Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim gelmedin galiba uyuyakaldın senide öptüm bekliyemiyorum kusura bakma cano

hayalim hadi öpüyorum kuzum dikkat et kendine rabbim şifa versin
kardelen49 sende iyi bak kendine canım üzülme herşey çok güzel olcak inşallah
halem senide öptüm kuzum hayırlı haber al inşallah
kardeloşum sende öyle dilerim güzel haberler alırsın

hepinizi çok seviyorum canım kaderdaşlarım ALLAHIM yüzümüzü güldürsün
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Dualarını eksik etme kuzum Şeniz

Bizde seni cooooooooook sewiyoruzzzzzz a.s.

ebrarcım ben mi bozdum moralini ya.Napalım ne olursa olsun insan ümid etmekten vazgeçmiyo.Yine dönüp Yaradanamıza sığınıyoruz üzüntümüzü ona arzediyoruz ondan yardım istiyoruz.Herkesin bi sıkıntısı imtihanı var bizimki de buymuş.Herşeye rağmen hayat güzel eşlerimiz yanımızda Rabbim sağlıklı huzurlu ömürler versin.Nasipse yuvalarımızı şenlendircek hayırlı kuzucuklar da versin.öptm

canım inşallah hayırlı haberler alırsın
aşılama olsun ilk bakalım nediycek doktorun

inşallah dileğin gerçek olur
hadi hepimiz tutalım ve gerçek olsun :teytey:
inşallahhhhh inşallahh hepimizinnn dileklerii gercekk olacakkk
İnşallah canım dualarınızı eksik etmeyinnn..:Saruboceq:hmmm bende tutuyorum tuttummmmmm :teytey:
rabbimm kabul etsin canımmm hepinizz dualarımdasınızzz rabbimm güldürsünn cümlesini inşallah
yani büyüklere alıştım da arkadaşlar artık çoluk çocuk da canımı sıkmaya başladı.Bi kere arkadaşım geldi kızıyla çocuk daha 3 yaşında.Yedik içtik gidiyolar artık tam kapıdan çıkıyolar çocuk dönüp ne dese beğenirsiniz: "SEN ANNE DEĞİLSİN".senağlamasenağlama
canımm ya üzme kendinii takma böyle bukadar canımmm o sonuçta çocuk tembih etselerde becerip söyleyemes öylesine söyleyi vermiştirr
maşallah sana kuzum hep böyle pozitif ol inanki bana güç veriyosun
demi geçicek bugünlerde napalım kader işte bak buakşam heryer yerle bir olabilirdi
RABBİM dilerse neleri yapar inan sallandığımız an bianda ürperdim kimin gücü yeter ya evreni bidüşünün ALLAHIM hikmetinden sual olunmaz .bizim için hayırlı olanıda RABBİM bilir

rabbimm büyük kuzumm tabikii geçecekk bu günlerr hatta gülecegizzz bu günleri anarken
bizim için hayırlı zaman ne zamansa onu rabbim biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı bizlere gönderecek bizlerde o güne kadar sabredecegiz sabrederkende saglımızı unutmayacagız kendimizi hırpalamıcazz
bak dedigin gibi deprem rabbimden başka neyin gücü yeter buna rabbim dilerse yerle bir eder rabbim istemese iki taşın arasından ot çıkarmı kuzumm rabbim çok büyük bize imkansız gibi geliyorr ama deyill rabbimm mucizelerimizi gönderecek bizlere rabbimm istedikten sonra ister tüpler tıkalı olsun isterrr sprem olmasınn sorun ne olursa olsun rabbim onu oraya koyar bizlere bu kadar zaman vermediyse rabbim bizler için düşündügü vardır elbet
ya belki evlendimiz zman olsaydı bukadar isteyecekmiydikk bu bebeklerii dogduklarında bu kadar iyi bakabilecekmiydikk yada bu kadarr özlemle sevebilecekmiydikk onlarıı belkii ilk başında olsaydı bu kadar mutlu evliliklerimiz olmayacaktı belki eşlerimizz aldatacaktı bizleri belki bu kadar sabırlı olmayacaktık allah korusun belki sakat olacaktıı ben hep diyorumm rabbimm büyükk ve bildigi vardırr bizler için hayırlısı neyse onu nasip etsin saglıklı hayırlıı evlatlar nasip etsin hayırlı olacaksa olsun olmayacaksa olmasın bizim içinn herzaman hayırlısını nasip etsin rabbim herşeyin malında mülkünde evladında hayırlısını versin rabbim inşallah

amin canım saolasın bende öptüm kuzumm çokkk iyi bak kendineee bizde seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzz kuzummmm

kızlarr çıkıyorsunuz demekk bende çıkayım yatayımmm hepinizi çokkkkk öpüyorummm cici bakın kendinizeeee can kuzularımmm

rabbimm kabul etsin canımmm hepinizz dualarımdasınızzz rabbimm güldürsünn cümlesini inşallah

canımm ya üzme kendinii takma böyle bukadar canımmm o sonuçta çocuk tembih etselerde becerip söyleyemes öylesine söyleyi vermiştirr

rabbimm büyük kuzumm tabikii geçecekk bu günlerr hatta gülecegizzz bu günleri anarken
bizim için hayırlı zaman ne zamansa onu rabbim biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımızı bizlere gönderecek bizlerde o güne kadar sabredecegiz sabrederkende saglımızı unutmayacagız kendimizi hırpalamıcazz
bak dedigin gibi deprem rabbimden başka neyin gücü yeter buna rabbim dilerse yerle bir eder rabbim istemese iki taşın arasından ot çıkarmı kuzumm rabbim çok büyük bize imkansız gibi geliyorr ama deyill rabbimm mucizelerimizi gönderecek bizlere rabbimm istedikten sonra ister tüpler tıkalı olsun isterrr sprem olmasınn sorun ne olursa olsun rabbim onu oraya koyar bizlere bu kadar zaman vermediyse rabbim bizler için düşündügü vardır elbet
ya belki evlendimiz zman olsaydı bukadar isteyecekmiydikk bu bebeklerii dogduklarında bu kadar iyi bakabilecekmiydikk yada bu kadarr özlemle sevebilecekmiydikk onlarıı belkii ilk başında olsaydı bu kadar mutlu evliliklerimiz olmayacaktı belki eşlerimizz aldatacaktı bizleri belki bu kadar sabırlı olmayacaktık allah korusun belki sakat olacaktıı ben hep diyorumm rabbimm büyükk ve bildigi vardırr bizler için hayırlısı neyse onu nasip etsin saglıklı hayırlıı evlatlar nasip etsin hayırlı olacaksa olsun olmayacaksa olmasın bizim içinn herzaman hayırlısını nasip etsin rabbim herşeyin malında mülkünde evladında hayırlısını versin rabbim inşallah

Hayalim ne güzel anlatmıssın balım sana bu konuda tebrik koyuyorum :roflol: Rabbim cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah..en kısa zamanda göndersin mucizelerimizi..Rahman ve Rahim olan Allahın adıyla dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq:

derinim sorma kuzum aynı korku bendede var gece nasıl uyuycam bilmiyorum
canım hala iyileşemedin demek kıyamam ya allahım şifa versin
cano nerden esti kan testi hayırdır ?inşallah ya yoksada gelsinde sende rahatla bitanem
ben burdayım hadi görüşürüz
evet canım daha yatmadım ve yatınca nasıl uyuyacam bilmiyom:KK43:(
merak etme kuzu biraz iyi gibiyim..sabahları sesim kısık uyanıyorum gündüz kuru öksürügüm oluyo...başım agrıyo bide..sinüzit azdı sanırım...
kan testine gelince..hiç sevmiyom aslında yaptırmayı biliyosun..ama dedim eşime..yaptırayım da kesin varmı yokmu ögreniyim ilaç içemiyorum bu yüzden.hastayım ama hiçbişey içemiyom kötü yani..sırf ondan yaptırmak istedim kuzu..
kızzz kardelen delüsü düğüne gittim anacım ben doktorlar ile bir süre küsüm cicim görüşmicem onun yerne düğüne gidiyom daha eğlenceli hem....kız sen de adet oldun galiba olsun canım hayırlısı yaaa napalım bizim kaderimiz bu ay saymak sayılır gün cabuk geçsin inşallah....
ebrarım yaaa çok güzeldi walla hem düğün daha ziyade eskişehir süper memleket walla bersu esk li galiba valla bayıldım o porsuk falan cok güzel sanki avrupa şehri gibi yani memlektte deniz yok yapay göl yapmışlar bir de kumsal koymuşlar sanırsın antalyada deniz kenarındasın... tek kötü tarafı inanılmaz bir soğuk vardı biz sıcak memleket cocuğuyuz incecik bir ceket almıştım yanıma hani akşam falan üşürüm diye ne akşamı bugün gündüz gezerken donduk inan arkadaş sağolsun kazak verdi de öyle gezdim millet palto falan giyiyo yani o kadar soğuk...
derinim yaaa sen bir de kan testi yapsan canım yaaa onda da bişey cıkmassa ki inşallah cıkar papatya çayı iç bak ben adetin geciktiğinde içmiştim 2 güne geldi kırmızı aklıda olsun doğal adet söktürücü canım...
diğer kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah yok mu hamiş haberi falan söyle nesemizi bulsaydık....zemuszemus
canım sagol yaptırırım bi ara.bakalım kararsızım..ama bi yandan da hastayım ilaç içemiyom:KK43:bende de var karışık bitki çayı canım..civanperçemli adet söktürücü özelligi var.onu da emin olmadan içemiyom işte zararı olur diye.yoksa kaç gündür içicem de...
selam kızlar,benimki erken geldi evet,ama sadece iki gün,ben her zamanaki gibi iki gün kafadan tarih vermiştim,asıl günüm beşiydi.
o kadar çok ağladım ki,tüm komşular duymuştur heralde sesimi,zannetmişlerdir kocamla kavga ettim,çok kötüyüm,fena sarstı beni.
ayy kardelenim ya kıyamam:KK43:(inşallah yarın toparlanmış görürüm seni..aglama canımm lütfen..geçecek bu günler inşallah:KK43:
ben heyecanlıyım tugcal aşılama olacam yumoşlarım büyüdümü yarın bakacaz
birsencim selam canım..bak anam sana kızayım bi dur:eek:klava:
geçmişi okuyom diyon ama hiç alıntılamıyon hiçbirimizi...zamanın olmuyo sanırım..
asıl konuya gelelim:)) aşılaman hayırlı olsun inşallah canım..yumoşların da kocamannn olmuştur inşallah..
bi an herşey bitmiş,bidaha hiç çocuğum olmicakmış gibi hissettim napim?ALLAHTAN ümit kesilmez biliyorum ama üzüntüme engel olamadım işte,bide dolmuştum galiba,sokakta hamile görmek,her tanıdığımın hamile olması ve onlara karşı,sırf kıskanıyo,yada üzülüyo demesinler,acımasınlar diye sağlam duruş göstermekten yoruldum sanırsam.mafoldumben
aynen..katılıyorum canım..güçlü güçlü güçlü nereye kadar dimi:KK43:((
bide beni düşün...bebe magazasında çalışıyorum ve tüm gün bir sürü hamile kadın geliyor...bebek geliyor...heyecanlar..bebege hediye almaya gelen tayzeleri,halaları,amcaları...:çok üzgünüm:ben ablamla kardeşime bu duyguları tattıramıcammı diye düşünüyorum hep ...bebe magazasında olmaktan gocunmadım hiç..hiç aklıma bişey gelmiyodu..son bikaç aya kadar..son zamanlarda biraz agırıma gidiyo itiraf ediyorum...:çok üzgünüm:
selamünaleyküm canlarrr nasılsınız bakalım...Ebrarım benim kırmılar geldi kuzum yeni tarihim 1 kasım..Bu arada duayıda okudu annem eklersin cano
halecim tamamen geldi demek tüh.saglık olsun canım...
selam canlarımm nasılsınız bn çok hastayım eşiden bana bulaştı kafamı kaldıramıyom offff

geçmişe bakamadım varmı güzel haberlerr
cnm ya çok geçmiş olsun..zaten banada eşimden bulaştı büyük olasılıkla..dikkat et kuzum kendine öptümŞeniz
bende namaz kıldım.Ayetel kürsiyi de bitirdim haber vereyim.İnşallah rabbim dualarımızı kabul eder.Ama bu akşam ben bi tuhaf oldum ya.Eltime gitmiştim okuyanlar bilirler!hamile şu an.ya hamileliği boyunca 2 kere doktora gidiyo hiç bi ilaç falan almıyo dikkat etmiyo ama taş gibi maşşallah!Gözüm yok Allah da biliyo ya.Ama ona bakınca ne kadar yorulduğumu hissettim.Ben ilaçlarla iğnelerle boğuşurken o kadar dikkat ederken böyle gebeliklerin olması çok ilginç.Yani nasıl anlatıyım ne kadar sıkıldığımı farkettim yaşadığım süreçten.Herşeye boş vermek istiyorum.Bi süre gebelik istemiyorum sadece kafamı boşaltmak istiyorum.Boşa kürek çekmekten çok yoruldum.bazı insanlar ne kadar da şanslıbenneyaptımki
kardelencim..insan bazen böyle düşüncelere kapılıyo malesef canım..ama işte herkesin yaşamı ve vücut anatomisi bir olmuyo tatlım..Allah herkesi başka şeylerle sınıyo işte..kimisi çok zengin olurken kimisi naapsa fakirlikten kurtulamıyo mesela..birsürü şey tabi bunun dışında..yorulmak yok tatlım bunları aşıcaz inanımızla inşallah...öyle şanslı olanların atıyorum ama belki de evliliklerinde şansları yoktur veya başka sıkıntıları vardır..biz yine şanslıyız canım..eşlerimiz bizi seviyo saglıgımız yerinde..sıkıntı yapmak yok tamam mı cnm..öptüm seni deŞeniz
rabbim büyük takma kafana canımm rabbim sabrımızı sınıyorr boşver bi süre kendi halinde kal at kafandan düşüncelerii rahatla inşallah o rahatlık arası rabbim doldurur göbişini rabbim hepimizin yardımcısı olsun

kuzum neyin varr canınmı sıkkın

hoşbulduk kuzummm çok saol geçmişş olsun sanada kuzum miden agrıyomuşş rabbimm şifa versin kötü haber ne canım hayırdırr bu arada derinimdee varmıı bişeylerrr

aminn canımm cümlesine inşallah

geçmişş olsun derinimede varmı güzel haberler canımm
sagol balımmopuyorumnanaktan
derinim gelmedin galiba uyuyakaldın senide öptüm bekliyemiyorum kusura bakma cano
cano tv seyrettim yattım dinlendim biraz..sonrada işlerim çıktıbilmiyorumkismileama uyuymadan geldim kaçırmışım hepinizi neyse...Şeniz

hepinizee iyi gecelerrrrrrr gelmeyen kuzluarrr sizlerede iyi gecelerrrr güzel güzel uyuyunn öpüldünüzz

canım benim ne güzel dualar etmişin ne güzel anlatmışsın..amin diyorum her kelimesine..çok öpüyom seni iyi geceler canımmmŞeniz

kızlar listeyi güncelliyorum..hayırlı geceler hepinizie..ebrarım kendime bitti yazıyom cano..birazdan okuyacam çünkü...

SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20bitti
tuğçe................20
hale..................20bitti
afed.................20
kardelen..........20bitti
turkuaz...........20
kardelen49.............20
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

kızlar bu arada,ben AYŞEN i çok merak ediyorum..inşallah annecigi iyidir yaa..ayın 24 ünde girmiş en son siteye...yani 10 gündür girmiyo canlar..umarım herşey yolundadır:KK43:(

hepinize iyi geceler tekrardan...

günaydın kızlar dünde girmedim baya birikmiş geçmişi okuyamadım fazla 2 ekim regl oldum bi dahaki 31 ekim olur sanırım.bende çözemiyorum artık 8i bekliyodum 2 si geldi

GÜNAYDINLAR HERKESLEREEEEEEEEEEE BİZİM GECE KUŞLARI UYANANAMAMIŞ DAHAAAAAAAAAA.....

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar içimde çözemediğim farklı bir heyecan sevinç var..rabbim hayırlara yazsın...nedeninide bilmiyorum... bu haftaya çok güzel başladım...inşallah hep böyle gider...

X