Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiz canım sen nasılsın...
selam canım hoşgeldin nasılsın bakalım?
canım kötü düşünme inşallah değildir duanıda yapıcaz inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
saol yaa 4.4 oldu 5 saniye sürdü baya hissettim ben bide yanlızdım
ay hep ilk deprem geliyo aklıma korkum dahada artıyo
hoşgeldin balım özledim seni bi öpeyim gel Şenizayyy kızlar uyuyamadım bir ceee diyip gitcem.......kaydirigubbakcemile2
sgl ebrarım sizin sayenizde dua okuma alışkanlığımız oluyo fenamı bu sayede ezberlerim size sevap ve bol bebişli günler olarak döner
allah razı olsun canım..
çok geçmiş olsun... rabbim bidaha yaşatmasın.
ben yatıyoprum kızlar.. hepinize ii geceler...
hoşgeldin balım özledim seni bi öpeyim gel Şeniz
canım yaa nemutlu bize tabiki insan okuya okuya ezberler
inşallah hepimize bebiş olarak dönsün
afed tugcal siz nasılsınız bakalım
bende çok yıllar önce gitmiştim ama hatırlamıyorumkızzz kardelen delüsü düğüne gittim anacım ben doktorlar ile bir süre küsüm cicim görüşmicem onun yerne düğüne gidiyom daha eğlenceli hem....kız sen de adet oldun galiba olsun canım hayırlısı yaaa napalım bizim kaderimiz bu ay saymak sayılır gün cabuk geçsin inşallah....
ebrarım yaaa çok güzeldi walla hem düğün daha ziyade eskişehir süper memleket walla bersu esk li galiba valla bayıldım o porsuk falan cok güzel sanki avrupa şehri gibi yani memlektte deniz yok yapay göl yapmışlar bir de kumsal koymuşlar sanırsın antalyada deniz kenarındasın... tek kötü tarafı inanılmaz bir soğuk vardı biz sıcak memleket cocuğuyuz incecik bir ceket almıştım yanıma hani akşam falan üşürüm diye ne akşamı bugün gündüz gezerken donduk inan arkadaş sağolsun kazak verdi de öyle gezdim millet palto falan giyiyo yani o kadar soğuk...
derinim yaaa sen bir de kan testi yapsan canım yaaa onda da bişey cıkmassa ki inşallah cıkar papatya çayı iç bak ben adetin geciktiğinde içmiştim 2 güne geldi kırmızı aklıda olsun doğal adet söktürücü canım...
diğer kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah yok mu hamiş haberi falan söyle nesemizi bulsaydık....zemuszemus
selam kızlar,benimki erken geldi evet,ama sadece iki gün,ben her zamanaki gibi iki gün kafadan tarih vermiştim,asıl günüm beşiydi.
o kadar çok ağladım ki,tüm komşular duymuştur heralde sesimi,zannetmişlerdir kocamla kavga ettim,çok kötüyüm,fena sarstı beni.
selam kızlar,benimki erken geldi evet,ama sadece iki gün,ben her zamanaki gibi iki gün kafadan tarih vermiştim,asıl günüm beşiydi.
o kadar çok ağladım ki,tüm komşular duymuştur heralde sesimi,zannetmişlerdir kocamla kavga ettim,çok kötüyüm,fena sarstı beni.
neyse kızlar hepinize iyi geceler sabah hastane var erken kalkacam kendinize iyi bakın şekerler