyim teşekkürler.Aslında kötüyümde neyse.eltimin kontrolü vardı herşey süper tabi.ya nasıl imreniyorum.Allah sağlık versin gözüm yok vallahi ama ben niye bu kadar eziyet çekiyorum anlamıyorum.kadın 1000 km.yol tepti memlekete gitti geldi.ne rahat yaa.
sağol canım ya bu grıp öldürecek beni sizlerde k.i.b. öptüm hepinizi zemuszemus:1hug:
iyiyim teşekkürler.Aslında kötüyümde neyse.eltimin kontrolü vardı herşey süper tabi.ya nasıl imreniyorum.Allah sağlık versin gözüm yok vallahi ama ben niye bu kadar eziyet çekiyorum anlamıyorum.kadın 1000 km.yol tepti memlekete gitti geldi.ne rahat yaa.
allah şifa versin canım bol bol c vitamini herkesde salgın ya korkuyorum yakında gelicek banada diye .hadi öptümmm
inşallah gerek kalmaz canım da yılbasına kadar bir numara olmassa gelcez heralde... şimdilik çalışmalara devam dicem ama benimki serviste yalnız çalışıyor ekip arkadaşı izinli 2 hafta boyunca bugün bir geldi eve gözleri kapanıyo yorgunluktan.... bu ay bizim iş yatmasa bari... sen bana gün ver nokta atışı yapıyım dedi ama hahahaha bilmiyom ki kızlar herif uyup duruyo nasıl olcek bu iş....?????sırnaşık şeykafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kız benim doktorda herşeyi araştırmıştı anneannemin hastalıklarını bilem sordmuştu bende şaşırmıştım .gerçi kadındoğumcu değil hematolog sordu bunları
bende özledim kuzum gel bi öpüşek koklaşak ŞenizŞenizolumunekankayizsmile