- 28 Eylül 2010
- 138
- 80
sevtunum ney nerde satılıyo kıs anlamadım ben.
canım4 ay adet gördüm 5.ay hamileydim isteyerek oldu ama ilk 2ay korunduk 3.ay olmadı 4.ay olmadı 5.ay hamileydim işte
DERİNCİM canım gel canım seninle bu konuyu konuşalım bir ara canım kızlar ben gelmişim eve uyuz eltim benim peşime kaynanama gelmiş uyuz aradı bugün teyzesinin kızı dogum yapmış onu diyo bide bizim biri vardı tanıdık hamile kalmış onu diyo dedi serklajdan konuştuk uyuz demezmi bana bizim burda biri vardı rahimini diktirdi bebek durmadı dogurdu diye kızlar ya ben bunu ne yapıcam moralimi bozuyo sinir oluyorum teli açmayım diyorum ısrarla çalıyo ah bir elime verseler geberticem he onunlaalsanaalsanasmile
neden aglamıyam canım yaaa 9 yıll oldu hamile kalamadım moralim yerlerde mutfakta salya sümük agladım 1 saatte 6 sigara içtim derdimdensenağlama
canım benim yaa kıyamam sana ben 2.5 sene bekledim ama çıkmayan sorun kalmadı bende o günleri çok yaşadım olmadı die 2 aşılama bi tüp bebek olmadı.. laparaskopiler igneler ilaçlar genetik testler yumurtan saglam degil dendi ama rabbim ol diyecekki olsun canım lüften üzülme hem moralin bozuk olursa bebişte gelmek istemez canıım benimneden aglamıyam canım yaaa 9 yıll oldu hamile kalamadım moralim yerlerde mutfakta salya sümük agladım 1 saatte 6 sigara içtim derdimdensenağlama
evet o delüüüü ben oluyorum azcuk sıyrıkkkk:))))özgülümü burda tanıdım iyiki tanıdımmm
hee ne güzelll...biz hiç tanımadık ama kıss..yoksam bende tanıyom da nick falan değişen birimiCADIARZUhehe çok sevidigim arkadaşlardan biri canım kk sayesinde tanıdım onuda memleketten görüştük biz onla sende çok seversin tanırsan :) az delüdür ama olsun idare edersiz ..:roflol:
off canım yaa..evet 9 yıl az degil malesef..ama güçlü olmalıyız tatlım..Allah büyük...inşallah olur yakında...benimde 5 yıl oldu..2007 de düşük yaptım bi dahada olmadı...neden aglamıyam canım yaaa 9 yıll oldu hamile kalamadım moralim yerlerde mutfakta salya sümük agladım 1 saatte 6 sigara içtim derdimdensenağlama
anladım canım..ben o serklajı,yapılan işlemin ismi sanıyodum da ondan sordum..demek oraya yerleştirilen bişeymiş..iyi arastır bakalım .ben anlamıyorum da o yüzden bişey yazamıyom tatlım.rahim agzı açıklıgı varya bende serkjlaj takılıcakya yani dikiş 120 dolarmış dolar üzerinde satılıyomuş fındık zadede canım benim mercimek dursaydı eşinm gi,tti alıcaktı ama garibim yarı yoldan döndü onu diyom araştırmaya başladım nasıl bir şey diye canım delikafaduldendelikafadulden
evet o delüüüü ben oluyorum azcuk sıyrıkkkk:))))özgülümü burda tanıdım iyiki tanıdımmm
rahim agzı açıklıgı varya bende serkjlaj takılıcakya yani dikiş 120 dolarmış dolar üzerinde satılıyomuş fındık zadede canım benim mercimek dursaydı eşinm gi,tti alıcaktı ama garibim yarı yoldan döndü onu diyom araştırmaya başladım nasıl bir şey diye canım delikafaduldendelikafadulden
selam derinim sen nasılsınn gökçem de burdaymışş ben diğer topicte arıyodum sizi:) nasıl gidiyo cadılar
canım benim bildigim serklajı dr yapar satılmaz ki ? dikişi kendisi yapar bebge bişey olmasın erken dogmasın rahim agzı geniş diehatta kk da arkadaşlar yaptırmıştı bi araştır istersen
kız konuşmayacaksın olcak biticek..bunda akıl aramaya gerek yok..karı manyak bu belli yani..afedersiniz kızlar agzım bozuk konuşuyom biraz ama bu kadına çok sinirleniyorum yaa..bi insan bu kadar vicdansız düşüncesiz olabilirmi ki aklım almıyor...işşallah derenim ya kız bir dövsem içim rahatlıcak he eşime diyorumki geçen gün bişey olsada kavga etsek ne o bana gelse diyorum ben zaten gitmiyorum ona kız piskopatı bile geçti zevk alıyo beni üzmeye karı kız bir akıl verin bana kafa kafaya verinde ben bunu nasıl halt ederim yardım edin bana ne olur canımı çok sıkıyo bir akıl verin kardeşinizeolumunekankayizsmile
oo ceylanım datlu anne hoşgeldin minik yegenimiz nasıll diger topige kimse ugramıyo yaa bende buraya bakam dedim
derinim tanıdık bi arkadaş deil memleket sayfası vardı orda tanıştık biz sonra görüştükte sebnemle