arkadaşlar içimde çözemediğim farklı bir heyecan sevinç var..rabbim hayırlara yazsın...nedeninide bilmiyorum... bu haftaya çok güzel başladım...inşallah hep böyle gider...
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni
bizim için çok güzel başlamadı eşimin dayısının hanımı vefat etti çok iyi bir insandı çok severdim
ALLAHIM mekanını cennet etsin .birazdan oraya gidicem .sonra görüşürüz canlarım.geç gelirim heralde merak etmeyin beni
maşallah canım allah nazardan saklasın,hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inş.kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
herkese tünaydın kızlarrrrrr
gecmişi okudum ama alıntı alamadım
kardelen hasta olmuşsun İNŞALLAH bu aya gelir minişin sen hamile kalabiliyosun bence buna sevinmelisin tekrardan kalabilirsin İNŞALLAH
YA ben nedim onca tedaviye ragmen hamile kalamadım derdim acıldı gene üzülme tatlım sen birazda benim gbii dışarıya cok güçlü gözüküyosun bence bunun patlaması olmuştur sende
bende dün patladım aglayı durdum sinirlerim cok yıprandı ya
eşimle tartıştım isyan etmiyorum ama yaruldum artık sadece cocuk deyil mevzu eşmin burdan taşınmak istemesi pc alışkanlıgı bebeyi hiç aklına takmaması bunların hepsi üst üste geldi dün patladım
kendime yapıyom onlara hiç bişe olmaz olmasında istemem
sonunda artık eşime dedim ne istiyosan onu yap ister ananların yanına taşın ister tedavi olma ne istiyosabn onu yap bbıktım artık sabah sabah döktüm içimi cok doluyum
capayada gitmiyorum artık tedavide olmuyorum cocugumda olmuyo bunu kabul etmeliyim kendimi alıştırmalıyım cocuksuz bi hayata
bizde anasıyla aynı şehirde tedavi olmadan oturalım oturalım
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa..
ebrarcım başınız sagolsun canım rabbim sabır versin inşş
TUĞCAL hoş geldin..inşallah bizlerde gökçemizin yaşadığı heyecanları yaşarız..bebeklerimizin cennet kokusunu içimize doya doya çekeriz..
slm kızlar nasılsınız