Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ya canım üzüldüm inşallah sonuçlar normal çıkarda bebişin olur allahım isteyip diliyene nasıp etsin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben çıkmak zorundayım bi ara uğrarım öptüm:teytey::teytey:

amin canım inşallah ben akşam akşam umutsuz konuşmak istermiyorum ama sanki unutlarım yok oldu

kızlar yarın aşılama yapılacak dua edinde tutsun içim bi tuhaf Allahım hayırlısını versin

kızlar hepinize iygeceler benden sonra gelen kızlara slm söyleyin hepinizi öpüyorum bye

amin canım inşallah ben akşam akşam umutsuz konuşmak istermiyorum ama sanki unutlarım yok oldu

canım daha ne umutsuzluğu ya.beni hiç okumadın galiba.benim eşim 2 kez varikosel amelyatı oldu ben de 4 düşük yaşadım biz napalım gidip bi yeren atlayalım o zaman .5.5 senelikte evliyim

kızlar yarın aşılama yapılacak dua edinde tutsun içim bi tuhaf Allahım hayırlısını versin

amiin.İnşallah hayırlısıyla tutar ama senin en azından 1 çocuğun var ben o bebek kokusunu daha hiç duyamadımsenağlamasenağlamasenağlama

millet nerdesiniz yaw geçmiştemisin gelin artık geçmişten geçmişe mazi derler bizde bir gelemediniz gittiniz he:roflol::roflol::roflol:

kız bebegim nasıl olmuş am çok şirin demi rabbim herkeze böyle şirin bebekler nasip etsin canlarım gelin çayı yeni demledim içelim hep beraber

kız benimki beni birazdan başından kaldırıcak hevesim kursagımda kalıcak he gelinde muhabbet edelim yawklava:klava:

ben burdayım canım konuşabiliriz.onlar geçmişten gelene kadar

konuşalım kardeş sen ne kadarlık evlisin bakalım bebek ne kadardır istiyon:gitme: ben 10 senelik evliyim 2001 evlendim 1 buçuk sene düşünmedim bıraktıgım ay hamile kaldın 20 haftalıktı oglum erken dogumdan öldü yani rahim agzım açıkmış bilemedik:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 7 sen olmadı gitmedigim tedavi kalmadı rabbimin bir mucizesimidir nedir 2 ogluma hamile kaldım 19 hafta yasadı senağlamasenağlama dedim doktora dikilicek adam rahimin kapalı dikersek rahimde iltaap olur erken dogum yaparsın dedi ondan eşim izin vermedi ilk doktora kötü dedi öyle şey mi olurmuş dedi sen hamile kalıcaksın anca öyle anlaşılır dedi bizde başka doktora gidicektik aynısını söyler dedi bebegim rahimimi taşımadıgı için erken dogum yaptım anlıcagın hevesim kursagımda kaldı 10 senelik annelik özlemiye yanıyorum öylesi daha zor bebeklerim beni bırakıp melek oldu gittiler senağlamasenağlama işşallah öteki tarafta abisi babasının elinden kardeşide benim elimden tutarda yavrularımı görürüm işşallah allahımın izniyle sen anlat benim hikayem kısaca busenağlama

bende 5.5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var.birisinde aşılama denedik belki daha sağlıklı olur diye oda 3.5 ay yaşadı.kanamam vardı zaten bide suyu boşaldı tahliye edilecek dediler.zorla doğurttular benimkide erkekti.o kadar zorki Rabbim kimseye vermesin.yokluğuna yaşadım.ilk 3 sene hiç gebelik olmadı.Ama kayıpta daha zormuş.baya kendime gelemedim.hastanede çarşafı yüzüme çekip bağıra bağıra ağladığımı hatırlıyorum hala gözlerim doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…