Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

maviş,samyeli hoşgeldiniz kızlar nevar neyok ?
samyelim uğramadın ikigündür herşey yolundamı canım

birsenim selam canım nasılsın
kız birsen sen mamakdaymışsın bende paşalıyım biliyonmu

slm kızlar geçmişteydim ama zaten kimse görmemiş ve merak etmemiş beni :sinifsinif: :sinifsinif: Çok üzgünüm çoook

slm kızlar geçmişteydim ama zaten kimse görmemiş ve merak etmemiş beni :sinifsinif: :sinifsinif: Çok üzgünüm çoook

bence iyi okumamışsın ben yazmıştım sana
hatta herzaman yazıyorum ama sen cevap vermiyosun kuzum sonrada sitem ediyosun opuyorumnanaktan

maviş,samyeli hoşgeldiniz kızlar nevar neyok ?
samyelim uğramadın ikigündür herşey yolundamı canım

mrb kızlar,, iyim ebrarım. cuma akşamı annemde kaldım canım. eşim istanbuldaydı. bugünde mutfak alışverişine giitik. gelincede yattım biraz kasık ağrım var canım...sen nasılsın canım...

mrb kızlar,, iyim ebrarım. cuma akşamı annemde kaldım canım. eşim istanbuldaydı. bugünde mutfak alışverişine giitik. gelincede yattım biraz kasık ağrım var canım...sen nasılsın canım...

saol bitanem bende iyiyim şükür
deprem oldu biraz korktuk ama geçti
bebişin yerleşiyo inşallah semoşum

ebrar sana sitem etmiyorum canım sen hep görüyon sgl hep gelince geçmişi okuyom ama bugün kimse görmemiş beni birazda heyecanlıyım yarın yumoşlar büyümüşmü ona bakacak dr aşılama olacakya o kesinleşecek bu arada bana dua için sıra gelince istersen beni atla çünkü hani ilk geldiğimde okumuştunuz ya başkasına okuyalım tabi uygun olursa canım

saol bitanem bende iyiyim şükür
deprem oldu biraz korktuk ama geçti
bebişin yerleşiyo inşallah semoşum

inşallah canım ama sanki bana regl ağrısı gibi geliyor. yumurta sağdaydı ama benim sol kasığım ağrıyor. 1 hafta içinde regl gelmezse test istedi doktor ama hayırlısı..
geçmiş olsun canım. çok mu salladı.. kaç oldu...

yok canım ben elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum ama unutursam bile dalgınlıktandır kimse kırılmasın .
canım heyecanını anlıyorum inşallah büyümüştür yumoşlar rabbim emeklerini boşa çıkarmasın .dua sırası gelene okuncak başa döndük canım sanada okundu banada hepimize yani oyüzden okuruz yani .sizler artık bitirelim dua işini diyesiye okuycaz inşallah arada sıkıntılar yaşasamda

samyeli sen aşılama yaptırmıştın değilmi yanlış hatırlamıyorum

canım inşallah yumoşlar büyümüştür kocaman olmuştur canım...

selam arkadaşlar nasılsınızzz
selam canım hoşgeldin nasılsın bakalım?

canım kötü düşünme inşallah değildir duanıda yapıcaz inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
saol yaa 4.4 oldu 5 saniye sürdü baya hissettim ben bide yanlızdım
ay hep ilk deprem geliyo aklıma korkum dahada artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…