Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

flan gecmıs olsun cnm korkma diş önemlı bende diş cektırmıstım bıkez sadece uyusturmak ıcın ıgne vurdugunda acımıstı

sağol canım birkaç problemli dişim var onlara bakılacak hamile olmadan önce (eğer olursa tabii ki)baktırmak istedim çünki hamileyken ağrı çekilmiyormuş malum tedavi de çok zorda kalınmadıkça önerilmiyor o yüzden şimdiden tedbir alayım dedim canımboshayallersmile

canım öyle bende zaten gece pek giremiyorum ii bakalım nasılsınız sabah çıkmak zorunda kaldım yeni gördüm

canım ben ii sağol katılırım elimden geldiğince düğünümüz varda pek fırsat olmuyo neler yaptınız ben yokken canlarım :sm_cool:

canım ya çok üzüldüm inşallah bidah böyle sorun çıkmaz doktorların ihmalide çok oluyor zaten üzülme canım :gitme::gitme:

ebrarcım nerelerde olduğumu sormuştun ya canım ben enson size test için gideceğim demiştim ya gittim doktora kan testi yaptırdım bana dediki anlaşılmıyo ne var ne yok dedi bidaha yapalım dedi tekrar tekrar yaptırdim anlasılmadı baska yerlere yaptırdım özele gittim sonuç netleşti yok dediler yıkıldım biliyorsunuz çok uzun zaman adet olmamıştım vardıye seviniyorduk eşimle çok üzüldük eşim üzülmeyeyim diye elinden geleni yaptı ama olmadı bi zaman herşeyden elimi eteğimi çektim nete filan girmedim size haber veremedim tam düzüldim bu defa bilgisayar bozuldu daha olmadı bilgisayar şimdi annemdeyim öyle size ulaştım sizi tlfdan takip ettim ama yazamıyordum böyle işte şimdi sorarsan halaa hamiş değilim olmuyo artık umudum kalmadı allahım hepimizi bebişine kavuştursun :Saruboceq:

mrb kızlar,,

ayy her wc ye çıktığımda korkarak çıkıyorum, rabbim beklemek ne zormuş... gözümü kapayıp açayım 11 ekim olsun ya...

mrb kızlar,,

ayy her wc ye çıktığımda korkarak çıkıyorum, rabbim beklemek ne zormuş... gözümü kapayıp açayım 11 ekim olsun ya...

mrb canım hoşgeldin,inş. sonuç pozitif olur da beklediğine değer canım
ben kırmızıları gördüm az önce,doktora muayene için gidicem ama ne zaman gitsem iyi olur bilemedim.

slm kızlar
kimseler yok gene
selinacım kısmet yokmuş canım inş son adetin olur
samyelim rabbim gönlüne göre versin inş minişin senledir inşş canım
bizde bugün kocile evi temizlemeey başldaık pencereler ve perdeler tamam yarında koltuklarla kapıları halledicez .. mutfagı yapmıştık zaten :) bebek gelmeden temiz olsun istiyorum ev .. neyse kib öptm herkesii

AMİNNNNN DİYEN TÜM ARKADAŞLAR AĞZINIZA YÜREĞİNİZE SAĞLIK..RABBİM RAZI OLSUN SİZLERDEN...İNŞALLAH DUALARIMIZ KABUL OLUR TEZ VAKİTTE BEBEKLERİMİZE KAVUŞURUZ..AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNN

bugün hiç kimse gelmedi kızlar ya ben tek tabanca kaldım buralarda akannehir
aşk olsun yani beni nöbette yalnız bıraktınız :sinifsinif:
yarın tam kadro bekliyorum hepinizi boshayallersmile

iyi akşamlar kızlar.ebrarcım ben bugun kırmızıları gördüm duayı başka bi arkadaşa verirsin perşembe biter o günden sorasına yazarsın bana canım haberin olsun diye yazayım dedim.

kızlar ben geldim ama siz yoksunuz nerdesiniz bacılar ya zaten tekim canım sıkılıyo hadi gelinde konuşak:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…