Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hoşgeldin datlum takıl buraya yaa o kadar güzel kalpli arkadaşlar varki burda dertleşir yardım alırsın .. bende iyiyim çok şükür pazartesi dr dan randevu aldım gitcem bakalım ne diycek dogum için bugünde evi temizlemeye başladık :) yarında devam etcez dogurmadan ev temiz kalsın :)

hadiii bebiş geliyo yaniii ohhh değme keyfine allahımmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada dua et lütfennn
nezaman dogucan nerde olacak hbr ver ki gelem seni görem

kızlar 120 dolarmış bir yerde yazıyo acaba dolar üzerindenmi satılıyo bu şey nasıl bişey acaba merak ediyorumeyvahedigeldismile

hadiii bebiş geliyo yaniii ohhh değme keyfine allahımmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada dua et lütfennn
nezaman dogucan nerde olacak hbr ver ki gelem seni görem

datlum sana haber veririim normal dogum olursa zate daha hangi gün olur bilinmez ama nevine derim oda sana söler gelirsiz yanıma canım
rabbim inş sana ikinci minigini gönderir ogluşun kardeşsiz kalmaz inşşşş canım 6 ay oldu demi siz başlayalı hem biraz kür felan uygula sende

günaydın kızlar ne çok kaynatmıssınız vallah hepsı nı okuyamadım:kedi:
öncelıkle yenı arkadaslar gelmıs hepsı hoşgelmısler umarım en kısa zamanda meleklerıne kavusurlar:Saruboceq:
derınım hıc üzülme fıstıgım bızde görcez o cıft cızgıyı ALLAH büyük hepımız aynı seyı yasıyoruz ben kac kez test yapmak için wc ye gırdıgımde adet oldugumu gördüm kac kez hüngür hüngür agladım sız tesellı ettınız ınsallah bundan sonra mutluluktan aglarız senınde bebişin 6. yılında kucagında olucak ben ınanıyorum kız bak ıcımden geldı ınsallah RABBIM sana ıkız verırde mutlulugun kat kat olur:Saruboceq::lepi:
tugcalım doktoramı gıdıyorsun bgn cnm ınsallah güzel haberlerle gelırsın cnm:Saruboceq:
afed senı lısteye ekledım cnm ınsallah ugurlu gelır bgn haleyle bulusuyormussunuz oh negüzel keyfını cıkarın sırnaşık şey
sevtunum daha ıyı gördüm senı cnm ha şöyle ol hersey düzelıcek cok mutlu olcaksın sen yeterkı güçlü ol:1hug:
turkuazımda ızne cıktı umarım güzel gecer cnm ıznın özlücez senı:1hug:a.s.
kacırdıgım atladıgım olduysa kusurabakmayınbilmiyorumkismile
ebrarım kardelenım derdam ve bütün kızlar öptüm sızlerı olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
canım benim sagolopuyorumnanaktanolsun da ikiz biriz farketmezkaydirigubbakcemile3o anlık üzüldüm boncugum ama nedeni de evlilik yıldönümü olması canım..şimdi iyiyim bişey yk yani üzülmüyom kuşum merak etme...
sende korkma filmden canım..açıklama yazmıştım zaten korkulacak birşey yok...inşallah hayırlısıyla atlatıcan canım.:Saruboceq:
günaydın canlarım hepinize ben bugün evde yokum arkadaşa kahvaltıya gidicem ordanda pazara gidicez maksat gezmek allah razı olsun hiç yanlız bırakmadı hamileligimde bile beni şaşıracaksınız ama ikizlerin annesi çok teselli verdi boşver bir daha olur sana kocana bişey olmasın dedi allahtan geldi dedim allaha gitti dedim herkez senin yerinde olmak ister dedi ne güzel 2 tane melegin orda seni beklicek dedi abisi babasının elinden kardeşide senin elinden tutucak işşallah dedimafoldumbenmafoldumben rabim işşallah bana ogullarımı gösterir öteki tarafta canlarım bugün bir rüya gördüm hayrolsun ölmüş babamı ve babannemi gördüm eşimin teyzesinin gelini hamile benimle erkekmiş cinsiyeti diyo bana 4 aylık dogdu bende bakıyorum çocuk topaç gibi kız diyorum benimkinden küçük dogmuş ama çok gürbüz diyorum bebegi bana veriyo bende kalıyo bebek anlıcagınız okadar güzel bir bebekki kız içim kaynıyo bebege park gibi bir yere gidiyorum bebegi benden almaya çalışıyolar ben vermiyorum kafam karıştı vallahi acaba rabbim kendi bebegimimi gösterdi bana temizlik çok yapıyorum çok kalabalık gördüm neyin nesiyse hani kafam karışıkya acep ondanmı gördüm bu rüyayı erkekmiş bebek bu arada kız bilen varmı bu rüyaya yorum alıyım:hulya:
canım gez tabi moral olur ne güzel..
rüyanda hayır olsun inşallah..yorumlayamadım şimdi..bilmiyorumkismile
DERİNSUCUM canım moralini bozma bak bana benim yerimde olmak istermisin canım öylesi daha kötü heray bir hevesle gidiyosun bebegini görmeye seviniyosun herşey yolunda diye 4 buçuk ay yattım hiç iş yapmadım düzenli beslendim aklına gelebilecek her işi yaptım karnımda tekmelerini hissettim abisi gibi hele öldügünden bir gün önce hastanede yatarken bir tekmeleri vardı sanki annecim beni son defa duyuyosun diye bol bol tekmeliyodu yavrum beni senden ayıracaklar dedi sankimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben neteseye bagladılar bir kalp atışı vardı sorma 11 gibi sabah dogdu oglum tek hatırladıgım allahım diye bagırdım bide eşim dedi yavrum gitti yavrum diye bagırmışım zaten kendimde degilmişim çok kan kaybettim çünkü ben bagırdıkça eşim annesine sarılıp aglamış annesi demişki ben aglarım yavruma yavrum aglar yavrusuna kadın acıdan düşmüş bayılmış mafoldumbenmafoldumben acile zor atmışlar dedim anne dogdu galiba annem başladı yavrum diye bbaktı aglamaya başladı eşimi çagırdım elimi tuttu gittiiiiiiii beni gene terk etti dedim bak ıyım dedim annem göstermedi eşime dedim sen bak dedim o bakmak istemedi dedim kişme benziyo dedim aynı sen dedi oglum benim canım yavrum artık yoksun annecin tekmelerini hissedemiyor artık benim yerimde olmak istemez hiç kimse ben kendimden vaz geçtim eşime çok aglıyorum adamı 10 sene çocuk sahibi yapamadım ben kucagına bir verseydim deseydim bak bu bizim yavrumuz baba oldun diye dünyalar benim olurdu biliyomusun herkez imtaan dünyasında allah o doktoru bildigi gibi yapsın ne deyim allahıma havale ettim onu ben sen haline şükret öyle bir gün gelirki inan şaşar kalırsın bide bakmışsın benim gişbi hamilesin beni gözün önüne al dile kolay 10 sene sonra hamile kaldım üzülme arkadaşım eltimide allaha havale ettim dün garip kaynanam aradı 2 kere kadının aklı bende aglıyo telefonda beni neden bırakıp gitiin dedi aklım hem sende bişey olur diye çok korkuyorum dedi dedişm anne allaha emanetim üzülme eger eltim olmasaydı kalırdım dedim biliyosum dedi işin enteresanı eltim erkek kardeşinin kızı akraba diye bişeyde diyemiyo garibim allah herkeze öyle kaynana versin başlarda anlaşamıyodum kalbimi çok kırdı ama kadın çok degişti sonra bambaşka biri oldu anlıcagınız ben hepinizi çok seviyorum allah hepinizden razı olsun desteklediginiz için çok isterim sizlerle canlı görüşmeyi bu arada yıldönünüm kutlu olsun dogum günüde kutlu olsun gözümdem bişey kaçtıysada kusura bakmayın canlarım aklım bu aralar yerinde degil biliyosunuz selam verdiysenizde aleyküm selam bu aralar balatayı sıyırmazsam çok iyi herşeyin bir sebebi var allahım benim için böyle uygun görmüş diyorum boynum kıldan ince allahım sabır versin bana allahıma çok şükür ediyorum azda olsa gene bu mutlulugu yaşattıgı için gelince görüşürüz herkeze iyi günler dilerim ben kaçtım:eek::eek:
çok haklısın canım..zaten bende hep hayırlısını diliyorum..dedigini gibi olupta böyle üzülmektense...neyse açmayalım bu konuyu dimi...

doğum günü ve evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımıza da nice mutlu yıllar diliyorum yeni yaşlara ve yeni yıllara çocuklarınızla kocaman birer aile olarak gireminiz dileğiyle:1hug:a.s.:nazar:
sagol tatlım..evlilik yıldönümü benimdi..teşekkür ederimopuyorumnanaktan
sağol canım birkaç problemli dişim var onlara bakılacak hamile olmadan önce (eğer olursa tabii ki)baktırmak istedim çünki hamileyken ağrı çekilmiyormuş malum tedavi de çok zorda kalınmadıkça önerilmiyor o yüzden şimdiden tedbir alayım dedim canımboshayallersmile
geçmiş olsun flancım ya..diş kötü ihmale gelmez canım..sana diyom da kendim hiç gitmiyorum:))dolgum düştü aylardır boş dişle geziyorum..korkum yok dişçiden ama midem bulanıyo kafamçokkarıştı
ebrarcım nerelerde olduğumu sormuştun ya canım ben enson size test için gideceğim demiştim ya gittim doktora kan testi yaptırdım bana dediki anlaşılmıyo ne var ne yok dedi bidaha yapalım dedi tekrar tekrar yaptırdim anlasılmadı baska yerlere yaptırdım özele gittim sonuç netleşti yok dediler yıkıldım biliyorsunuz çok uzun zaman adet olmamıştım vardıye seviniyorduk eşimle çok üzüldük eşim üzülmeyeyim diye elinden geleni yaptı ama olmadı bi zaman herşeyden elimi eteğimi çektim nete filan girmedim size haber veremedim tam düzüldim bu defa bilgisayar bozuldu daha olmadı bilgisayar şimdi annemdeyim öyle size ulaştım sizi tlfdan takip ettim ama yazamıyordum böyle işte şimdi sorarsan halaa hamiş değilim olmuyo artık umudum kalmadı allahım hepimizi bebişine kavuştursun :Saruboceq:
canım böyle umutsuz konusma lütfen..bak bende dün çok üzüldüm test çıkmayınca ama hala ümidimi kaybetmiyorum..adet de olmadım..Allah öyle bi verirki biz bile şaşırırız.
mrb canım hoşgeldin,inş. sonuç pozitif olur da beklediğine değer canım
ben kırmızıları gördüm az önce,doktora muayene için gidicem ama ne zaman gitsem iyi olur bilemedim.
selinacım hayırlısı canım yaa..inşallah önümüzdeki ay hemen kalırsın canım:Saruboceq:
slm kızlar
kimseler yok gene:KK43:
selinacım kısmet yokmuş canım inş son adetin olur
samyelim rabbim gönlüne göre versin inş minişin senledir inşş canım
bizde bugün kocile evi temizlemeey başldaık pencereler ve perdeler tamam yarında koltuklarla kapıları halledicez .. mutfagı yapmıştık zaten :) bebek gelmeden temiz olsun istiyorum ev .. neyse kib öptm herkesii
ohh ev mis gibi oluyo desene..erkeklerin iş yapması da pek bi hoş oluyo yaakaydirigubbakcemile3ne güzel yardım ediyo kocişin..
derinsu kardelen ebrar .......................... daha adlarını sayamadığım arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
burdayım tatlımmmmmŞeniz
buyur canım dertleşelim ihtiyacım var çünkü 1 saattir aglıyorumsenağlama
ay niye aglıyosun ya anlat cnm rahatlarsın:teselli:
slm güzellerrrr
ebroş nerelerdesin delüü ugramaz oldun topigine misafirin mi var gene
derin naber datlum altta görünüyon
sebocum sen ne yapıyon looo .. iyimisin canım
selam cnm benim iyiyim senden naber..geçmişi okuyup anca gelebildim cano..
1tane oğluşum var 7yaşında allahım bagışlasın bize acısını göstermesin
ama 6 aydır bebek istiyoruz ama.........işte öle
allahım isteyen herkese nasip etsin gönlümüze göre versin

canım ogluşunu Allah bagışlasın..inşallah ikinciside çok bekletmez tatlım..sabır...

BULUT cummm çok özür dilerim tatlım yaa.dün geçmişi okumayasım tutmuştu..senin duan olacagını da unutuvermişim çok afedersin...
tüm kalbimle AMİNNN diyorum canım..ALLAHIM ilk fıtsatta ilk çalışmada hamile kalmanı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyiyim derinim yaa kociş temizlige yardım ediyo çok şükür .. yarın durmak yok devam etcez :) sen napıyon iş nasıl gidiyo
delü ebroş nerde haberin varmı

datlum sana haber veririim normal dogum olursa zate daha hangi gün olur bilinmez ama nevine derim oda sana söler gelirsiz yanıma canım
rabbim inş sana ikinci minigini gönderir ogluşun kardeşsiz kalmaz inşşşş canım 6 ay oldu demi siz başlayalı hem biraz kür felan uygula sende

normalde yarın adet günüm ama bu ay durumu biliyosun çalışma olmadı hesapsız kitapsız yaniii:))
bu ay dr gidicem inş. nevin uzman olmuş artık ona sorcam ne yapmam gerekiyosa sölesin yapayım:)))

iyiyim derinim yaa kociş temizlige yardım ediyo çok şükür .. yarın durmak yok devam etcez :) sen napıyon iş nasıl gidiyo
delü ebroş nerde haberin varmı

etsin etsinnn.:))çalışsın ne işi varkaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm..yani iyi olmaya çalışıyorum..bogazlarım kötü..gene faranjit oldum galiba...
ebroşu bilmiyom canım ya..gelir belki birazdan.

oo siz gökçemle tanışıysinizz şebmenn:) ne güzel..bide baktım ki aynı şehirdesiniz bide ohh..

normalde yarın adet günüm ama bu ay durumu biliyosun çalışma olmadı hesapsız kitapsız yaniii:))
bu ay dr gidicem inş. nevin uzman olmuş artık ona sorcam ne yapmam gerekiyosa sölesin yapayım:)))

hadi hayırlısı olsun canım .. nevin uzman jinekolg bende yardımcı oldum gib sen sor biz sölerik sahan :)

DERİNCİM canım gel canım seninle bu konuyu konuşalım bir ara canım kızlar ben gelmişim eve uyuz eltim benim peşime kaynanama gelmiş uyuz aradı bugün teyzesinin kızı dogum yapmış onu diyo bide bizim biri vardı tanıdık hamile kalmış onu diyo dedi serklajdan konuştuk uyuz demezmi bana bizim burda biri vardı rahimini diktirdi bebek durmadı dogurdu diye kızlar ya ben bunu ne yapıcam moralimi bozuyo sinir oluyorum teli açmayım diyorum ısrarla çalıyo ah bir elime verseler geberticem he onunlaalsanaalsanasmile

canım4 ay adet gördüm 5.ay hamileydim isteyerek oldu ama ilk 2ay korunduk 3.ay olmadı 4.ay olmadı 5.ay hamileydim işte

ay gene benim çenem düştü yaff...ya ben bu ebroşumu altta görmeyince sıkıntı basıyo içimi yaf.bu nasıl bir sevigidir yaaakaydirigubbakcemile3çabuk gel kısss bekletme bizi buralarda topic sahibesiiiiiiiii:eek:klava:

oo siz gökçemle tanışıysinizz şebmenn:) ne güzel..bide baktım ki aynı şehirdesiniz bide ohh..

hehe çok sevidigim arkadaşlardan biri canım kk sayesinde tanıdım onuda memleketten görüştük biz onla sende çok seversin tanırsan :) az delüdür ama olsun idare edersiz ..:roflol:

X