Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

bendede var var derınım bak doktor hsg yı cekerken dıcekkı durun ben yapamıcam durun burda bı bebek var :asigim:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3saklanıyor ıcımde sıpam benım
umarım vardır cnm sende bellımı olur en büyük belırtı adet olmamak sonucta:Saruboceq:

aleynam bız ne meraklı hatunlarız dımı buarada ebrarın face dekılerıde çözemedım kımler onlar acabaaklinialirimsmile

mısırmı boncuğum ohh afiyet olsun bende kışın en çok mısır yerim sonrada gelsin kilolar

derın para kazanmasa bıle birsürü hedıye alıyorlar cnm
ben varım dıyemı gıdıyon kız bgn saka bıyana gıt dınlen cnm ıyıgeceler öptüma.s.
yok anam bee çok uykum geldi yaaa...yatayım artık...

evet şu uzaklıgı bi verseler elimealsanaalsanasmilesaglık olsun napalım cnm...

hadiyin ben kaçtım canlarım..bu arada böyle burada yazışırken konuştugum gibi yazıyorum hep..aslında türkçem iyidir:))öyle yazmak kolayıma geliyo napiimmmsırnaşık şeyyanlış anlaşılma olmasın yani sonra demeyin bu kıss türkçeyi nasıl yazıyo diye:))
bazen garibime gidiyo da yazmak istedim açıklamasını...

hadi kaçtım

ebrarım esım benden heveslı evde olmadıgı zaman yanında götürüyor vıtamınlerını bgn almayı unutmum dıye ah rabbım kocamın yüzünü güldürür ınsallah benım su hsg temız cıkarda yoluma dvm ederım

ebrarım kız kocan karadenızlı tabı sevcen mısırı mısır bıde antıoksıdan mıs cok faydalıymıs vücudu temızlermıs:lepi:ama ben kaynamıs darı süt darıyı daha cok sevıyorum ama burda pek bulamıyorum

ahh ahhh keşkeeeee kısss...olacak inşallah bigün cnm benim:Saruboceq:
Derinim gitmeeee :a015: :çok üzgünüm: :roflol:
:sinifsinif::2:Şeniz
aleynacım grüşelim canımmm

anam ben dün seni mi gördüm msn de yoksam haleyimi ay ben neden karıştırıyom sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

valla cano yaa napalım sağlık olsun bigün buluşcaz göbeklerimizi sevicez
tamam bitanem çok öptüm seni iyi geceler allah rahatlık versin

ayy maşallah boncuğum hep böyle olsun inşallah
inşallah ya kocalarımızın yüzü gülsün yeterki :Saruboceq:

heh heh,bende aynıyımkaydirigubbakcemile3
güle güle canım,pekte erken gidiyon ama neyse.

ahh ahhh keşkeeeee kısss...olacak inşallah bigün cnm benim:Saruboceq:

:sinifsinif::2:Şeniz

anam ben dün seni mi gördüm msn de yoksam haleyimi ay ben neden karıştırıyom sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:roflol:

Dün beni gördüm canımmmm klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…