Ne alaka var canım Azeri olmakla..Hiç Azeri arkadaşım olmasa inancam ben de...kaydirigubbakcemile3
Senin azeri arkadaslarin erzurumlu yada kars azerileri olabilirmi?
Ben tamamen Azerbaycanda yasiyan Azerileri kastetmistim..
Genelde onlar yukaridaki gibi yazip konusuyorlar,bilmem bana öyle geldi..
Belkide yanilabilirim cünkü günümüzdeki genclikte tuhaf tuhaf yazma ve konusma cok ön safalarda...Belkide bu konusma stilide yeni türemis olabilir..
kaydirigubbakcemile3
Men geldimmm..
CAnım ben bir azeri olarak bu yazılanların azerice olmadığını kesinlikle onaylıyorum.Kizlar her türlü seyi anladiniz ama bu yaziyimi anlayamadinizfisfisfis
Sevgili Kizimiz azeri ondan bu sekilde yazmis..Azerice konusma ve yazma aynidir.
Beni cok hayal kirikliligina ugrattiniz vallakaydirigubbakcemile3..
Sinifimda bir azeri kiz var az cok ordan cözebiliyorum yazi karakterlerini
Ama umarim bundan yanilmiyorumdur...:bbo:
CAnım ben bir azeri olarak bu yazılanların azerice olmadığını kesinlikle onaylıyorum.
İstiyorsanız bir de azerice yazım.
Azerbaycan türkcesi eyni türkiye türkcesidir.Çox az ferqleri var.Biz yazdığımız kimi de oxuyuruq.Tek ferqimiz bizde X var sizde yoxdur.Bir de bizde ince E var.O da sizin E nin ters şeklinde yazılır.Mence siz bizi çox yaşı(iyi) başa düşmelisiniz(anlamalısınız).
Yuxarıdaki yazıya geldikce ise o özbek türkcesine benziyir.HEr birimizde türkce zaten.Ama az az ferqler var.En benzeri ise azerbaycan türkcesidir...Öptümm..Eğer bir sulalınız varsa yanıtlaya bilerem..
dün deldirdim dilimi.inan hiç acımadı ama aksam eve gidince dilim şişti gercekten.dilimde dişlerimin izleri çıktı.bugun şişik değil okadar.acımıyorda fazla.sadece yemek problemim var biraz.katı şeyleri yerken azda olsa zorlanıyorum.şimdilik agzımda koca bir etal oldugu içiinde konusmam değişti biraz ş r leri söylerken zorlanıyorum :d ama mutluyum piercingimlepişman değiliim
Yapmayın allah aşkına idl delinirmi.. erkeklerin hoşuna gidebilr.. cinsel düşünceleri yüzünden bence sakınn
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé