- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
aleynamm şakasına dedim kıss hamilelik kim ben kim ayol:)))
kardeloşş demin dedim ya yeni haber olarak sordu aleyna da..bende ben hamileyim dedim:))
ohhhh yandan derinimin oğluşu geliyo hobaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya kızlar,geçmişe hiç mi bakmadınız,benim bulduğum işe bişey demedi kimse,boncuk dışında.
boncuğum,benim etraf kapalı takım olunca,ben dahil,makyaj malzemesi kullanmayınca,pek avon u satamam gibi geliyo,ondan girişmedim,bide onun çok üyesi var,adım atsan avoncu,şimdi ben girersem,milletin ticaretine mani olurum.kaydirigubbakcemile3
Kardeloşum bizi baska topiklerlemi aldatıyosun sen yoksa :sinifsinif:
nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemile
evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şeniz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
anam tam haftasını bulmuşunuz hee..bu hafta izin olayları kötü bizim..bizimkilerin hastane durumları var kimse gelemiyo dükkana...daha dogrusu pazartesi kullanırsın demişti..eşimde diyo bu hafta izin kullanmayalım..bende bunlara dedim izin kullanmam belki bakalım..bu hafta olmayacak o zaman canım(yani daha dogrusu ben gelemicemohaoldumsmile
ohhhh yandan derinimin oğluşu geliyo hobaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
inşallah canımm...sanada inşallah:Saruboceq:Derin inşallah kız ne güzel agzından bal damlıyo rabbim cümlemze müjde vermeyi nasip etsin inşallah
ya kızlar,geçmişe hiç mi bakmadınız,benim bulduğum işe bişey demedi kimse,boncuk dışında.
boncuğum,benim etraf kapalı takım olunca,ben dahil,makyaj malzemesi kullanmayınca,pek avon u satamam gibi geliyo,ondan girişmedim,bide onun çok üyesi var,adım atsan avoncu,şimdi ben girersem,milletin ticaretine mani olurum.kaydirigubbakcemile3
nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemile
evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şeniz
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3
anam tam haftasını bulmuşunuz hee..bu hafta izin olayları kötü bizim..bizimkilerin hastane durumları var kimse gelemiyo dükkana...daha dogrusu pazartesi kullanırsın demişti..eşimde diyo bu hafta izin kullanmayalım..bende bunlara dedim izin kullanmam belki bakalım..bu hafta olmayacak o zaman canım(yani daha dogrusu ben gelemicemohaoldumsmile
ben bakmadım neymiş o iş anlat bakalım
ticaretemi soyunuyosun hayırdır kuzu
Kardelen avon malzemesimi satıyon kızzzzzzzzzzz
benim teyzemin kızıda satıyo cok tanıdıgın olması lazım yoksa biraz zor iş yaparsın
heee,bi kırığım var,çaktırmamaya çalışıyorum ama,aradada böyle yakalanıyorum işte.sırnaşık şey
saol tuğbam sana iki kez yazdım ikisindede cavap vermedin yaa
çok dalgınsın bugün canım
aaa eczaneden reçetesizmi aldın yan etkisi filan olmaz değilmi canım
kaydirigubbakcemile3
inşallah canımm...sanada inşallah:Saruboceq:
kız ben okudum da,anlamadıgım için bişey yazmadım..el işi ör canım yaa kış şimdi..ben şal örüyorum mesela kışın hep..ama satmıyorum hep hediye:))
olabilir cnm kayınvaldemdeydimde yeni gldik anca pastamı kestim onun dalgınlığında grmedim herhalde tatlımmm
anladım canım:))ben önce hamile olan için halayı gördüm,sonra senin yazdığını okudum canım,ondan oldu,biriktirip okuyorum da,o zamanda tersten gidiyorum,o sebebpten yaneeee.
evet cano ya napalım..siz buluşun madem...hımmm demek öyle sağlık olsun canım
ozaman bizde butarafta buluşuruz hepimiz ümraniyeye yakınız yani ben burdayımda
inşallah başka seferede hayal,sen,ben,derda,yeliz buluşuruz
ya ne yapabilirim diye bakarkene pierre carden iş çamaşırı ve çorap kataloğu gördüm,50 liralık siparişte,kargo firmaya ait,bide adı var,hani belki biraz daha ilgi çeker diye düşündüm,neticede herlkez çamaşır giyiyo,onu denicem galiba.
avon düşünmüyorum aleynacım.
Tugbişşş nerdesin kızzzz bak oklavayla giriscem simdi sanaklava:
Hani bana pastaaa gelcem yemege az sonra uyuma bu gece pasta yemege geliommmm