Düzgün bi şekilde yorum yapana bu şekilde cevap vermekCADIARZU hımm o da entersan.
Yaş 19 olsa ne olucak akıl yaşta değil başta derler senin akıl başka tarafta zira senin iyiliğin için uyaran insanlara bu şekilde cevap veriyorsan ne denebilir akla ihtiyacın var senin ...
Zira dilinde pabuç kadar anlaşıldı deldirde o pabuç gibi dilin ömrün boyunca unutamıcağı bi ders alsın
dil deldirmenin mantığı ne
kaşını gözünü yüzünü deldirince birisi görüo yada aynaya baktın mı sen görüosun
ama dilini deldirince
onu görmek için ağzın açık mı gezeceksin
mantığı nedir ki bunun
başkası için mi yapıyoruz herşeyi diye bi yorum getirmeyin
tabiki değil iç çamaşırı bile kendimiz beğendiğimiz için güzel güzel alınıp giyiliyor
ama görüyoruz
bunu görmiceksin ki????
erkek için bu tip şeyler yapılmaz
saçma bence
ve de tiksinç
Kişisel zevk ve tercih tamamen gerçi konu çok eski ama konu sahibi arkadaş ne yaptın deldirdinmi ?? sorun varsa bana yöneltebilirsin sevgiler :)
Cevap cok gec oldu ama hayir deldirmedim.
Aranızda dilini deldiren varmı ? dilimi deldirmek istiyorum ama emin değilim acı veriyormu bi tehlikesi var mı ?
Ben deli zamanlarımda, yani ergenlik çağında deldirmiştim. Hatta üniversiteye başladığımda da arkadaşımın gazına gelip tekrar deldirdim. Hücrelerim kendini çok çabuk yenilediğinden midir bilinmezbugüne kadar yaptırdığım hiçbir piercing de sorun yaşamadım. Dil en çabuk iyileşen piercing kesinlikle, ama iyileşene kadar da en çok acı vereni ayrıca. Yemek yiyemiyorsunuz, o yüzden
kilo vermek istiyorsanız ama bir türlü başaramıyorsanız gidin dilinizi deldirin. 2 haftada 3 kilo garanti