Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

başın sağolsun canım allah mekanını cennet etsin inş.bu arada ben regl oldum dua fln olursa canım haberin olsun beni yazmayın perşembeye kadar.perşembeden sonrasına yazabilirisn canım öptm kendine ii bak canım
saol bitanem allah razı olsun
sen nasılsın ?evet canım biliyorum artık sonraki dualara katılırsın
herkese tünaydın kızlarrrrrr

gecmişi okudum ama alıntı alamadım

kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH

YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende

bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya

eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım

kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem

sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum

capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım
kıyamam kuzum niye böyle oldun anlıyorum seni insan patlıyo bazen ama inanki eşinde senin kadar üzülse sen çokdaha kötü olursun canım.lütfen üzülme hayal ve bana bak yıllardır bekliyoruz zamanı gelmediki olmuyo sabır kuzum sabır inşallah güzel günler çok yakındır opuyorumnanaktan
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
ayyyyy kuzum senide arıyamadım cenaze dolayısıyla
nasıl heyecanlandım gözlerim doldu o ilk günü hatırladımda çıldırmıştık yaa
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah küçük gökceme yesin teyzoşu onu yaa .
başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun inşallah... öpüyorum seni bebem...

aaaa akeynam ne demek cocuğum olmucak alıştırmalıyım falan... böyle ümitsiz olma kuzum Allah'tan ümit kesilmez Rabbim bilir ne zaman geleceğini gönderen O... ayrıca cocuk için eşinle kavga etme canım benim hem bizim ser olarak gördüğümüzde hayır hayır olarak gördüğümüzde şer olabilir... belki taşınsanız orası daha iyi olacak bebeğinin gelmesine vesile olacak.... böyle düşün eşin istiyorsa napalım canım biz eşlerimize destek olmalıyız... bak benimki polislik için başvuru yapacak istemiyorum ama ses de etmiyorum belki kazansa nerelere gitcez Allah biliyor... napalım Allah onları başımızdan eksik etmesin yine de.... pc konusuna gelince erkeklerin hepsinde var canım bu... hem belki kafasını oyun oynarken dağıtıyordur... erkekler biz gibi değil duygularını bizim gibi dışa vurmuyolar başka şekillerde yaşıyolar bence sen cok dolduğun için patlama yaşamıssın yoksa eşin de en az senin kadar hatta belki senden cok istiyordur cocuğunuz olsun eminim.... üzme kendini de eşini de Allah hayırlar vesile etsin canım benim.....

maşallahhhhhh maşalahhhhhh..... ayyy canım bak ben de heyecanlandım okuyunca Allah bir avazda dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah ameliyatsız kolaycık bir doğum yaparsın güzel kızında sağlığıyla gelir canım kollarına.... Allah yar ve yardımcın olsun canım...
saol kuzum ALLAH razı olsun opuyorumnanaktan
EBRAR canım başınız sağolsun..rabbim geride kalanlara sabırlar versin...

ALEYNA sakın öyle düşünme herzaman iyi düşünki herşey olumlu olsun..sen böyle yapıp pes edersen nasıl kavuşacaksın bebeğine ben 6 yıldır uğraşıyorum...RABBİMDEN asla ümidimi kesmiyorum...inanıyorumki dileğim en yakın zamanda gerçek olacak inşallahhhhhhhhhh

GÖKÇERANA canım maşallah..artık iyice azaldı ...rabbim yardımcın olsun bir nefeste kurtulasın...hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun..seninle beraber diğer topikten dertleşirdik hep hayal kurardık...benim hayalim yarıda kaldı..sen çok şükür bebeğini kucağına aldın...inşallah rabbim yarım kalan mucizemi tekrar yaşatır...sağlıklı hayırlı bir evlat olarak bebeğime kavuşurum...hepimizzzzzzzzzzzz
saol canım allah razı olsun opuyorumnanaktan
herkese tünaydııın.Mesajları okudum da ne garip bir dünya dedim.Kimi vefat etmiş.(ebrarcım başınız sağolsun) kimi doğuma hazırlanıyo heyecan içinde (Allah hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin) kimi benim gibi usanmış artık yaşadıklarından ..:teselli:KK43:Allah bize de kolaylık versin ne diyem)
evet dünyanın düzeni bu kimi doğar kimi ölür çark böyle dönüyo
çok teşekkürler canım
canım başınız saolsn çok üzüldm kendine ii bak
çok saol canım allah razı olsun
sen naaptın?herşey yolunda inşallah
ebrarım ben samyelimin duasını okudum canım haberin ola... kalamıcam şimdi karşı komsumun eşi beyin kanaması geçirdi onu ziyarete gidicem yemek neyin yaptım da... Allah kimseye göstermesin hayat dolu adam şimdi yatıyo öyle.. öptüm sizleri by by...
saol kuzum ağzına sağlık opuyorumnanaktan
ebraar canım aşınsağolsun
ebrar başın sağolsun canım Allah başka acı göstermesin
çok geçmişş olsunn kuzummm rabbimm şifasını versin inşallahhh

kuzumm başınızz saolsun rabbimm mekanını cennet etsin rabbim geride kalanlara sabırlar uzun ömürler ihsan eylesin aminn

aleynammm kuzummmmmm çokk karamsar gördüm senii bebişimmm yapma bylee
rabbim büyükkk elbette güldürecek hepimizi neden hiç bebişin olmayacak gibi konuşuyosun bi tanem rabbimin gücüne giderr senmi karar veriyosun der yapma bi tanem böyle
biliyorum dolusun sanırım herşey üstüste geldi taşınma düşüncesi seni üzüyo sanırım hayırlısı neyse o olsun canım neden taşınmak istiyo eşin yerinizdenmi memnun deyilsiniz
kuzum bek diyorsun ya eşimin sanki umrunda deyil diye
öyle deyil işte kuzum erkekler bizler gibi deyil onlar içlerinde yaşıyor duygularını eyer eşin her gün aglasa üzülse düşünsene senin halini daha çokk üzülürsün onlar bizim ne kadarr üzüldümüzü istedimizi biliyorlar kuzum birde bizim yanımızda aglayıp üzülürlerse bize yansıtırlarsa bizlerin daha çok yıkım yaşayacamızı biliyorlar onlar güçlü durmaya çalışıyorlarr sırf bizler yıkılmayalım diye pc başında diyorsun eşin kafasını dagıtmak için giriyordur canım napsın adamlar ya oturup karaşımızda aglasınlarmı başlarını duvarlaramı vursunlar canım düşün bak hergün evde eşin çocuck istedigini belirtse ben inanıyorum ki daha çokk bunalıma girersin daha çok yıkılırsın daha çok üzülürsün onlar bizler için saglam durmaya çalışıyorlarr hiç istemez olurmuu bi yavrıusu olsun kuzumm istemeyen insan zaten boş yaşıyordur o duygudan yoksundur bizlerr ne kadar istiyorsak eşlerimiz bizden bin misli fazla istiyordur lütfen canımm bırakma kendini sorun yapma tadını çıkar eşinle başbaşa olmanın rabbim verecek elbette du bakalımm daha ölmedikk nefes aldıgımız sürece ümidimizi yitirmicezz rabbimize sıgınacaz dicezki rabbim verirsen hayırlısını ver vermiceksende sabrını herşeyinn sonu deyilll canım çocumuzun olmaması olmuyorr diye napalımm kendimizimi öldürelimm kapanıpp eve insan yüzünemi çıkmayalımm yada kafada kura kuraa akıl hastanesinemii düşelimm saglımızdanmı olalım sen bunlardan hangisinin olmasını isterdin kuzumm onu iyi bi düşünn bak eyer benim işim bana hissetirseydi üzüldügünü inan ben ayakta duramazdım canım evet bilmiyorummu üzüldünü biliyorum ama her gün göstermesi başka beni bilmem başka
seninde eşin üzülüyordur senin daha fazla üzülceni bildigi içinde tedaviye gitmek istemyo olabilir bak bende hep eşime sen benim kadar istemiyon diyordum ben herseferinde çok ümitlenirdim canım her ay herşey bana ümit olurdu herseferinde yıkılırdım eşime şurdada dr orayada gidelim burda var buraya gidelim şunud yapalım bunuda yapalım derdim eşim her seferinde daha çok üzüldümüü bilirdi bildigi içinde hiç yanaşmazdı bir gün hastanenin birinde ssk da başıma bi olay geldi paylaşmıştım sizle daha önce eşim gidip adamı öldürcekti sonra aldı beni karşısına dediki bundan sonra azından dr lafı duymucam bu evde cocuk konusu konuşullmucak tedavii falanda olmucan ben istemiyorum cocuk falan benim istedigim sadece sensin olursa olur olmazsa olmaz ben memnunum böle hersefinde sen yıkım yaşıyorsun ben buna dayanamıyorum üzülmücem diyorsun üitlenmicem diyorsun ama üzülüyorsun herseferinde umutlanıyorsun bundan sonra bitti bu konu açılmıcak dedi ve ben 3 sene bıraktım ne dr gittim ne de evde konuyu açabildim her açmaya kalktımda kapattı eşim azımı benim üzülmeme dayanamıyoo çünkü ondan 1 sene sonra eşim istiyorsan tüp deneyelim 1 sefer dedi denedik tutmadı ben inanıyorum canım sen üzüldügün için eşinde istmiyomuş gibi yapıyordur ki sen çok daha fazla üzülme diye rabbim büyükk kuzumm eşlerimiz yanımızda olduktan sonra rabbimde oll dedikten sonra olacak inşallahh

allah bi avazda kurtarsın canım rabbimm saglıkla kucagına almıyı nasip etsin

kuzum sanada çok geçmişş olsunnn rabbim herkese şifalar versinn inşallah canımm inşallahh hamişsindirrr hiç söktürücüye gerek kalmasın gülümmm

günaydın canım nasılsın

allah hayırlara çıkarsın canımm rabbim hergününü böyle güzel eylesin inşallah
na kadaana uzun yazdım
saol kuzum allah razı olsun
sen nasıl oldun?daha iyisin inşallah
buarada yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum senden öğreneceğimiz çok şey var iyki tanımışım seni bitanem benim opuyorumnanaktan
Selam kızlar kac gundur gıremiyodum istanbuldan arkadasım yatılıya gelmistı... hepinızı cok merak ettım gecmısı okudum ama alıntı yapamıyorum...ebrarım beni merak etmıssın canım iyiyım sagol sende iyısındır ins bu arada basın sagolsun allahım mekanını cennet etsın... cok opuyorum senı tatlım...kardelencım kırmızılar gelmıs canım uzulme hayırlısı olsun ins allahım bızlerede annelık duygusunu tattırcak canım...derinım aleynam samyelım mavım bersum tugcem sevtunum ins sizlerde iyısınızdır...isminı yazmayıp unuttugum kızlar lutfen darılmayın olurmu...yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...kızlar ben yarın esimle doktora gıdıyorum bebıs icın esime bakılcak lutfen dualarınızı eksik etmeyın ins bır problem yoktur...hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
pelinim çok şükür gelmişsin merak etmiştim demek misafirin vardı neyse iyi olda kuzum
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
doktordanda güzel haberler alırsınız inşallah dualarım seninle
slm ama kimse yokmuş ebrarım ankaralılarda olması belki yediğimiz içtiğimiz şeylerden ve genlerden geliyordur aynı şehirde yaşadığımız için bu arada yengen için başınsağolsun üzüldüm canım :KK1:birsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi dur
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..:KK1: derinim canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama malesef alıntı yapmaya pek fırsatım olmuyo çünkü kaynanamlarla yaşadığım için evimiz kalabalık her dk biri bişey istiyo malum çocuk var okula giden dersleri oluyo hasta bi kaynım var arada eşi bize bırakıp gezmeye gidiyo hastane desen herkesi ben götürüyorum kaynımıda eğer anlatsam inanın nasıl kafayı yemiyosun dersiniz kusuruma bakmayın kızlar yarında hastaneye gidecem yumoşlar büyümüş 13-16-19 mm olan 3 yumoşum var bugün çatlatma iğnesini vurdu eğer bi aksilik olmazsa yarın aşılamayı yapacak kızlar inşallah tutar Allahım hayırlısını versin sonra görüşmek üzere bye
valla kuzum bilmiyorumki neden ney ama çok dikkatimi çekti
saol canım dostlar saolsun .buarada yumoşlar büyümüş maşallah
inşşallah sıkı sıkı tutunurlar canım
bulutcum inşallah o heyecan hayırlara çıkar canım..bazen banada oluyor hayır olsun inşallah...opuyorumnanaktan

canım benim,konuştuk zaten ama başınız sagolsun ebrarım..Allah mekanını cennet eylesin yengenin...öpüyom canım arkadasımŞeniz

aaa noluyosun kızzzz sen bari yapma yaa..böyle dşünme aleynam lütfen...biz elimizden geleni yapıcaz ki takdiri Allahıma kalmış..eşinede aldırış etme..inan gülhayalimin dediklerine katılıyorum..onlar bizim gibi her dakika bebek niye olmuyo diye üzülseler emin ol biz perişan oluruz..benim eşim de herzaman ilk sıraya beni koyar..olmuyosa olmuyo dünyanın sonu degil der..eşinde öyle düşünüyo ki bişey demiyo canım...

ayyyy canooo çok az kaldı yaaa RABBİM saglıcakla kurtarsın ay heyecan oldum gene:))yani cuma en geç dogum hee hadi hayırlısı tatlım benimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

sagol canım benim..bugün az daha iyiyim sanki..
sen nasıl oldun tatlım terleyebildin mi bari?öpüyom kuzu..ayrıca yukarıda aleynaya yazdıklarına katılıyorum canım çok dogru yazmışsınvereliniortak

pelinim valla merak etmiştik canım...
inşallah yarın hiçbir sorun çıkmaz canım yaa..spermiyogram mı yapılacak sadece?

anlıyorum canım yaa..kırdıysam afedersin..espri olsun dedim birazda..insan yogun olunca yazamıyo tabi..bin türlü şeyle ugraşıyomuşsun sende..Allah yardımcın olsun valla ne diyim..inşallah tedavin olumlu sonuç verir canım öptüm.
saol bitanem allah razı olsun evet bugün konuştuk doya doya olumunekankayizsmile
selam canlarım
ebruşum canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
kardeloşum sende üzülmüşsün çok yapma be canım bırakma kendini biz koşulsuz inanmadık mı yaradana elbet onun bi bildiği vardır biliyorum sende biliyorsun bunları ama yinede söylemek istedim üzme kendini bak bizde çok üzülüyoruz seni seviyoz bebem tamam mı üzülmek pozitif olcaz bundan sonra
derinim hep aklımdasın bi tahlil yapsan canım inşAllah hayırlı haberi verirsin bize
aleynacım sende çok üzülmüşsün bazen patlama oluyo eşler arasında malesef eşin taşınmak istiyo herhalde inşAllah hakkınızda hayırlısı olur canım sende öyle dua et bakarsın hayırlısı olur çok zor ama tabi ben hiç bir erkeğin çocuğuolmasını istemeyeceğini sanmıyorum onlar duygularını daha çok içlerinde yaşıyor ve malesef bizim kadar da takmıyorlar o yüzden kendinle bir tutma onu canım ve sende takma kafanı Rabbim neylerse güzel eyler
hayalcim sanada geçmiş olsun canım çok güzel yazmışsın sende ağzına sağlık
pelinim iyi olmaya çalışıyorum herhalde hasta olcam iki gündür çok üşüyorum inşAllah yarın hayırlı haberler alırsınız canım
saol mavişim allah razı olsun
sen nasılsın kuzum?dikkat et ya hasta olma c vitamini al bol bol tatlım iyi bak kendine
kızlar çok fena midem bulanıyo bide benim kaç gündür..sabahları kalktıgımda çok fazla hemde...
hayıra yormak istiyorum aslında...inşallah bebiştendir:))öyle degilsede üşüttüm büyük ihtimalle midemiboshayallersmile
oyyy hadi hayırlısı bugün unuttunmu demeyi kuzum mide bulantını
ayy heyecan yaptım valla yaa
geçmişe bakamıyorum birazdan çıkmam lazım ama önceki sayfada gördüm ablamm başınız sağlosun,mekanı cennet olsun inş
saol balım allah razı olsun
nasıl geççiyo tatil özledim seni
bende ankara hastanesi ile zekai tahir arası dolanıyom canım ankara hastanesindeki dr aynı özel gibi ilgileniyo sağolsun bendede kan pıhtılaşması var
ayy ben zekaitahirde doğdum kız
bide çocukken hep ankara hastanesine giderdik çok hasta olurdumda eski günler canlandı gözümde
ya canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabırlık varsın
saol bitanem allah razı olsun opuyorumnanaktan
EBRAR53 başın sag olsun canım ya kafam yerinde degil kusura bakma bu aralar artık biraz idare ediceksiniz kardeşinizi allah kalanlara sabır versin canım :teselli:
saol tatlım allah razı olsun opuyorumnanaktan
ya canalr be üzülmeyi bıraktım sanıyodum ama olmuyo be
derdam niye böylesin kuzum buarada çok özledim seni
üzülmek yok tamammı balım
kızlar yarın aşılama yapılacak dua edinde tutsun içim bi tuhaf Allahım hayırlısını versin
dualarım seninle canım
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
kızzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr maşallah ne kadar kalabalığız böyle..........:nazar:
tuğçem hoşgeldin nasılsın kuzum
Yok kız gelen direk gecmişe bakıyoda ondan kaydirigubbakcemile

halem ayy geçmişten çıkamadım yaa
buarada alıntı aldım senden haber yok dedim niye yzmadı acep meğer gelmişsin
haberler iyi inşallah kuzu

kardeloşum hoşgeldin.... daha iyi olmana sevindim... yarına daha iyi olucaksın inşallah... bir daha böyle üzüntü yasak hepimize kızlar ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz......biz güçlü kadınlarız... hep güçlü olmalıyız....

heee,ne geldiyse başıma hep güçlü görünmekten geldi zaten.laelaelaelaelae

halem sen gittin mi doktora... öyle okumuştum sanki bugün gitcektin....

Gittim canımm..Eşimin spermiogram tahlillerine baktı..benim hormon sonuclarıma baktı..senin gayet iyi dedi..Senden bişey istemiyorum eşinden tekrar spermiogram istiyorum dedi..Baya konustuk sordu bana işte adetlerin düzenlimi gögüslerinden süt yada sıvı geliyomu esin kaç yasında sen kaç yasındasın ve daha bi sürü soru hatırlamıyorum bile su an..eşimin sonucundan sonra tekrar gitcem görüşmeye o zman karar vercez işte tedavimi aşılamamı tüpmü diye..Öyle işte ama doktoru cok begendim cok ilgili ve sıcak..Bakalım hayırlısı olsun kuzum..

herkese selam canlarım iyi geceler hepiniz iyisinizdir inşallah
KARDELOŞ saol canım sen nasıl oldun kuzum ?daha iyisin inşallah

Gittim canımm..Eşimin spermiogram tahlillerine baktı..benim hormon sonuclarıma baktı..senin gayet iyi dedi..Senden bişey istemiyorum eşinden tekrar spermiogram istiyorum dedi..Baya konustuk sordu bana işte adetlerin düzenlimi gögüslerinden süt yada sıvı geliyomu esin kaç yasında sen kaç yasındasın ve daha bi sürü soru hatırlamıyorum bile su an..eşimin sonucundan sonra tekrar gitcem görüşmeye o zman karar vercez işte tedavimi aşılamamı tüpmü diye..Öyle işte ama doktoru cok begendim cok ilgili ve sıcak..Bakalım hayırlısı olsun kuzum..

canım hadi hayırlısı olsun dilerim eşinin sonuçlarda iyi çıkar opuyorumnanaktan

sevtunum sen nasılsın canım???

aynı bıraktıgınız gibiyim canım ya bir degişiklik yok teselli etmeye çelışıyorum kendimi 13 ekim büyük gün bakalım bebegin sonuçları çıkacak bende muayene olucam bakıcak doktor ya kızlar benden halen parça geliyo normalmı biri beni aydınlatsa ne iyi olur mafoldumbenmafoldumben

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

kızlar ben çıkıyorum çok hastayım bide yorgunum halim kalmadı artık ii geceler hoş muhabbetler sizlere :teytey::gitme::nazar:

aynı bıraktıgınız gibiyim canım ya bir degişiklik yok teselli etmeye çelışıyorum kendimi 13 ekim büyük gün bakalım bebegin sonuçları çıkacak bende muayene olucam bakıcak doktor ya kızlar benden halen parça geliyo normalmı biri beni aydınlatsa ne iyi olur mafoldumbenmafoldumben
canım hayırlısı yaa
parça derken hala kanamamı oluyosun yani yoğunmu canım

Saol kuzum inşallahhh :Saruboceq:

inşallah yaa artık güzel haberler almak istiyoruz

daha iyiyim canım,erken yatcam bu akşam,sabah dr a gidiyorum.
vira bismillah.
aa bugün gitmedinmi sen yoksa gözümdenmi kaçtı
hadi hayırlısı canım herşey güzel gönlünce olsun
kızlar ben çıkıyorum çok hastayım bide yorgunum halim kalmadı artık ii geceler hoş muhabbetler sizlere :teytey::gitme::nazar:

canım çok geçmiş olsun
iyi bak kendine çok öptüm tatlım

heee,ne geldiyse başıma hep güçlü görünmekten geldi zaten.laelaelaelaelae

kuzuuuummmm benim güçlü görünmek değil güçlü olmak zorundayız... ben artık bunu koydum kafama hep bunu düşünüyorum önce kendin sonra kocam için güçlü olmalıyım diyorum hep.... o benim için hep güçlü duruyor benim onu üzmeye hiç hakkım yok bu bir sorunsa kimde olduğu önemli değil ikimizin sorunu diyorum.... eğer bende değil eşimde olsaydı problem onu bırakacakmıydım hayır neden o beni bıraksın eğer obana bu kadar destekse ben de ona hayat arkadaşı olarak destek olmak zorundayım.... bu yazdıklarım hepimiz için kızlar sizde böyle düşünün lütfen.... eşlerimiz için güçlü olmak zorundayız....

şahin beye gittin demi kuzu??? doktoru beğendiğine sevindim canım doktora güven en önemlisi... inşallah eşinin testleri de güzel çıkar canım... tüp için gittiğinde öyle oluyor bize de 3 kuşak öteye kadar hastalık araştırması yapmışlardı ben ne bileyim ayol ninemin şekeri olup olmadığını....:roflol::roflol: ciddi yaklaşıyolar baya... o yüzden normal kadın doğumculardan cok daha güvenilirler bence....

herkese selam canlarım iyi geceler hepiniz iyisinizdir inşallah
KARDELOŞ saol canım sen nasıl oldun kuzum ?daha iyisin inşallah

ebraşıum ben iyiyim sen nasılsın kuzum gel öpem seni özledim....Şeniz

X