Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

saol bitanem allah razı olsun
sen nasılsın ?evet canım biliyorum artık sonraki dualara katılırsın
kıyamam kuzum niye böyle oldun anlıyorum seni insan patlıyo bazen ama inanki eşinde senin kadar üzülse sen çokdaha kötü olursun canım.lütfen üzülme hayal ve bana bak yıllardır bekliyoruz zamanı gelmediki olmuyo sabır kuzum sabır inşallah güzel günler çok yakındır opuyorumnanaktan
ayyyyy kuzum senide arıyamadım cenaze dolayısıyla
nasıl heyecanlandım gözlerim doldu o ilk günü hatırladımda çıldırmıştık yaa
ALLAHIM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah küçük gökceme yesin teyzoşu onu yaa .
saol kuzum ALLAH razı olsun opuyorumnanaktan
saol canım allah razı olsun opuyorumnanaktan
evet dünyanın düzeni bu kimi doğar kimi ölür çark böyle dönüyo
çok teşekkürler canım
canım başınız saolsn çok üzüldm kendine ii bak
çok saol canım allah razı olsun
sen naaptın?herşey yolunda inşallah
saol kuzum ağzına sağlık opuyorumnanaktan
ebraar canım aşınsağolsun
ebrar başın sağolsun canım Allah başka acı göstermesin
saol kuzum allah razı olsun
sen nasıl oldun?daha iyisin inşallah
buarada yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum senden öğreneceğimiz çok şey var iyki tanımışım seni bitanem benim opuyorumnanaktan
pelinim çok şükür gelmişsin merak etmiştim demek misafirin vardı neyse iyi olda kuzum
çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
doktordanda güzel haberler alırsınız inşallah dualarım seninle
valla kuzum bilmiyorumki neden ney ama çok dikkatimi çekti
saol canım dostlar saolsun .buarada yumoşlar büyümüş maşallah
inşşallah sıkı sıkı tutunurlar canım
saol bitanem allah razı olsun evet bugün konuştuk doya doya olumunekankayizsmile
saol mavişim allah razı olsun
sen nasılsın kuzum?dikkat et ya hasta olma c vitamini al bol bol tatlım iyi bak kendine
oyyy hadi hayırlısı bugün unuttunmu demeyi kuzum mide bulantını
ayy heyecan yaptım valla yaa
geçmişe bakamıyorum birazdan çıkmam lazım ama önceki sayfada gördüm ablamm başınız sağlosun,mekanı cennet olsun inş
saol balım allah razı olsun
nasıl geççiyo tatil özledim seni
bende ankara hastanesi ile zekai tahir arası dolanıyom canım ankara hastanesindeki dr aynı özel gibi ilgileniyo sağolsun bendede kan pıhtılaşması var
ayy ben zekaitahirde doğdum kız
bide çocukken hep ankara hastanesine giderdik çok hasta olurdumda eski günler canlandı gözümde
ya canım çok üzüldüm başınız sağolsun allah sabırlık varsın
saol bitanem allah razı olsun opuyorumnanaktan
EBRAR53 başın sag olsun canım ya kafam yerinde degil kusura bakma bu aralar artık biraz idare ediceksiniz kardeşinizi allah kalanlara sabır versin canım :teselli:
saol tatlım allah razı olsun opuyorumnanaktan
ya canalr be üzülmeyi bıraktım sanıyodum ama olmuyo be
derdam niye böylesin kuzum buarada çok özledim seni
üzülmek yok tamammı balım
kızlar yarın aşılama yapılacak dua edinde tutsun içim bi tuhaf Allahım hayırlısını versin
dualarım seninle canım
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
kızzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr maşallah ne kadar kalabalığız böyle..........
tuğçem hoşgeldin nasılsın kuzum
Yok kız gelen direk gecmişe bakıyoda ondan kaydirigubbakcemile

halem ayy geçmişten çıkamadım yaa
buarada alıntı aldım senden haber yok dedim niye yzmadı acep meğer gelmişsin
haberler iyi inşallah kuzu

heee,ne geldiyse başıma hep güçlü görünmekten geldi zaten.laelaelaelaelae

halem sen gittin mi doktora... öyle okumuştum sanki bugün gitcektin....

Gittim canımm..Eşimin spermiogram tahlillerine baktı..benim hormon sonuclarıma baktı..senin gayet iyi dedi..Senden bişey istemiyorum eşinden tekrar spermiogram istiyorum dedi..Baya konustuk sordu bana işte adetlerin düzenlimi gögüslerinden süt yada sıvı geliyomu esin kaç yasında sen kaç yasındasın ve daha bi sürü soru hatırlamıyorum bile su an..eşimin sonucundan sonra tekrar gitcem görüşmeye o zman karar vercez işte tedavimi aşılamamı tüpmü diye..Öyle işte ama doktoru cok begendim cok ilgili ve sıcak..Bakalım hayırlısı olsun kuzum..

herkese selam canlarım iyi geceler hepiniz iyisinizdir inşallah
KARDELOŞ saol canım sen nasıl oldun kuzum ?daha iyisin inşallah

canım hadi hayırlısı olsun dilerim eşinin sonuçlarda iyi çıkar opuyorumnanaktan

sevtunum sen nasılsın canım???

aynı bıraktıgınız gibiyim canım ya bir degişiklik yok teselli etmeye çelışıyorum kendimi 13 ekim büyük gün bakalım bebegin sonuçları çıkacak bende muayene olucam bakıcak doktor ya kızlar benden halen parça geliyo normalmı biri beni aydınlatsa ne iyi olur mafoldumbenmafoldumben

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20bitti
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20 bitti
nanelişeker......20bitti
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20bitti
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

kızlar ben çıkıyorum çok hastayım bide yorgunum halim kalmadı artık ii geceler hoş muhabbetler sizlere :teytey::gitme:

canım hayırlısı yaa
parça derken hala kanamamı oluyosun yani yoğunmu canım

Saol kuzum inşallahhh :Saruboceq:

inşallah yaa artık güzel haberler almak istiyoruz

daha iyiyim canım,erken yatcam bu akşam,sabah dr a gidiyorum.
vira bismillah.
aa bugün gitmedinmi sen yoksa gözümdenmi kaçtı
hadi hayırlısı canım herşey güzel gönlünce olsun
kızlar ben çıkıyorum çok hastayım bide yorgunum halim kalmadı artık ii geceler hoş muhabbetler sizlere :teytey::gitme:

canım çok geçmiş olsun
iyi bak kendine çok öptüm tatlım

heee,ne geldiyse başıma hep güçlü görünmekten geldi zaten.laelaelaelaelae

kuzuuuummmm benim güçlü görünmek değil güçlü olmak zorundayız... ben artık bunu koydum kafama hep bunu düşünüyorum önce kendin sonra kocam için güçlü olmalıyım diyorum hep.... o benim için hep güçlü duruyor benim onu üzmeye hiç hakkım yok bu bir sorunsa kimde olduğu önemli değil ikimizin sorunu diyorum.... eğer bende değil eşimde olsaydı problem onu bırakacakmıydım hayır neden o beni bıraksın eğer obana bu kadar destekse ben de ona hayat arkadaşı olarak destek olmak zorundayım.... bu yazdıklarım hepimiz için kızlar sizde böyle düşünün lütfen.... eşlerimiz için güçlü olmak zorundayız....

şahin beye gittin demi kuzu??? doktoru beğendiğine sevindim canım doktora güven en önemlisi... inşallah eşinin testleri de güzel çıkar canım... tüp için gittiğinde öyle oluyor bize de 3 kuşak öteye kadar hastalık araştırması yapmışlardı ben ne bileyim ayol ninemin şekeri olup olmadığını....:roflol::roflol: ciddi yaklaşıyolar baya... o yüzden normal kadın doğumculardan cok daha güvenilirler bence....

herkese selam canlarım iyi geceler hepiniz iyisinizdir inşallah
KARDELOŞ saol canım sen nasıl oldun kuzum ?daha iyisin inşallah

ebraşıum ben iyiyim sen nasılsın kuzum gel öpem seni özledim....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…