kız bugün size ne oldu merak ediyorum he formdanmı düştünüz neyalsanaalsanasmile
bende 5.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.birisinde aşılama denedik belki daha sağlıklı olur diye oda 3.5 ay yaşadı.kanamam vardı zaten bide suyu boşaldı tahliye edilecek dediler.zorla doğurttular benimkide erkekti.o kadar zorki Rabbim kimseye vermesin.yokluğuna yaşadım.ilk 3 sene hiç gebelik olmadı.Ama kayıpta daha zormuş.baya kendime gelemedim.hastanede çarşafı yüzüme çekip bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum hala gözlerim doluyo
kızzzzlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr maşallah ne kadar kalabalığız böyle..........
hosgeldin tugcemmmmm kaydirigubbakcemile2
hoşbulduk canım nasılsın???:teytey:
kızle neden kimse konuşmuyo yoksam beni sevmiyonuz mu??? benimki birazdan yat borusu öttürcek....eyvahedigeldismileben acık geçmişe takılayım bari....
canım,dediklerin çok doğru,biraz daha iyiyim zaten,çok sağol.evet canım daha yatmadım ve yatınca nasıl uyuyacam bilmiyom(
merak etme kuzu biraz iyi gibiyim..sabahları sesim kısık uyanıyorum gündüz kuru öksürügüm oluyo...başım agrıyo bide..sinüzit azdı sanırım...
kan testine gelince..hiç sevmiyom aslında yaptırmayı biliyosun..ama dedim eşime..yaptırayım da kesin varmı yokmu ögreniyim ilaç içemiyorum bu yüzden.hastayım ama hiçbişey içemiyom kötü yani..sırf ondan yaptırmak istedim kuzu..
canım sagol yaptırırım bi ara.bakalım kararsızım..ama bi yandan da hastayım ilaç içemiyombende de var karışık bitki çayı canım..civanperçemli adet söktürücü özelligi var.onu da emin olmadan içemiyom işte zararı olur diye.yoksa kaç gündür içicem de...
ayy kardelenim ya kıyamam(inşallah yarın toparlanmış görürüm seni..aglama canımm lütfen..geçecek bu günler inşallah
birsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi durklava:
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..
aynen..katılıyorum canım..güçlü güçlü güçlü nereye kadar dimi((
bide beni düşün...bebe magazasında çalışıyorum ve tüm gün bir sürü hamile kadın geliyor...bebek geliyor...heyecanlar..bebege hediye almaya gelen tayzeleri,halaları,amcaları...:çok üzgünüm:ben ablamla kardeşime bu duyguları tattıramıcammı diye düşünüyorum hep ...bebe magazasında olmaktan gocunmadım hiç..hiç aklıma bişey gelmiyodu..son bikaç aya kadar..son zamanlarda biraz agırıma gidiyo itiraf ediyorum...:çok üzgünüm:
halecim tamamen geldi demek tüh.saglık olsun canım...
cnm ya çok geçmiş olsun..zaten banada eşimden bulaştı büyük olasılıkla..dikkat et kuzum kendine öptümŞeniz
kardelencim..insan bazen böyle düşüncelere kapılıyo malesef canım..ama işte herkesin yaşamı ve vücut anatomisi bir olmuyo tatlım..Allah herkesi başka şeylerle sınıyo işte..kimisi çok zengin olurken kimisi naapsa fakirlikten kurtulamıyo mesela..birsürü şey tabi bunun dışında..yorulmak yok tatlım bunları aşıcaz inanımızla inşallah...öyle şanslı olanların atıyorum ama belki de evliliklerinde şansları yoktur veya başka sıkıntıları vardır..biz yine şanslıyız canım..eşlerimiz bizi seviyo saglıgımız yerinde..sıkıntı yapmak yok tamam mı cnm..öptüm seni deŞeniz
sagol balımmopuyorumnanaktan
cano tv seyrettim yattım dinlendim biraz..sonrada işlerim çıktıbilmiyorumkismileama uyuymadan geldim kaçırmışım hepinizi neyse...Şeniz
canım benim ne güzel dualar etmişin ne güzel anlatmışsın..amin diyorum her kelimesine..çok öpüyom seni iyi geceler canımmmŞeniz
kızlar listeyi güncelliyorum..hayırlı geceler hepinizie..ebrarım kendime bitti yazıyom cano..birazdan okuyacam çünkü...
SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var
rabbim sabırlar versin ebrarcım.selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni
ah canım,sende mi üzgünsün,inş.geçer sıkıntıların,pek moral verebilcek modda değilim,kusuruma bakma olur mu?herkese tünaydın kızlarrrrrr
gecmişi okudum ama alıntı alamadım
kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH
YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende
bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya
eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım
kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem
sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum
capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım
inş.hayırlısıyia,sağlıkla,bi avazda dünyaya gelir minik gökçekızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
sağol canım,inş.sizin sonuçlarda güzel çıkar.Selam kızlar kac gundur gıremiyodum istanbuldan arkadasım yatılıya gelmistı... hepinızı cok merak ettım gecmısı okudum ama alıntı yapamıyorum...ebrarım beni merak etmıssın canım iyiyım sagol sende iyısındır ins bu arada basın sagolsun allahım mekanını cennet etsın... cok opuyorum senı tatlım...kardelencım kırmızılar gelmıs canım uzulme hayırlısı olsun ins allahım bızlerede annelık duygusunu tattırcak canım...derinım aleynam samyelım mavım bersum tugcem sevtunum ins sizlerde iyısınızdır...isminı yazmayıp unuttugum kızlar lutfen darılmayın olurmu...yeni gelen arkadaslarda hosgelmısler...kızlar ben yarın esimle doktora gıdıyorum bebıs icın esime bakılcak lutfen dualarınızı eksik etmeyın ins bır problem yoktur...hepinızı kocaman opuyorum allaha emanet olun...
birsencim,hayırlısıyla tutar inş.aşılaman.slm ama kimse yokmuş ebrarım ankaralılarda olması belki yediğimiz içtiğimiz şeylerden ve genlerden geliyordur aynı şehirde yaşadığımız için bu arada yengen için başınsağolsun üzüldüm canımbirsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi dur
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..derinim canım geçmişi okumaya çalışıyorum ama malesef alıntı yapmaya pek fırsatım olmuyo çünkü kaynanamlarla yaşadığım için evimiz kalabalık her dk biri bişey istiyo malum çocuk var okula giden dersleri oluyo hasta bi kaynım var arada eşi bize bırakıp gezmeye gidiyo hastane desen herkesi ben götürüyorum kaynımıda eğer anlatsam inanın nasıl kafayı yemiyosun dersiniz kusuruma bakmayın kızlar yarında hastaneye gidecem yumoşlar büyümüş 13-16-19 mm olan 3 yumoşum var bugün çatlatma iğnesini vurdu eğer bi aksilik olmazsa yarın aşılamayı yapacak kızlar inşallah tutar Allahım hayırlısını versin sonra görüşmek üzere bye
sağol mavişim,üzülüyoz işte,imtihanda olduğumuzu,sabretmemiz gerektiğini bilsekte,rabbimin bir bildiği olduğunu bilsekte üzülüyoz.selam canlarım
ebruşum canım benim başın sağolsun Allah rahmet eylesin.
kardeloşum sende üzülmüşsün çok yapma be canım bırakma kendini biz koşulsuz inanmadık mı yaradana elbet onun bi bildiği vardır biliyorum sende biliyorsun bunları ama yinede söylemek istedim üzme kendini bak bizde çok üzülüyoruz seni seviyoz bebem tamam mı üzülmek pozitif olcaz bundan sonra
derinim hep aklımdasın bi tahlil yapsan canım inşAllah hayırlı haberi verirsin bize
aleynacım sende çok üzülmüşsün bazen patlama oluyo eşler arasında malesef eşin taşınmak istiyo herhalde inşAllah hakkınızda hayırlısı olur canım sende öyle dua et bakarsın hayırlısı olur çok zor ama tabi ben hiç bir erkeğin çocuğuolmasını istemeyeceğini sanmıyorum onlar duygularını daha çok içlerinde yaşıyor ve malesef bizim kadar da takmıyorlar o yüzden kendinle bir tutma onu canım ve sende takma kafanı Rabbim neylerse güzel eyler
hayalcim sanada geçmiş olsun canım çok güzel yazmışsın sende ağzına sağlık
pelinim iyi olmaya çalışıyorum herhalde hasta olcam iki gündür çok üşüyorum inşAllah yarın hayırlı haberler alırsınız canım
inş.güzel mide bulantısı9dır derinim.kızlar çok fena midem bulanıyo bide benim kaç gündür..sabahları kalktıgımda çok fazla hemde...
hayıra yormak istiyorum aslında...inşallah bebiştendir:))öyle degilsede üşüttüm büyük ihtimalle midemiboshayallersmile
canım,ben sabah hastaneye gittim,akrabam yatıyoya bebişiyle,işte ona lazım bişeyler vardı,onun için,bayada kaldım yanında,ilk sabahta pc yi açarken evde kablo kokusu vardı,fişi çekmek zorunda kaldım,iyikide çekmişim,kasada bi problem varmış,ordan gelmiş koku.diger kardelenlerimiz nerede acep ugramamış kardeloşum benim..üzüldü tabi dün(
canım,senin tatil bi hafta değil miydi?selammmm kızlarrrrr bennn geldimm ne var ne yok güzel hbrler var mı?
canım,karşılaşamıyoz senle artık,özledim inan.ne kadar üzülmüyorum desekte üzülüyoz ya,hemde çok fazla üzülüyoz malesef.ya canalr be üzülmeyi bıraktım sanıyodum ama olmuyo be
kız bugün size ne oldu merak ediyorum he formdanmı düştünüz neyalsanaalsanasmile
amin canım inşallah ben akşam akşam umutsuz konuşmak istermiyorum ama sanki unutlarım yok oldu
Saol canım iyiyim sen nasılsınnn???
saol halecim herkes geçmişte galiba... ben okuyamıyorum o kadar dolu ki... 3 günde 10 sayfa birikmiş....
canım,dediklerin çok doğru,biraz daha iyiyim zaten,çok sağol.
rabbim sabırlar versin ebrarcım.
ah canım,sende mi üzgünsün,inş.geçer sıkıntıların,pek moral verebilcek modda değilim,kusuruma bakma olur mu?
inş.hayırlısıyia,sağlıkla,bi avazda dünyaya gelir minik gökçe
sağol canım,inş.sizin sonuçlarda güzel çıkar.
birsencim,hayırlısıyla tutar inş.aşılaman.
sağol mavişim,üzülüyoz işte,imtihanda olduğumuzu,sabretmemiz gerektiğini bilsekte,rabbimin bir bildiği olduğunu bilsekte üzülüyoz.
inş.güzel mide bulantısı9dır derinim.
canım,ben sabah hastaneye gittim,akrabam yatıyoya bebişiyle,işte ona lazım bişeyler vardı,onun için,bayada kaldım yanında,ilk sabahta pc yi açarken evde kablo kokusu vardı,fişi çekmek zorunda kaldım,iyikide çekmişim,kasada bi problem varmış,ordan gelmiş koku.
canım,senin tatil bi hafta değil miydi?
canım,karşılaşamıyoz senle artık,özledim inan.ne kadar üzülmüyorum desekte üzülüyoz ya,hemde çok fazla üzülüyoz malesef.
sevtuncum,nasılsın?
kızlar,herkeze,hepinize selamlar,ben nisbeten daha iyiyim,bütün gece midem ağrıdı,şimdi üzüntü olarak hafifledim yada uyuştum,ama hiç enerjim yok.
galiba öyle kuzummm..nerdesiniz kızlarrrrrrr
ben geldim canların nasılsınız :teytey::1hug:a.s.a.s.