Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

olsun sevtunum boşver aramasınlar haklısın insan bekliyo ama herkez kendine yapar iyliğide kötülüğüde
yanlız kalıncada ağlama gülüm zordur biliyorum ama napalım herşey Allahatan

kız senmi hamilesin anlamadım yazdıgından heohaoldumsmileohaoldumsmile

Benimde kızım 12 aylık ve bende 5 aylık hamileyim benimde 1,5yaşında oğlum var ve karnımdaki 8 +3 . ya kızlar şuna bakın ya biz olsun diye uğraşıyoz onlardada peşpeşe oluyo Allah sağlıklı versin

olsun sevtunum boşver aramasınlar haklısın insan bekliyo ama herkez kendine yapar iyliğide kötülüğüde
yanlız kalıncada ağlama gülüm zordur biliyorum ama napalım herşey Allahatan

öle canım ama kendime hakim olabilsem ama olmuyo kız o patikleri nasıl koydun oraya bir anlat bakalım bana bende resim koymak iştiyorum ama olmuyoakannehirakannehir

yok sevtun canım başka topikte bebekleri küçük ama gene hamileler bende okurken şaşırdım sizde okuyun diye yazdım

ah bacım nerde bir tane sag saglim olsa inan vallahi 10 tane dogurmuş gibi sevinicem hemafoldumbenmafoldumben

derdanur kız ben bebek resmi koydum ama kendi sayfamda buraya nasıl eklicez anlat bakalım bana
akannehir

analtıyım canım önce istediğin resmi masa üstüne at daha sonra kendi ismini üzerine tıkla kullanıcı profilini göster yazıyo oprata gir ordan avatarını değiştir var ordan yapıyosun

way yenşsşn galiba hoşgeldin canım eminim sölemissindir ama ben görmedim sen ne zamndır istiyosun bebek

kız sevtun sende bizi adam yerine koymuyunmu ne kimse yazmıyo diyon kardelen49 evet aslen ankaralıyım eşim çorumlu

way yenşsşn galiba hoşgeldin canım eminim sölemissindir ama ben görmedim sen ne zamndır istiyosun bebek

canım ben burda yeni değilim ama 4 aydır giremiyorum yaklaşık 1 yıldır istiyoruz ama olmuyo doktora henüz gitmedim sorun olup olmadığını bilmiyoruz sen ne zaman dır istiyorsun canım

anladım way canım kusura bakam ben yeni gördüm
kardelencim canım hoşgeldin aramıza
kızlar ben 2 yılı az geçti evliğim evliliğimin ilk 4. ayında 1.5 aylık bebek düşürdüm daha sonra olmadı
eşimin varikosel problemi vardı 3 ay önce ameliyat oldu bendede süt hormonu yüksek çıktı bu ayın 13 çünde randevumuz var balkalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…