Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

amiiinnnnnn canımmmmm
dualarımız kabul olunan dualardan olsun inşaallah

ebrarım heyecan degılde korku var cnm ya az kaldı bakalım neolcak esım yanımda olamıcak en cok ona üzülüyorum benım sansımdan:gitme:
kıdemlı kardelen hakaydirigubbakcemile3
kızlar sıze farklı ısımler bulalım mesela kardelen bhr a bahar dıyelım bızım kıdemlı kardelen kardelen olarak kalsın kardelen49 ada ne desek acabakafam karıstı onuda ona soralım tabı bu benım fıkrım hanı karısıklık olmasın dıye:ecrin_bebek:

kocaman kocaman merhaba eskileri okurken sizi kaçırmışım opuyorumnanaktan

bende kendime yeni isim düşünmeye başladım.Fikirlere açığım yardımcı olursanız iyi olurCADIARZU

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
ebrar_53, flan, gida_pinar, kardelen49, ugurboncugum+

selam kızlar hepinize güzel birgün diliyorum nasılsınız?

iyiyim canım sen nasılsın?zemuszemusbu sefer duaya katılamaycağım kırmızı kartla oyun dışıyım diyecektim ki liste tamammış inşallah o zaman biterse ve de bilgisayarım gelirse amin demek için gelmek istiyorum:Saruboceq:

doğum günü ve evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımıza da nice mutlu yıllar diliyorum yeni yaşlara ve yeni yıllara çocuklarınızla kocaman birer aile olarak gireminiz dileğiyle:1hug:a.s.

amin canım Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda bebişini göndersin hem senin hem bütün bekleyenlerin:Saruboceq:

bu arada ben bu nicki nasıl değiştireceğimi bulamıyorum.Bilen arkadaşlar anlatabilirlermibilmiyorumkismile

Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn Amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah kabul etsin arkadaşlar

bugün diş doktoruna gideceğim ama çok tedirginim bilmiyorumkismilebaşka rahatsızlıklarım nedeniyle çok tedavi oldum çok serum aldım korkmadım nedense dişçi koltuğu ve o doğum masası var ya o doğum masası beni çok korkutuyoreyvahedigeldismile

flan gecmıs olsun cnm korkma diş önemlı bende diş cektırmıstım bıkez sadece uyusturmak ıcın ıgne vurdugunda acımıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…