ayy kocişini iyi etti busefer kendi hasta oldu demekKızlar hayal msndeydi onla konustum hastaymıs kuzum..Şimdide yegeni varmıs onun işi varmış pc de gelemicek haber verim dedim..Hepinizi cok öpüyooo opuyorumnanaktan
burdayım canım,gitmedim bi yere.
kimdi misafirler,ne mamalar yaptın,acıktımda biraz,yemek isimleriyle doyarım belki.
yaa canım benim..bi daha konuşursan selam söyle..geçmiş olsun kuzuma...
sana yukarıda bişeyler yazdık herall delü kadınklava:
ayy kocişini iyi etti busefer kendi hasta oldu demek
kıyamam kuzuma sende selam söyle
cano benim ailem vardı cümbürcemaattik
bişey yapmadım ya kociş çiğköfte almış onu yedik çay meyve bukadar yani
zaten vaktim yoktu pazara gittim turşuluk aldım .çok yoruldum çok
yaa canım benim..bi daha konuşursan selam söyle..geçmiş olsun kuzuma...
sana yukarıda bişeyler yazdık herall delü kadınklava:
aynen kuzum yaa inanki kendime geliyorum burda
bide artık yanlızlığa alıştım kalabalık beni çok yoruyo yaa
bugün kafam okadar doluki boshayallersmile
sen naaptın cano günün nasıl geçti mevlüt vardı değilmi gitmişsindir ALLAH kabul etsin
bizde yaparız inşallah bebişlerimize
herkese selam kızlara.s.
canım benim..seninde bizim zeyno gibi gelen gidenin bitmiyo maaşallah:))olsun misafir berekettir ama insan yoruluyo yaa..bende evde olunca öyle oluyo..çalıştıgımız için çok gelen olmuyo..rahatsız etmek istemiyoruz diyolar:)
evet mevlütümüz oldu bitanem..gittim saat 1e dogru..3de geldim dükkana işte..
bebek şekerlerimi aldım adalet karusu 3 tanesini aldı elimden kızlarına bide kendine:roflol:aradım yengemi ayır bana dedim 1 tanekaydirigubbakcemile3
bide resimler çektim kuzumu..dükkandan ona mevlütlük takım aldım bi tatlı olmuş ki sorma yaaa melek gibi bembeyaz..rabbim sana ve tüm arkadaslarıma nasip etsin...:Saruboceq:
çiğ köfte mi?:1shok:en sevdiğim şeycokacimcoook
canım benim..seninde bizim zeyno gibi gelen gidenin bitmiyo maaşallah:))olsun misafir berekettir ama insan yoruluyo yaa..bende evde olunca öyle oluyo..çalıştıgımız için çok gelen olmuyo..rahatsız etmek istemiyoruz diyolar:)
evet mevlütümüz oldu bitanem..gittim saat 1e dogru..3de geldim dükkana işte..
bebek şekerlerimi aldım adalet karusu 3 tanesini aldı elimden kızlarına bide kendine:roflol:aradım yengemi ayır bana dedim 1 tanekaydirigubbakcemile3
bide resimler çektim kuzumu..dükkandan ona mevlütlük takım aldım bi tatlı olmuş ki sorma yaaa melek gibi bembeyaz..rabbim sana ve tüm arkadaslarıma nasip etsin...:Saruboceq:
selam arkadaşlar nasılsınızzzz kızlarrrrrrr.....
akannehirakannehirçiğ köfte mi?:1shok:en sevdiğim şeycokacimcoook
valla güzel söz doğru dedinyüzünü gören hacı oluyo kız,hoş geldin.vereliniortak
selam arkadaşlar nasılsınızzzz kızlarrrrrrr.....
annemdeydim kızzzz bugün geldimAleynaaaa nerdesin sen ayolllklava:
kız özledin mi beni ben özledim kızlar sizi ya aklımdaydınız kacgündüryüzünü gören hacı oluyo kız,hoş geldin.vereliniortak
aleykümselamselam arkadaşlar nasılsınızzzz kızlarrrrrrr.....
aleynam geldi yupiiiiiiiiiiiiiiiiii