Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok anam bee çok uykum geldi yaaa...yatayım artık...derın para kazanmasa bıle birsürü hedıye alıyorlar cnm
ben varım dıyemı gıdıyon kız bgn saka bıyana gıt dınlen cnm ıyıgeceler öptüma.s.
canım güzel bişeye benziyo ama tuzludur onun ürünleri satabilirmisinki
eğer inanıyosan satacağına yap bence iyi olur senin için
olsun canım önemli değil
tekrardan mutlu senelere
canom çok isterdim sende ol ama ah bu uzaklık yaa
canım vitaminse sanmıyorum tabi inşallah şifa olur buara çok azimlisin valla inşallah gelicek minişin
yaa kuzuu gidiyosun demek
gerçi saat kaç oldu haklısın git yast bide hastasın
kız hale sustunnn
Ben haleyi gördümde afedi görmedim bende merak ettim şimdik
aleynam bız ne meraklı hatunlarız dımı buarada ebrarın face dekılerıde çözemedım kımler onlar acabaaklinialirimsmile
Pasta diorum pastaaaaaa sırnaşık şey
ahh ahhh keşkeeeee kısss...olacak inşallah bigün cnm benim:Saruboceq:bendede var var derınım bak doktor hsg yı cekerken dıcekkı durun ben yapamıcam durun burda bı bebek var :asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saklanıyor ıcımde sıpam benım
umarım vardır cnm sende bellımı olur en büyük belırtı adet olmamak sonucta:Saruboceq:
:sinifsinif::2:ŞenizDerinim gitmeeee :a015: :çok üzgünüm: :roflol:
aleynacım grüşelim canımmm
valla cano yaa napalım sağlık olsun bigün buluşcaz göbeklerimizi sevicezyok anam bee çok uykum geldi yaaa...yatayım artık...
evet şu uzaklıgı bi verseler elimealsanaalsanasmilesaglık olsun napalım cnm...
hadiyin ben kaçtım canlarım..bu arada böyle burada yazışırken konuştugum gibi yazıyorum hep..aslında türkçem iyidir:))öyle yazmak kolayıma geliyo napiimmmsırnaşık şeyyanlış anlaşılma olmasın yani sonra demeyin bu kıss türkçeyi nasıl yazıyo diye:))
bazen garibime gidiyo da yazmak istedim açıklamasını...
hadi kaçtım
ebrarım esım benden heveslı evde olmadıgı zaman yanında götürüyor vıtamınlerını bgn almayı unutmum dıye ah rabbım kocamın yüzünü güldürür ınsallah benım su hsg temız cıkarda yoluma dvm ederım
yok anam bee çok uykum geldi yaaa...yatayım artık...
evet şu uzaklıgı bi verseler elimealsanaalsanasmilesaglık olsun napalım cnm...
hadiyin ben kaçtım canlarım..bu arada böyle burada yazışırken konuştugum gibi yazıyorum hep..aslında türkçem iyidir:))öyle yazmak kolayıma geliyo napiimmmsırnaşık şeyyanlış anlaşılma olmasın yani sonra demeyin bu kıss türkçeyi nasıl yazıyo diye:))
bazen garibime gidiyo da yazmak istedim açıklamasını...
hadi kaçtım
ahh ahhh keşkeeeee kısss...olacak inşallah bigün cnm benim:Saruboceq:
:sinifsinif::2:Şeniz
anam ben dün seni mi gördüm msn de yoksam haleyimi ay ben neden karıştırıyom sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol: