Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Özledim valla gel öpim :teselli:

hoşbulduk cnm nasılsınnn doğumgünü faslı vardı çok güldüm yaaaa...

Neye güldün kızzz :hulya:

:roflol::roflol::roflol:

ebrarın ikramını sorduydum,ordan çıktı canım.

özledik kız,gel öpüşek,koklaşakŞeniz
tubacım,hoş geldin canım.
kardelencim hayırlı geceler güzelim.
HE GEL ÖPÜŞEK BACIM HOŞBULDUMŞeniz
aleynam geçmişe girme çıkamazsın canım bence
buarada adetin bittimi ayetel kürsi yazdımda 20 tane
ABLA OKURUM NE ZAMN BİTCEK ZAMNI NE ZAMN ACABA

DERİNİM KIZ DOGRUMU HADİ İNŞALLAH DOGRUDUR COK SEVİNİRİM VALLA sositosositosositosositosositososito:teyteypuyorumnanaktan

:Saruboceq:
Derinim gecmiş olsun kuzumm..
sagol balım yaa...:sinifsinif:
oyyy canım arkideşim saol bitanem düşünmen yeter duygulandım valla
buarada biz buluşucazya turkuazla filan gelemezmisin yada biz eminönüne gelsek orda buluşamazmıyız yaa
alırım tabisi nolcek kıss bebişimiz gelsinde ne takımlar alır teyzesi inşallah
valla canım..şöyle olabilir..bi salı günü ayarlarız kocişle konuşurum.eminönüne getirir beni...1 saat takılırım sizinle bi yerde..kociş bırakıp gitmez çünküalsanaalsanasmileçalarlar maazallahkaydirigubbakcemile3

obaaaaa :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

hobaaaa:teytey: :teytey: inşallah gerçegini çektiricem size yakında oğluşum gelince dicektim haaaaaaaaaaaaa:1shok:

kardeloş çok güldün kuzum doğru değilmi öğrendim artık
ogün biyere gittik metronun önünden geçtik kociş diyoki aa bak metro önümüze çıktı okadar aramıştık kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:

kız kim hamile,hayırdır.
derin,deminden beri öyle bişey demedin kıssss.kaydirigubbakcemile2

[SAMYELİ için ayetel kürsi listesi
ebrar.................20
derda.................20
derin.................20
tuğçe................20
hale..................20
afed.................20
kardelen..........20
turkuaz...........20
kardelen49.............20
nanelişeker......20
bulut...............20
hayal...............20
aleyna.............20
leyla................20
birsen..............13
samyeli............20
listemiz tamamdır
salı akşamı duası var

belkide gerçek,kim bilebilir ki.

Sen hamiş ol ben burda horon bile tepcem inşallahhh inşallahh :teytey::teytey::teytey:

kuzu bi salı değil olursa bu salı olur ancak
çünkü turkuaz buhafta izinli sadece kuzum
hee valla çalarız biz seni sonra kocişin derinsiz kalır sempatiksalakcinni

aleynamm şakasına dedim kıss hamilelik kim ben kim ayol:)))

kardeloşş demin dedim ya yeni haber olarak sordu aleyna da..bende ben hamileyim dedim:))

kızlar ben esıme çinko hapıda aldım zingo dıye gecıyor ısmı ve ıcın de sperm yapımı saglar dıyorkaydirigubbakcemile2

ohhhh yandan derinimin oğluşu geliyo hobaaaaaaaaaa
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Derin inşallah kız ne güzel agzından bal damlıyo rabbim cümlemze müjde vermeyi nasip etsin inşallah

ya kızlar,geçmişe hiç mi bakmadınız,benim bulduğum işe bişey demedi kimse,boncuk dışında.
boncuğum,benim etraf kapalı takım olunca,ben dahil,makyaj malzemesi kullanmayınca,pek avon u satamam gibi geliyo,ondan girişmedim,bide onun çok üyesi var,adım atsan avoncu,şimdi ben girersem,milletin ticaretine mani olurum.kaydirigubbakcemile3

ebrarcım nasılsın tatlımmmm
saol tuğbam sana iki kez yazdım ikisindede cavap vermedin yaa
çok dalgınsın bugün canım
kızlar ben esıme çinko hapıda aldım zingo dıye gecıyor ısmı ve ıcın de sperm yapımı saglar dıyorkaydirigubbakcemile2

aaa eczaneden reçetesizmi aldın yan etkisi filan olmaz değilmi canım

Boncugum selam canım nasılsın

cinko hapını bende aldım da dr sormadan alma yan etki yapıyomuş dediler burda okudum bende bırakırdım eşime

ay kızlar gezdım geldım kaydirigubbakcemile3
nereye gittin kıs ben sana demedim mi dışarı çıkma gece vakti diyekaydirigubbakcemile
belkide gerçek,kim bilebilir ki.
evet cnm belki de.Allahımdan ümit kesilmez..Şeniz
Sen hamiş ol ben burda horon bile tepcem inşallahhh inşallahh :teytey::teytey::teytey:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:
kuzu bi salı değil olursa bu salı olur ancak
çünkü turkuaz buhafta izinli sadece kuzum
hee valla çalarız biz seni sonra kocişin derinsiz kalır sempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3

anam tam haftasını bulmuşunuz hee..bu hafta izin olayları kötü bizim..bizimkilerin hastane durumları var kimse gelemiyo dükkana...daha dogrusu pazartesi kullanırsın demişti..eşimde diyo bu hafta izin kullanmayalım..bende bunlara dedim izin kullanmam belki bakalım..bu hafta olmayacak o zaman canım(yani daha dogrusu ben gelemicemohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…