Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hadiii bebiş geliyo yaniii ohhh değme keyfine allahımmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada dua et lütfennn
nezaman dogucan nerde olacak hbr ver ki gelem seni görem

kızlar 120 dolarmış bir yerde yazıyo acaba dolar üzerindenmi satılıyo bu şey nasıl bişey acaba merak ediyorumeyvahedigeldismile

hadiii bebiş geliyo yaniii ohhh değme keyfine allahımmm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin banada dua et lütfennn
nezaman dogucan nerde olacak hbr ver ki gelem seni görem

datlum sana haber veririim normal dogum olursa zate daha hangi gün olur bilinmez ama nevine derim oda sana söler gelirsiz yanıma canım
rabbim inş sana ikinci minigini gönderir ogluşun kardeşsiz kalmaz inşşşş canım 6 ay oldu demi siz başlayalı hem biraz kür felan uygula sende

canım benim sagolopuyorumnanaktanolsun da ikiz biriz farketmezkaydirigubbakcemile3o anlık üzüldüm boncugum ama nedeni de evlilik yıldönümü olması canım..şimdi iyiyim bişey yk yani üzülmüyom kuşum merak etme...
sende korkma filmden canım..açıklama yazmıştım zaten korkulacak birşey yok...inşallah hayırlısıyla atlatıcan canım.:Saruboceq:
canım gez tabi moral olur ne güzel..
rüyanda hayır olsun inşallah..yorumlayamadım şimdi..bilmiyorumkismile
çok haklısın canım..zaten bende hep hayırlısını diliyorum..dedigini gibi olupta böyle üzülmektense...neyse açmayalım bu konuyu dimi...

doğum günü ve evlilik yıldönümü olan arkadaşlarımıza da nice mutlu yıllar diliyorum yeni yaşlara ve yeni yıllara çocuklarınızla kocaman birer aile olarak gireminiz dileğiyle:1hug:a.s.
sagol tatlım..evlilik yıldönümü benimdi..teşekkür ederimopuyorumnanaktan
geçmiş olsun flancım ya..diş kötü ihmale gelmez canım..sana diyom da kendim hiç gitmiyorum:))dolgum düştü aylardır boş dişle geziyorum..korkum yok dişçiden ama midem bulanıyo kafamçokkarıştı
canım böyle umutsuz konusma lütfen..bak bende dün çok üzüldüm test çıkmayınca ama hala ümidimi kaybetmiyorum..adet de olmadım..Allah öyle bi verirki biz bile şaşırırız.
mrb canım hoşgeldin,inş. sonuç pozitif olur da beklediğine değer canım
ben kırmızıları gördüm az önce,doktora muayene için gidicem ama ne zaman gitsem iyi olur bilemedim.
selinacım hayırlısı canım yaa..inşallah önümüzdeki ay hemen kalırsın canım:Saruboceq:
ohh ev mis gibi oluyo desene..erkeklerin iş yapması da pek bi hoş oluyo yaakaydirigubbakcemile3ne güzel yardım ediyo kocişin..
derinsu kardelen ebrar .......................... daha adlarını sayamadığım arkadaşlar nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
burdayım tatlımmmmmŞeniz
buyur canım dertleşelim ihtiyacım var çünkü 1 saattir aglıyorumsenağlama
ay niye aglıyosun ya anlat cnm rahatlarsın:teselli:
slm güzellerrrr
ebroş nerelerdesin delüü ugramaz oldun topigine misafirin mi var gene
derin naber datlum altta görünüyon
sebocum sen ne yapıyon looo .. iyimisin canım
selam cnm benim iyiyim senden naber..geçmişi okuyup anca gelebildim cano..
1tane oğluşum var 7yaşında allahım bagışlasın bize acısını göstermesin
ama 6 aydır bebek istiyoruz ama.........işte öle
allahım isteyen herkese nasip etsin gönlümüze göre versin

canım ogluşunu Allah bagışlasın..inşallah ikinciside çok bekletmez tatlım..sabır...

BULUT cummm çok özür dilerim tatlım yaa.dün geçmişi okumayasım tutmuştu..senin duan olacagını da unutuvermişim çok afedersin...
tüm kalbimle AMİNNN diyorum canım..ALLAHIM ilk fıtsatta ilk çalışmada hamile kalmanı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyiyim derinim yaa kociş temizlige yardım ediyo çok şükür .. yarın durmak yok devam etcez :) sen napıyon iş nasıl gidiyo
delü ebroş nerde haberin varmı

normalde yarın adet günüm ama bu ay durumu biliyosun çalışma olmadı hesapsız kitapsız yaniii:))
bu ay dr gidicem inş. nevin uzman olmuş artık ona sorcam ne yapmam gerekiyosa sölesin yapayım:)))

iyiyim derinim yaa kociş temizlige yardım ediyo çok şükür .. yarın durmak yok devam etcez :) sen napıyon iş nasıl gidiyo
delü ebroş nerde haberin varmı

etsin etsinnn.:))çalışsın ne işi varkaydirigubbakcemile3
iyiyim cnm..yani iyi olmaya çalışıyorum..bogazlarım kötü..gene faranjit oldum galiba...
ebroşu bilmiyom canım ya..gelir belki birazdan.

oo siz gökçemle tanışıysinizz şebmenn:) ne güzel..bide baktım ki aynı şehirdesiniz bide ohh..

normalde yarın adet günüm ama bu ay durumu biliyosun çalışma olmadı hesapsız kitapsız yaniii:))
bu ay dr gidicem inş. nevin uzman olmuş artık ona sorcam ne yapmam gerekiyosa sölesin yapayım:)))

hadi hayırlısı olsun canım .. nevin uzman jinekolg bende yardımcı oldum gib sen sor biz sölerik sahan :)

DERİNCİM canım gel canım seninle bu konuyu konuşalım bir ara canım kızlar ben gelmişim eve uyuz eltim benim peşime kaynanama gelmiş uyuz aradı bugün teyzesinin kızı dogum yapmış onu diyo bide bizim biri vardı tanıdık hamile kalmış onu diyo dedi serklajdan konuştuk uyuz demezmi bana bizim burda biri vardı rahimini diktirdi bebek durmadı dogurdu diye kızlar ya ben bunu ne yapıcam moralimi bozuyo sinir oluyorum teli açmayım diyorum ısrarla çalıyo ah bir elime verseler geberticem he onunlaalsanaalsanasmile

canım4 ay adet gördüm 5.ay hamileydim isteyerek oldu ama ilk 2ay korunduk 3.ay olmadı 4.ay olmadı 5.ay hamileydim işte

ay gene benim çenem düştü yaff...ya ben bu ebroşumu altta görmeyince sıkıntı basıyo içimi yaf.bu nasıl bir sevigidir yaaakaydirigubbakcemile3çabuk gel kısss bekletme bizi buralarda topic sahibesiiiiiiiiiklava:

oo siz gökçemle tanışıysinizz şebmenn:) ne güzel..bide baktım ki aynı şehirdesiniz bide ohh..

hehe çok sevidigim arkadaşlardan biri canım kk sayesinde tanıdım onuda memleketten görüştük biz onla sende çok seversin tanırsan :) az delüdür ama olsun idare edersiz ..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…