Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kız bugün size ne oldu merak ediyorum he formdanmı düştünüz neyalsanaalsanasmile

kızzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr maşallah ne kadar kalabalığız böyle..........

bilirim canım dogum yaptım eşimin teyzeleri geldi akrabalar hastaneye akın etti beni gören aglıyo tabi herkez teselli ediyo üzülme bir daha olur diye bilmiyolarki içimin yandıgını herneyse tam gidiyolardı teyzelerin bitanesi istedigin bişey varmı diye sordu bende dedimki benim istedigimi sen veremezsin dedim bende şarşafı gekip bagıra bagıra çok agladım bilirim o üzüntüyü anlıcagın canım benimmafoldumbenmafoldumben

kızle neden kimse konuşmuyo yoksam beni sevmiyonuz mu??? benimki birazdan yat borusu öttürcek....eyvahedigeldismileben acık geçmişe takılayım bari....

canım,dediklerin çok doğru,biraz daha iyiyim zaten,çok sağol.
rabbim sabırlar versin ebrarcım.
ah canım,sende mi üzgünsün,inş.geçer sıkıntıların,pek moral verebilcek modda değilim,kusuruma bakma olur mu?
inş.hayırlısıyia,sağlıkla,bi avazda dünyaya gelir minik gökçe
sağol canım,inş.sizin sonuçlarda güzel çıkar.

birsencim,hayırlısıyla tutar inş.aşılaman.
sağol mavişim,üzülüyoz işte,imtihanda olduğumuzu,sabretmemiz gerektiğini bilsekte,rabbimin bir bildiği olduğunu bilsekte üzülüyoz.
inş.güzel mide bulantısı9dır derinim.

diger kardelenlerimiz nerede acep ugramamış kardeloşum benim..üzüldü tabi dün(
canım,ben sabah hastaneye gittim,akrabam yatıyoya bebişiyle,işte ona lazım bişeyler vardı,onun için,bayada kaldım yanında,ilk sabahta pc yi açarken evde kablo kokusu vardı,fişi çekmek zorunda kaldım,iyikide çekmişim,kasada bi problem varmış,ordan gelmiş koku.
selammmm kızlarrrrr bennn geldimm ne var ne yok güzel hbrler var mı?
canım,senin tatil bi hafta değil miydi?

ya canalr be üzülmeyi bıraktım sanıyodum ama olmuyo be
canım,karşılaşamıyoz senle artık,özledim inan.ne kadar üzülmüyorum desekte üzülüyoz ya,hemde çok fazla üzülüyoz malesef.

kız bugün size ne oldu merak ediyorum he formdanmı düştünüz neyalsanaalsanasmile

sevtuncum,nasılsın?

kızlar,herkeze,hepinize selamlar,ben nisbeten daha iyiyim,bütün gece midem ağrıdı,şimdi üzüntü olarak hafifledim yada uyuştum,ama hiç enerjim yok.

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
haletrn, ebrar_53+, kardelen49, kardelen5233, pelin67, samyeli26, sevtun2, tugcal+, way

amin canım inşallah ben akşam akşam umutsuz konuşmak istermiyorum ama sanki unutlarım yok oldu

öyle umutsuz konuşa canım ya derdi veren allah dermanıda verir üzülme mutlaka bi çareşi vardır her derdin CADIARZUsempatiksalakcinni

ben geldim canların nasılsınız :teytey::1hug:a.s.a.s.

kardeloşum hoşgeldin.... daha iyi olmana sevindim... yarına daha iyi olucaksın inşallah... bir daha böyle üzüntü yasak hepimize kızlar ne yapıyorsak kendimize yapıyoruz......biz güçlü kadınlarız... hep güçlü olmalıyız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…