Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

aleynamm şakasına dedim kıss hamilelik kim ben kim ayol:)))

kardeloşş demin dedim ya yeni haber olarak sordu aleyna da..bende ben hamileyim dedim:))

ben önce hamile olan için halayı gördüm,sonra senin yazdığını okudum canım,ondan oldu,biriktirip okuyorum da,o zamanda tersten gidiyorum,o sebebpten yaneeee.

ya kızlar,geçmişe hiç mi bakmadınız,benim bulduğum işe bişey demedi kimse,boncuk dışında.
boncuğum,benim etraf kapalı takım olunca,ben dahil,makyaj malzemesi kullanmayınca,pek avon u satamam gibi geliyo,ondan girişmedim,bide onun çok üyesi var,adım atsan avoncu,şimdi ben girersem,milletin ticaretine mani olurum.kaydirigubbakcemile3

ben bakmadım neymiş o iş anlat bakalım
ticaretemi soyunuyosun hayırdır kuzu

Kardelen avon malzemesimi satıyon kızzzzzzzzzzz

benim teyzemin kızıda satıyo cok tanıdıgın olması lazım yoksa biraz zor iş yaparsın

nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemile

evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şeniz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

anam tam haftasını bulmuşunuz hee..bu hafta izin olayları kötü bizim..bizimkilerin hastane durumları var kimse gelemiyo dükkana...daha dogrusu pazartesi kullanırsın demişti..eşimde diyo bu hafta izin kullanmayalım..bende bunlara dedim izin kullanmam belki bakalım..bu hafta olmayacak o zaman canım:KK43:(yani daha dogrusu ben gelemicemohaoldumsmile

Bizsiz bulusma heeee :eek:klava:

ohhhh yandan derinimin oğluşu geliyo hobaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3
Derin inşallah kız ne güzel agzından bal damlıyo rabbim cümlemze müjde vermeyi nasip etsin inşallah
inşallah canımm...sanada inşallah:Saruboceq:
ya kızlar,geçmişe hiç mi bakmadınız,benim bulduğum işe bişey demedi kimse,boncuk dışında.
boncuğum,benim etraf kapalı takım olunca,ben dahil,makyaj malzemesi kullanmayınca,pek avon u satamam gibi geliyo,ondan girişmedim,bide onun çok üyesi var,adım atsan avoncu,şimdi ben girersem,milletin ticaretine mani olurum.kaydirigubbakcemile3

kız ben okudum da,anlamadıgım için bişey yazmadım..el işi ör canım yaa kış şimdi..ben şal örüyorum mesela kışın hep..ama satmıyorum hep hediye:))

nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemile

evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şeniz

inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3

anam tam haftasını bulmuşunuz hee..bu hafta izin olayları kötü bizim..bizimkilerin hastane durumları var kimse gelemiyo dükkana...daha dogrusu pazartesi kullanırsın demişti..eşimde diyo bu hafta izin kullanmayalım..bende bunlara dedim izin kullanmam belki bakalım..bu hafta olmayacak o zaman canım:KK43:(yani daha dogrusu ben gelemicemohaoldumsmile

hımmm demek öyle sağlık olsun canım
ozaman bizde butarafta buluşuruz hepimiz ümraniyeye yakınız yani ben burdayımda
inşallah başka seferede hayal,sen,ben,derda,yeliz buluşuruz

ben bakmadım neymiş o iş anlat bakalım
ticaretemi soyunuyosun hayırdır kuzu

Kardelen avon malzemesimi satıyon kızzzzzzzzzzz

benim teyzemin kızıda satıyo cok tanıdıgın olması lazım yoksa biraz zor iş yaparsın

ya ne yapabilirim diye bakarkene pierre carden iş çamaşırı ve çorap kataloğu gördüm,50 liralık siparişte,kargo firmaya ait,bide adı var,hani belki biraz daha ilgi çeker diye düşündüm,neticede herlkez çamaşır giyiyo,onu denicem galiba.
avon düşünmüyorum aleynacım.

saol tuğbam sana iki kez yazdım ikisindede cavap vermedin yaa
çok dalgınsın bugün canım

aaa eczaneden reçetesizmi aldın yan etkisi filan olmaz değilmi canım

olabilir cnm kayınvaldemdeydimde yeni gldik anca pastamı kestim onun dalgınlığında grmedim herhalde tatlımmm

:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

inşallah canımm...sanada inşallah:Saruboceq:

kız ben okudum da,anlamadıgım için bişey yazmadım..el işi ör canım yaa kış şimdi..ben şal örüyorum mesela kışın hep..ama satmıyorum hep hediye:))

buralarda herkez örüyo canım,ondan bi karım olmaz,bide çok hızlı yapamam onu ben,alışkın değilim ama makina nakışı yapıyorum,o da insanlara pahalı geliyo,öyle bi haftada da bitmiyo ki,biraz ucuz yapsam.

ben önce hamile olan için halayı gördüm,sonra senin yazdığını okudum canım,ondan oldu,biriktirip okuyorum da,o zamanda tersten gidiyorum,o sebebpten yaneeee.
anladım canım:))
hımmm demek öyle sağlık olsun canım
ozaman bizde butarafta buluşuruz hepimiz ümraniyeye yakınız yani ben burdayımda
inşallah başka seferede hayal,sen,ben,derda,yeliz buluşuruz
evet cano ya napalım..siz buluşun madem...:KK43:(
ya ne yapabilirim diye bakarkene pierre carden iş çamaşırı ve çorap kataloğu gördüm,50 liralık siparişte,kargo firmaya ait,bide adı var,hani belki biraz daha ilgi çeker diye düşündüm,neticede herlkez çamaşır giyiyo,onu denicem galiba.
avon düşünmüyorum aleynacım.

anam bence o işlere soyunma yaf..avonu ele alırsak,yani avon istemiyon ama bu tarz işler işte..bizim bi abla yapıyo..dünya kadar sipariş veriyo her ay ama kadının eline hiçbişey geçmedi daha..bende durmadan bişeyler veriyom katalog geldikçe:))kandırıyo karu benisırnaşık şey

evet kızlar sızı baska topıklerle Aldatıyorumkaydirigubbakcemile3
ebrarım sanmıyorum yan etkısı oldugunu recetesız aldık sonucta vıtamın sperm üreten vıtamınler arasında çinkoda gecıyor fıyatıda uygundu aldık bakalım
aleynam bızım sperm sayımız 41 mılyon bıraz daha yükselemsınde sakınca yok bence neden yan etkısı olsunkı sonucta vıtamın cnm

X