- 1 Mayıs 2010
- 4.323
- 0
flan gecmıs olsun cnm korkma diş önemlı bende diş cektırmıstım bıkez sadece uyusturmak ıcın ıgne vurdugunda acımıstı
bende kacıyorum kızlar öptüm sızlerıopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin.erkek bebek görmek müjdeli haberdir.rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı.bide akşam herhalde yazmışsın okurken gördüm ama alıntı yapmadım şimdi,benim annemde der düşüğün arkası yarı gebeliktir tez gelir diye.rabbim sanada tez zamanda bebiş nasip etsin güzellikle inş.
günaydın canım,kız bunlar gece coşuyor gündüz uyuyorlar bis burda yanlıs kalıyos hiç bisi düşünen yok dimi
tamam canım yazdım sanada 20 tane
inşallah vesile olur bebişin sıkı sıkı tutunur
canım bende öptüm seni nasılsın?heyecan varmı
aminn inşallah canım
nasılsın karşılaşamadık seninlede
ohh bak negüzel git kafanı dağıt canım
herşey çok güzel olcak inşallah
selam canım ben iyiyim sen nasılsın?
artık muhabbete katılırsın sende
günaydın tatlım nasılsın?
canım benim 19 haftalık bebegimi kaybettim abiside 20 haftalıktı rahim agzı yetmezliginden doktor hatası dik dedim dikmedi açıklık yok diye söyledigimizdede tereyagı gibi üste çıktı benim rahimim hastalıklıynış ondan düşürüyomuşum ben eşimi kaynımı zor zapdedtim allaha havale ettim ben onu çıkmam lazım arkadaş bekliyo kusura bakma gelince işşallah görüşürüz allaha emanet ol:gitme:
bende akşamları giremiyorum canım.iyiyim tşk anneme geldim işte oturuyoruz.canım öyle bende zaten gece pek giremiyorum ii bakalım nasılsınız sabah çıkmak zorunda kaldım yeni gördüm
bende akşamları giremiyorum canım.iyiyim tşk anneme geldim işte oturuyoruz.
mrb kızlar,,
ayy her wc ye çıktığımda korkarak çıkıyorum, rabbim beklemek ne zormuş... gözümü kapayıp açayım 11 ekim olsun ya...
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ BULUTA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin