- 19 Şubat 2009
- 31.861
- 40
arkadaşlar hepinize iyi geceler ben epeydir burdayım gözlerim sulandı artık görüşmek üzere inşallah
canım iyi geceler sanada çok öptüm fazla konuşamadık ama konuşuruz müsayit zamanda inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar hepinize iyi geceler ben epeydir burdayım gözlerim sulandı artık görüşmek üzere inşallah
biliyorum canım..bana gerekli dedigin gibi..canım,progestan rahim için gerekli,bide adet düzensizliği için sanırım,ama genel olarak ben düzenliyim,rahmimde iyi çok şükür,benimkisi rahimden kaynaklanmıyo,bebek kendini yok ediyo.
hani eskiden görevimiz tehlike vardı,hatırlar mısın,tevellüdün yeter mi bilmem ama,işte orda bilgi on saniye içinde kendini yok ediyodu ya,benimkiside öyle işte.kaydirigubbakcemile3
tmm cnm ...Konusursam sölerim kuzumm :hulya: ama simdi cıktı yok msnde
selammm hoşgeldin kız nerelerdesin bakiiim.herkese selam kızlara.s.
annemdeydim kızzzz bugün geldim
kız özledin mi beni ben özledim kızlar sizi ya aklımdaydınız kacgündür
aleykümselam
abla hoşbuldum nasılsınız iyisiniz İNŞALLAH
aleykümselam
:roflol::roflol::roflol:akannehirakannehir
eyvah ne etcez şimdi otobüsle postalıyımmı nasıl olsa metronun yerini öğrendim :roflol::roflol::roflol:
valla güzel söz doğru dedin
hoşgeldin tuğbam nasılsın
ebrarın ikramını sorduydum,ordan çıktı canım.Çigköfte nerden cıktı kız ayoll
aleykümselam
hadi inşallah kıss...banada sanada herkese nasip etsin AllahımopuyorumnanaktanDerinimmmm Rabbim sanada nasip etcek en kısa zamanda..Bak ben şom agızlıyımdır hee zemuszemus
selam cnm hoşgeldin..iyi diyelim kendi adımaboshayallersmileazcık rahatsızımda...sen nasılsın?selam arkadaşlar nasılsınızzzz kızlarrrrrrr.....
amin canım benim sagol..evet erkek takımında var bizde papyonusuda varkaydirigubbakcemile3sen hele bi kal ben sana alıcam canommmmŞenizevet kuzum öyle oluyo bende çalışırken pek gelen olmazdı kociş beni eve hapsetti şimdide misafirden baş alamıyorum
öyle tabi misafir berekettir
ayy yesinler onu maşallah yaa bende çok seviyorum mevlüt takımlarını ay hele erkeklerinkinde papyonlu filan olanları var bayılıyorum allahım hepimize nasip etsin
yiğeninede hayırlı ömür versin canom
tamam cnm iyi geceler Şenizarkadaşlar hepinize iyi geceler ben epeydir burdayım gözlerim sulandı artık görüşmek üzere inşallah
Kızlar gecmişe bi gidim ddedim ama burayı kacırırım
yarın okurum inşallah
önemli bişe varmı kacurdıgım
ABLA İYİYİM HAMD OLSUN SEN NASILSINsaol kuzum biz iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin yaa
hadi gece uğramıyosun gündüz nerdesin merak ettik canım
kaç gündür göremiyorum seni kuzum özledimmmm olumunekankayizsmile
hadi inşallah kıss...banada sanada herkese nasip etsin Allahımopuyorumnanaktan
selam cnm hoşgeldin..iyi diyelim kendi adımaboshayallersmileazcık rahatsızımda...sen nasılsın?
amin canım benim sagol..evet erkek takımında var bizde papyonusuda varkaydirigubbakcemile3sen hele bi kal ben sana alıcam canommmmŞeniz
tamam cnm iyi geceler Şeniz
gitme be kıs otur oturdugun yere:)gidersen dönmek zor olur..çok önemli bişey yoktu sanırım..hee pardon ben hamileyim onu unutmuşukkk:teytey:sositososito
Kaynanansının gülü gelmiş hoşgelmiş delikafadulden
hadi inşallah kıss...banada sanada herkese nasip etsin Allahımopuyorumnanaktan
selam cnm hoşgeldin..iyi diyelim kendi adımaboshayallersmileazcık rahatsızımda...sen nasılsın?
amin canım benim sagol..evet erkek takımında var bizde papyonusuda varkaydirigubbakcemile3sen hele bi kal ben sana alıcam canommmmŞeniz
tamam cnm iyi geceler Şeniz
gitme be kıs otur oturdugun yere:)gidersen dönmek zor olur..çok önemli bişey yoktu sanırım..hee pardon ben hamileyim onu unutmuşukkk:teytey:sositososito
Derin hoşbuldum ben iyiyim sen nasılsın
annemlerdeydim prşembe günü abim geldi beni aldı bugün de getiirdi sagolsun
ama aklım burdaydı alışmışım baya buraya
sen napıyon senin son durum ne canım kan testi yaptırdın mı
ABLA İYİYİM HAMD OLSUN SEN NASILSIN
GECE COK UGRAYAMIYOMDA GÜNDÜZDELERİ KESİN UGRUYOMDA YOKTUM EVDE ONDAN GELEMEDİM
ŞİMDİDE UYUTTUM KOCAMI GELDİM FIRSAT KALMIYOKİ BANA EŞİMDE PC AKŞAMLARI
ÖZLETTİM KENDİMİ KIZ opuyorumnanaktan