Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Kızlar hayal msndeydi onla konustum hastaymıs kuzum..Şimdide yegeni varmıs onun işi varmış pc de gelemicek haber verim dedim..Hepinizi cok öpüyooo opuyorumnanaktan
ayy kocişini iyi etti busefer kendi hasta oldu demek
kıyamam kuzuma sende selam söyle
burdayım canım,gitmedim bi yere.
kimdi misafirler,ne mamalar yaptın,acıktımda biraz,yemek isimleriyle doyarım belki.

cano benim ailem vardı cümbürcemaattik
bişey yapmadım ya kociş çiğköfte almış onu yedik çay meyve bukadar yani
zaten vaktim yoktu pazara gittim turşuluk aldım .çok yoruldum çok

Bi daha görürsem sölerim balım kaydirigubbakcemile2

canım benim..seninde bizim zeyno gibi gelen gidenin bitmiyo maaşallah:))olsun misafir berekettir ama insan yoruluyo yaa..bende evde olunca öyle oluyo..çalıştıgımız için çok gelen olmuyo..rahatsız etmek istemiyoruz diyolar:)

evet mevlütümüz oldu bitanem..gittim saat 1e dogru..3de geldim dükkana işte..
bebek şekerlerimi aldım adalet karusu 3 tanesini aldı elimden kızlarına bide kendine:roflol:aradım yengemi ayır bana dedim 1 tanekaydirigubbakcemile3
bide resimler çektim kuzumu..dükkandan ona mevlütlük takım aldım bi tatlı olmuş ki sorma yaaa melek gibi bembeyaz..rabbim sana ve tüm arkadaslarıma nasip etsin...:Saruboceq:

Derinimmmm Rabbim sanada nasip etcek en kısa zamanda..Bak ben şom agızlıyımdır hee zemuszemus

evet kuzum öyle oluyo bende çalışırken pek gelen olmazdı kociş beni eve hapsetti şimdide misafirden baş alamıyorum
öyle tabi misafir berekettir
ayy yesinler onu maşallah yaa bende çok seviyorum mevlüt takımlarını ay hele erkeklerinkinde papyonlu filan olanları var bayılıyorum allahım hepimize nasip etsin
yiğeninede hayırlı ömür versin canom

arkadaşlar hepinize iyi geceler ben epeydir burdayım gözlerim sulandı artık görüşmek üzere inşallah

Aleynaaaa nerdesin sen ayolll klava:
annemdeydim kızzzz bugün geldim
yüzünü gören hacı oluyo kız,hoş geldin.vereliniortak
kız özledin mi beni ben özledim kızlar sizi ya aklımdaydınız kacgündür
selam arkadaşlar nasılsınızzzz kızlarrrrrrr.....
aleykümselam
aleynam geldi yupiiiiiiiiiiiiiiiiii

abla hoşbuldum nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…