- 11 Kasım 2008
- 1.767
- 84
kardelen 49 senin eltindemi hamile canım:hulya:
Sen burdamıydın kuzumm cıktın sandım..Kimseyi görmüyom gözüme perde indi bu gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nokta atışı he güldürdün beni sen cok yasa emi
evet haklısın yaa inşallah sende çabucak atlatırsınaman canım allah kimseye vermesin ne kadar dikkat edersen o kadar geliyor canım ya senağlama
balım zaten kadındoğumcuların pek umrunda olmuyo ben diyim hele kadın olan kadın doğumcular ben yeminliyim cok acil bişey olmadıkca kadın kadındoğumcuya gitmiyorum erkek dr lar bir nebze daha iyi walla.....
:teselli::teselli: inşallah bizim de olcak tatlım üzme kendini :teselli:
cümleten cok yaşıyalım kızzzz.....
daha iyiyim canım,biraz enerjim düşük sadece.Kardeloşum nasılsın kuzummm??İyi ol bebşim ya aglarım bak :gitme:
canım,bugün kendim için gitmedim,orda yatan yakınımı ziyaret ettim.aa bugün gitmedinmi sen yoksa gözümdenmi kaçtı
hadi hayırlısı canım herşey güzel gönlünce olsun
canım çok geçmiş olsun
iyi bak kendine çok öptüm tatlım
güçlü olamıyorum,değilim,ben bebek istiyorum,olmayınca bütün gücüm kayboluyo,artık zamanla alışcam,kabullencem heralde.kuzuuuummmm benim güçlü görünmek değil güçlü olmak zorundayız... ben artık bunu koydum kafama hep bunu düşünüyorum önce kendin sonra kocam için güçlü olmalıyım diyorum hep.... o benim için hep güçlü duruyor benim onu üzmeye hiç hakkım yok bu bir sorunsa kimde olduğu önemli değil ikimizin sorunu diyorum.... eğer bende değil eşimde olsaydı problem onu bırakacakmıydım hayır neden o beni bıraksın eğer obana bu kadar destekse ben de ona hayat arkadaşı olarak destek olmak zorundayım.... bu yazdıklarım hepimiz için kızlar sizde böyle düşünün lütfen.... eşlerimiz için güçlü olmak zorundayız....
şahin beye gittin demi kuzu??? doktoru beğendiğine sevindim canım doktora güven en önemlisi... inşallah eşinin testleri de güzel çıkar canım... tüp için gittiğinde öyle oluyor bize de 3 kuşak öteye kadar hastalık araştırması yapmışlardı ben ne bileyim ayol ninemin şekeri olup olmadığını....:roflol::roflol: ciddi yaklaşıyolar baya... o yüzden normal kadın doğumculardan cok daha güvenilirler bence....
ebraşıum ben iyiyim sen nasılsın kuzum gel öpem seni özledim....Şeniz
bebeiş için ece cim.canım hayırdır hastamısın veya bebiş için mi gidiyorsunCADIARZU
parça mı düşüyorsun bilmiyorum ki bebem yaaa doğum yaptın ya belki normaldir... ama yine de doktor bilir en doğrusunu....
kardeloşum hayırlı haberle dön balım inşallah.....
iyi geceler canım geçmiş olsun.....
slm güzeller
ebroşum tekrardan başınız sagolsun bi mrb diyip gidicem acaip yorgunum başım çatlayacak gibi
bu eltileri naapsak yaa kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
selam kıslarrrrrrrr ıyı geceler
kız çok kötü hayin planlar düşünüyorum bende allahtan korkuyorum inana hamile olmasaydı geçen beni sinir etmişti yemin olsun evire çevire dövücektim onu ya :mymeka::mymeka::mymeka: karının karnındaki umrunda bile degil aman diyo durursa durur ölürse ölür diyo karı ah ben bebegie bişey olmasın diye çırpındım karının umrunda degil yawdelikafaduldendelikafadulden