Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
haletrn, ebrar_53+, kardelen49, kardelen5233, sevtun2, tugcal+, way

aman canım allah kimseye vermesin ne kadar dikkat edersen o kadar geliyor canım ya senağlama
evet haklısın yaa inşallah sende çabucak atlatırsın

evet katılıyorum sana ben 10 yıldır adam gibi birine raslamadım yaa

Kardeloşum nasılsın kuzummm??İyi ol bebşim ya aglarım bak :gitme:
daha iyiyim canım,biraz enerjim düşük sadece.
aa bugün gitmedinmi sen yoksa gözümdenmi kaçtı
hadi hayırlısı canım herşey güzel gönlünce olsun

canım çok geçmiş olsun
iyi bak kendine çok öptüm tatlım
canım,bugün kendim için gitmedim,orda yatan yakınımı ziyaret ettim.
güçlü olamıyorum,değilim,ben bebek istiyorum,olmayınca bütün gücüm kayboluyo,artık zamanla alışcam,kabullencem heralde.
canım hayırdır hastamısın veya bebiş için mi gidiyorsunCADIARZU
bebeiş için ece cim.

sağol canım.
kızlar hepinize hayırlı geceler,çıkıyorum ben.opuyorumnanaktan

kızlar benim kociş geldi
ocenaze evindeydi ben döndüm şimdi geldide azcık ilgileneyim kuzumla gelirim az sonra

kardelen 49 senin eltindemi hamile canım:hulya:

evet 3.5 aylık.ama gerçekten kafayı yiycem.aıcık sakınmıyo hatta ikinci bebeği olduğu için diğer çocuğu daha küçük bunu istemiyodu.düşsün diye uğraştı.hoplaya zıplaya kilim yıkamış leğenin içinde.Ama maşşallah nazar değmesin turp gibi.bütün değerleri süper çok ta rahat bi gebelik geçiriyo

ebroşum,helecim,adaşım,sevtuncum,ece cim,tuğçe cim ve benden sonra gelecek olan tüm kızlar,sizi seviyorum,sizlerle beraber güçleniyorum,kendimi yalnız hissetmiyorum,inş. sizlerde bende bir an önce bebeklerimize kavuşuruz.
ALLAH emanet olun,hayırlı geceler.

slm güzeller
ebroşum tekrardan başınız sagolsun bi mrb diyip gidicem acaip yorgunum başım çatlayacak gibi

kızlar benim eltimde memlekete gitti geldi bebege bişey olur dedik herzaman dediki aman durursa durur ölürse ölür dedi öylelerine bişey olmaz canlarım allahım beni affetsin böyle diyorum diye alsanaalsanasmile sinir oluyorum ona he hani çizgi filimde tom ve tiviti varya dagın başında tom düşüyoda tiviti parmaklarını teker teker atıyoya keşke bende öyle bişey yapsam alsanaalsanasmileallahım gücüne gitmesin tam sopalık kız bu karı uyuz beni aradı bu gün açtım ne yapıyosun dedi dedim işim var konuşamıyorum dedim kapattım yüzüne anlşamıştır salak beni bir dahada aramaz işşallah :mymeka::mymeka:

slm güzeller
ebroşum tekrardan başınız sagolsun bi mrb diyip gidicem acaip yorgunum başım çatlayacak gibi

saol kuzum yaa allah razı olsun
naaptın cano belli olmuş gün ay nasıl heyecanlandım varya sağlıkla gelsin gökcem
bak nediycem beni habersiz bırakma ablana dee arasın aa gerçi ablanda yok demi neyse biyolunu bulursun

Üzülme kardelosum..Hepimiz aynı sorunları yasıyoruz..birbirimizi ancak biz anlarız kuzum..Rabbim verecek ama vakit zaman işte..Zaman gelmeyince olmuyo kuzum..Olcagı vakitte bişeyler vesile oluyo tüptür asılamadır..Mevlam yeterki ol desin..Bu topikteki herkez anne olmayı cok istiyo balım..Sende cok istiyosun bende ebrarda tugcede ve diger arkadaslarda..Pozitif olalım ki bebişlerimiz daha erken gelsin..Seni cok seviyoruz bebem üzülme hep yanındayız opuyorumnanaktan

kızlar gecmişe baktım iyi dilekleriniz için teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden rabbim versin iisteyen herkese inşşşşşşş

bu eltileri naapsak yaa kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile

kız çok kötü hayin planlar düşünüyorum bende allahtan korkuyorum inana hamile olmasaydı geçen beni sinir etmişti yemin olsun evire çevire dövücektim onu ya :mymeka::mymeka::mymeka: karının karnındaki umrunda bile degil aman diyo durursa durur ölürse ölür diyo karı ah ben bebegie bişey olmasın diye çırpındım karının umrunda degil yawdelikafaduldendelikafadulden

Onun gibilere gamsız hissiz insanlar denir canım..Kadının rahatlıgına bak ölürse ölür töbe haşa alcan onu evire cevire dövcen hakkatten.. sevtun dogurunca cagar kı dövelim beraber alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…