buralarda herkez örüyo canım,ondan bi karım olmaz,bide çok hızlı yapamam onu ben,alışkın değilim ama makina nakışı yapıyorum,o da insanlara pahalı geliyo,öyle bi haftada da bitmiyo ki,biraz ucuz yapsam.
evet kızlar sızı baska topıklerle Aldatıyorumkaydirigubbakcemile3
ebrarım sanmıyorum yan etkısı oldugunu recetesız aldık sonucta vıtamın sperm üreten vıtamınler arasında çinkoda gecıyor fıyatıda uygundu aldık bakalım
aleynam bızım sperm sayımız 41 mılyon bıraz daha yükselemsınde sakınca yok bence neden yan etkısı olsunkı sonucta vıtamın cnm
anladım canım:))
evet cano ya napalım..siz buluşun madem...(
anam bence o işlere soyunma yaf..avonu ele alırsak,yani avon istemiyon ama bu tarz işler işte..bizim bi abla yapıyo..dünya kadar sipariş veriyo her ay ama kadının eline hiçbişey geçmedi daha..bende durmadan bişeyler veriyom katalog geldikçe:))kandırıyo karu benisırnaşık şey
afed ve hale ben görmedım sızlerı merka ettım :umursamaz:
ya genede elinde para dönüyodur canım,hep boştan olmaz ve evet o işi yapanlar yetenekli olmalı,kandırmalı karşısındakini,bakalım becerbilcem mi?sempatiksalakcinni
haklısın o vakıtboshayallersmilenakışlarını çeyiz eşyaları satan yerlere götürsen olmaz mı onlar laır bence...hee bide bak istanbulda işlemeli havlular çok revaşta...öyle bişey yapsan..hem kolay yani.
ay kıslar size doyum olmuyo ammaaaa benim gitmem gerenk..uyku bastı...
halecim yaz tatlı ne olckkk
nasıl olsun halem dıger kızları gördüm bı sız kaldınız merak edıyor ınsan konustugu ınsanları fotonuzu falan görmedım yanı dıyorum ay tabı sakıncası yoksa akannehir
canım güzel bişeye benziyo ama tuzludur onun ürünleri satabilirmisinkiya ne yapabilirim diye bakarkene pierre carden iş çamaşırı ve çorap kataloğu gördüm,50 liralık siparişte,kargo firmaya ait,bide adı var,hani belki biraz daha ilgi çeker diye düşündüm,neticede herlkez çamaşır giyiyo,onu denicem galiba.
avon düşünmüyorum aleynacım.
olsun canım önemli değilolabilir cnm kayınvaldemdeydimde yeni gldik anca pastamı kestim onun dalgınlığında grmedim herhalde tatlımmm
canom çok isterdim sende ol ama ah bu uzaklık yaaanladım canım:))
evet cano ya napalım..siz buluşun madem...(
anam bence o işlere soyunma yaf..avonu ele alırsak,yani avon istemiyon ama bu tarz işler işte..bizim bi abla yapıyo..dünya kadar sipariş veriyo her ay ama kadının eline hiçbişey geçmedi daha..bende durmadan bişeyler veriyom katalog geldikçe:))kandırıyo karu benisırnaşık şey
canım vitaminse sanmıyorum tabi inşallah şifa olur buara çok azimlisin valla inşallah gelicek minişinevet kızlar sızı baska topıklerle Aldatıyorumkaydirigubbakcemile3
ebrarım sanmıyorum yan etkısı oldugunu recetesız aldık sonucta vıtamın sperm üreten vıtamınler arasında çinkoda gecıyor fıyatıda uygundu aldık bakalım
aleynam bızım sperm sayımız 41 mılyon bıraz daha yükselemsınde sakınca yok bence neden yan etkısı olsunkı sonucta vıtamın cnm
ay kıslar size doyum olmuyo ammaaaa benim gitmem gerenk..uyku bastı...
evet canım sen bi dolaş öyle magazaları..kafan dagılır hem...öyle bişeyde olabilir aslında,severim incik boncukla uğraşmayı,bi çeyiz mağazalarını dolaşim bakalım,kabul ederlerse neden olmasın?
hem belki iş güç derken bebek fişkrinden uzaklaşırım birazcık,ama buraya daha az gelirim,haberiniz olsun.
herif duymasın ama ben saat biir e kadan uyuduğum için,pek uykum yok,ama nolur kocişim duymasın,kıtığ kıtığ keser beni.sempatiksalakcinni