Piercing, Hızma Dil deldiren var mı?

evet erkeklere yonelık bır takıbence bızlerdekı etkısını bılmıyorum
ama erkek arkadasım solemıstı opusurken erkek ıcın
muthıs keyıflı oluyormus :p
sen bılırsın tatlım erkek arkadasının bır talebıyse bu bence yaptırma cunkı daha sımdıden dılını deldır dıyorsa
ılerde hıs mutlu edemessın

dil deldirmenin mantığı ne
kaşını gözünü yüzünü deldirince birisi görüo yada aynaya baktın mı sen görüosun
ama dilini deldirince
onu görmek için ağzın açık mı gezeceksin
mantığı nedir ki bunun
başkası için mi yapıyoruz herşeyi diye bi yorum getirmeyin
tabiki değil iç çamaşırı bile kendimiz beğendiğimiz için güzel güzel alınıp giyiliyor
ama görüyoruz
bunu görmiceksin ki????

erkek için bu tip şeyler yapılmaz
saçma bence
ve de tiksinç

Erkek arkadaşımın dilini deldirmiştik bi hafta ağzı açık dolaştı dili dışardaydı tabi :))
bayanlara tavsiye etmiyorum o acıyı bi erkeğin çekmesi daha güzel olur :KK70::KK70: 1 hafta sonra çok çok hoş duruyor.
Piercing çıkartıldığı taktirde tekrar takılmıo bu arada..

Bir arkadaşımız demiş heveslenenler kötü kızlar diye :p doğru bende heveslenmiştm 1yıl önce birde o sıralar aileye inat birşeyler olsun istiyordum :KK70: tabiki bu fikrmden tamamen arındım :KK70: bencede deldirilmemeli çene veya kaş olabilir ama dil heleki peltek konusmak istemiyorum.:KK70:

Düzgün bi şekilde yorum yapana bu şekilde cevap vermekCADIARZU hımm o da entersan.
Yaş 19 olsa ne olucak akıl yaşta değil başta derler senin akıl başka tarafta zira senin iyiliğin için uyaran insanlara bu şekilde cevap veriyorsan ne denebilir akla ihtiyacın var senin ...
Zira dilinde pabuç kadar anlaşıldı deldirde o pabuç gibi dilin ömrün boyunca unutamıcağı bi ders alsın :kahve:

:içelim: sırnaşık şey

Ben 2 defa dilimi deldirdim. İlk deldirdiğimde 18 yaşındaydım. 7 aya yakın kullandım sonra çıkardım ve kapandı. 20 yaşındayken tekrar deldirdim ve çok değil 3-4 ay önce onuda çıkardım.
Evet burdada yazıldığı gibi dil delinirken pek bi acı hissetmiyorsunuz. Ama deldrdiğiniz hafta büyük sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz yeme içme gbi. Ben deldirdikten sonra 10 gün kadar adam gibi bişi yiyemedim ve deldirdiğim gece yutkunmada çok zorluk çektim. Ama genel olarak 4 yıllık bir piercing geçmişi olan biri olarak hiç bir zararını görmediğimi söyleyebilirim. Bu kadar ölümcülleştirmesek diyorum..

dil deldirmenin mantığı ne
kaşını gözünü yüzünü deldirince birisi görüo yada aynaya baktın mı sen görüosun
ama dilini deldirince
onu görmek için ağzın açık mı gezeceksin
mantığı nedir ki bunun
başkası için mi yapıyoruz herşeyi diye bi yorum getirmeyin
tabiki değil iç çamaşırı bile kendimiz beğendiğimiz için güzel güzel alınıp giyiliyor
ama görüyoruz
bunu görmiceksin ki????

erkek için bu tip şeyler yapılmaz
saçma bence
ve de tiksinç

Hayat senin için sadece görünenlerden ibaret olabilir. Bazıları için hissedilenler de önemlidir. Bu hiç aklına geldi mi acaba??

Kişisel zevk ve tercih tamamen gerçi konu çok eski ama konu sahibi arkadaş ne yaptın deldirdinmi ?? sorun varsa bana yöneltebilirsin sevgiler :)

Cevap cok gec oldu ama hayir deldirmedim.

iyi yapmışsın ben de çok istiyordum bir ara caydırdılar en zor iyileşen yermiş sürekli temas halinde olduğu için ve şimdi hoş görünecek ama yaş ilerleyip piercing çıkınca hoş bir görüntü olmuyor :KK61:

Aranızda dilini deldiren varmı ? dilimi deldirmek istiyorum ama emin değilim acı veriyormu bi tehlikesi var mı ?

ben deldirmiştim, zaten kremle uyuşturuyolar ve sadece o an anjoukatın girdiğini hissediyosun tabi sonra 2 hafta dilin şişiyo ve sadece sıvıyla beslenebiliyosun :) bayağı acılı olmuştu benim için... sıcak soğuk yiyip içemiyosun, yavaş yavaş iyileşiyo, o sırada iltihaplanıyo ve içinden beyaz bi sıvı geliyo sürekli, sonra sertleşiyo ve bazen şişiyo, ben sıkılıp çıkardım ve kapandı ama izi duruor :) gereksiz deldirme boşver

Ben deli zamanlarımda, yani ergenlik çağında deldirmiştim. Hatta üniversiteye başladığımda da arkadaşımın gazına gelip tekrar deldirdim. Hücrelerim kendini çok çabuk yenilediğinden midir bilinmez :KK9: bugüne kadar yaptırdığım hiçbir piercing de sorun yaşamadım. Dil en çabuk iyileşen piercing kesinlikle, ama iyileşene kadar da en çok acı vereni ayrıca. Yemek yiyemiyorsunuz, o yüzden
kilo vermek istiyorsanız ama bir türlü başaramıyorsanız gidin dilinizi deldirin. 2 haftada 3 kilo garanti:KK52:

Ben deli zamanlarımda, yani ergenlik çağında deldirmiştim. Hatta üniversiteye başladığımda da arkadaşımın gazına gelip tekrar deldirdim. Hücrelerim kendini çok çabuk yenilediğinden midir bilinmez :KK9: bugüne kadar yaptırdığım hiçbir piercing de sorun yaşamadım. Dil en çabuk iyileşen piercing kesinlikle, ama iyileşene kadar da en çok acı vereni ayrıca. Yemek yiyemiyorsunuz, o yüzden
kilo vermek istiyorsanız ama bir türlü başaramıyorsanız gidin dilinizi deldirin. 2 haftada 3 kilo garanti:KK52:

Hahahaah cok iyiymis :KK66: bian tekrr dusundum deldiriyimmi diye sonucta 2haftada 3 kilo :KK66:
dil deldirmeyi aklima bile getirmem artik.

Son düzenleme:
evet arkdşm deldirmişti sonrada çok pişman olmuştu yapma derim

benim kaşımda piersng var dilime de istiyorum :KK1:
ıltap kapması soru işareti bırakıyo aklımda sadece :18:
yoksaa aclık iz falan sorun değil dilimde ki delik izini kim görcek kaş da ki iz daha göz önünde gerci o da cok belli olmuyo silik ben gibi oluyo sadece :KK76:
haa en önemli yaptırmama daha dogrusu yaptıramama sebebim telli olmam zaten yeterince metal yüklü agzım bi de piercing olursa yutkunamam bile:KK37:

ben de dilimi lisedeyken deldirmiştim ve 2 yıl hiç sorunsuz, ağrısız, iltihapsız kullandım. deldirirken canım yanmadı sadece dilinize iğne yapılıyor gibi hissediyorsunuz, deldirdikten sonra ertesi gün şişti ve konuşmamı etkiledi, konuşmam biraz değişti. deldirdikten sonra çorba tarzı yemekler yiyebiliyorsunuz ilk 2-3 gün, bir de sanki o piercingi yemekle beraber yutacakmışsınız gibi bir his oluyor. 3 gün sonra ise pilavdan köfte-ekmeğe kadar her şeyi yiyebildim, yemek yemeniz hiç bir şekilde etkilenmiyor bu süreden sonra. çıkarmamın sebebi de sıkılmamdı. ailem çok tepki göstermişti bu arada, bir de dil piercingini genelde oral sex yapan kızlar kullanıyor diye bir rivayet ortalıkta dolaşmakta. yani başka anlamları da var. genelde insanlar bu tarz şeylere pek sıcak bakmıyor. siz kötü biri olmasanız da birden öyleymişsiniz gibi algılanabiliyorsunuz. ben biraz da bu yüzden istemedim... onun dışında, deldirdikten sonra tantum gargara kullanmanız ve sigara-alkol gibi şeylerden uzak durmanız gerekecek bi süre. karar sizin :)

X