Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

slm ii aksamlar kimse yokmu canlar nerdesiniz :gitme::a015::çok üzgünüm:

gelin bakın teker teker dövücem sizi he haberiniz ola şurda iki lafın belini kırıcaz kimseler yok piskopata baglamayın beni bakım uleynalsanaalsanasmile zaten psikilojim laçka cezada yemem :roflol::roflol:

bulutcum hoş geldin bebem moralim bir iyi bir kötü oluyo bebem ya galiba balatayı sıyırıyom bir gülüyom bir aglıyom he:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ya kızlar mızmızla bersu nerdeler sordum cevap alamadım ben merak ettimde biri beni aydınlatırsa sevinicem he:1hug:

bulut83 duanı okudum allahım inşallah kabul eder...
allahım en kısa zamanda benada nasip etsin...:
Saruboceq:

selam sevtuncum,nasılsın canım?
biliyosun mızmızın evinde net yok,ara ara giriyo,bersu da geliyo aslında,belki haftasonu diye annesine gitmiştir canım.

benimle konuşan yok beni unuttunuz galiba:gitme:senağlama

derinsu kardelen ebrar .......................... daha adlarını sayamadığım arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa

of ya böyle talihsizlik olmaz ya konuşmaya ihtiyacım vardı ama misafir geldi ya oooooooooooooooffffffffffffffffffffff ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffffffff :gitme::çok üzgünüm:

slm güzellerrrr
ebroş nerelerdesin delüü ugramaz oldun topigine misafirin mi var gene
derin naber datlum altta görünüyon
sebocum sen ne yapıyon looo .. iyimisin canım

1tane oğluşum var 7yaşında allahım bagışlasın bize acısını göstermesin
ama 6 aydır bebek istiyoruz ama.........işte öle
allahım isteyen herkese nasip etsin gönlümüze göre versin

ebrarcım sana neden 1 kac aydır yok olduğumu yazdım oku ok öptüm

iyiyim cnm sen nasılsın
bi bakıyım buraya dedim
aynı kaderi paylaşıyoruz :)

iyiyim cnm sen nasılsın
bi bakıyım buraya dedim
aynı kaderi paylaşıyoruz :)

hoşgeldin datlum takıl buraya yaa o kadar güzel kalpli arkadaşlar varki burda dertleşir yardım alırsın .. bende iyiyim çok şükür pazartesi dr dan randevu aldım gitcem bakalım ne diycek dogum için bugünde evi temizlemeye başladık :) yarında devam etcez dogurmadan ev temiz kalsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…