Piercing, Hızma Dil deldiren var mı?

YAA valla ben dillerini deldirenlere iyi cesaret diyorum valla

kesinlikle deldirmelisin..cesaret etmişken devamını getir bence..bnde istiyorum ama korkuyorum..gözümü kararttım kız bende deldircem..önce dilimi sonra dudamı...acımıyor ya çok arkadaşım war deldiren...benim kuzenim dilinde sigara söndürüodu tükürüğünün üstünde..ilginç bise ama acımıyor diyordu..dil kendini çok çbk yenileyen bir bölgeymiş...en az acıyı da burdaa duyarmışsın..

Canim ben dilimi deldirdim...
Göbegimi deldirmistim - hala duruyor, kulagimin üst kismini - onu nisanlim cikarttirdi ve kulagin hani ice giden yer varya ismini bilmiyorum hani sag yanagindan kulaga dogru gittiginde orda kücük bir et parcasi var onuda deldirmistim - onuda cikarttirdi sagolsun...
neyse iste benim kuzenim illaki göbegini deldirmek istiyordu bende dilimi bir gün dedemizin is yerinde calisiyorduk kasadaydik ikimizde ve aniden hadi deniz gel kacalim deldirelim dedim ve piyyyy kactik isten...
piercingciye gittik adam agzima bir sivi sikti uyusmasi icin agzim sonra adam igneyi dilime alttan üste dogru soktu ve cikartti o igne icinde kaldi dilimin ve ucuna piercingi sokup igneyi cekince piercing dilime girdi alttan kapatti ve bitti 1 dakka sürdü sadece...o an dilim sisti top gibi konusamiyorsun saniyorsun aliskin olmadigin icin ve iki hafta falan corba icmem gerekti...zamanla alisiyorsun ve o anki aciyi hemen unutuyorsun! gel gelelim nisanlimla tanistigimda onuda istemedi ve cikarttim yoklugunuda cekmedim degil mafoldumben dilimde olmadiginda dilim yok saniyordum agzimda ama insanoglu iste onsuzlugada alistim yerimseniben

bunlari yazdiktan sonra sunuda belirtmek isterimki ben almanyada oturuyorum ve burda cok ünlü bir piercingcide yaptirdim acik konusmak gerekirse türkiyede yaptirmaya cesaretim olmazdi... turkbayragi

Öhöm öhömm biri bana anlatsın ne diyor bu hatun:1closedeyes:
Kardeşim nasıl bir yazı bu böyle yazın böyleyse konuşmanı merak ediyorum:dilcikar:

AGIZDA YABANCI MADDE OLDUGUNDA tükrük bezleri süreklı çalışır ciklet çignerken susuzluk hissedilmemesi bundandır yıllar önce amerikalı bir subayda görmüştüm tek kelimeyle:iğrençti adam konuşurken yagmurlama sulama yapıyordu

öyle birsey söz konusu degil dil piercinginde lmaz: öyle olsaydi onuda belirtirdim herhalde o adamin agzinda bi sulama vardi a.s

Hemen yardımcı olayım ..
İlk olarak 1 hafta hiç birşey yiyemiceksin.Şişlik olucak.Acı ve ağrıda oluyor ama hafif Hep sıvı şeyler tüketiceksin.1 hafta kimseyle opusmek yok.ve gargara vericek sana piercingini yapan uzman.Onuda yapıcaksın ihmal etmeden.Sağlıklı bir piercingin olur Gerisi senin isteğin. Dediklerim doğru tecrübe konuşuyor Ama bence kesinlikle deldirmelisin Tabii 1 hafta yemeden yapabiliceksen

4 senedir dilimde piercing taşıyorum ve ilk deldirdiğim zaman piercingin boyutu kadar bir şişme olmuştu bu şiş 1 hafta içinde yavaş yavaş inmeye başladı.Bu bir hafta içinde süt ve süt ürünleri, çikolata, alkol ,sigara kullanmak,öpüşmek kesinlikle yasak.Ben çorba ve meyve suyuyla beslenmiştim şiş inene kadar.Zaten istesenizde yiyemiosunuz.Bu 1 hafta içinde konuşmanızda bir hayli değişiyor biraz peltekleşiyorsunuz ama şiş inince düzeliyor tabiki.Delim esnasında hiç bir şekilde acı olmuyor fakat delindikten yaklaşık 2 saat sora dil şişmeye başlayınca acımayada başlıyor ve acısı tarif edilemeyecek kadar fazla bunu göze alabiliyosanız deldirin :) 1 hafta sonunda şiş indiğinde zaten piercinginizede alışmış oluyorsunuz ve yemek yerken konuşurken hiç bir şekilde rahatsızlık vermiyor.Şuanda hala dilimde piercing var ve çıkartmayı kesinlikle düşünmüyorum 4 senedir okadar alıştımki çıkarttıgım zaman rahatsızlık veriyor konuşamıyormuşum yada çok fazla hızlı konuşuyormuşum gibi geliyor :)

Son düzenleme:
bana hiç bi yönden çekici gelmiyo dilde piercing
hatta berbat geliyoooo..
yaptrma cnm yaptrmadıysan
ilerde pişman olursun fln delik dilli kalırsın walla =)

yakında deldiricem ben çok arastırdım.Acımıyomus ama 1 hafta yemek yemekte zorlanıyomussun.Ayrıca rısklıymmıs ama olsun :)

Ben dılımı gÖbeĞımı ..dudaĞımın altında ıÇ kısmında yanı...kulaĞımın yanındakı kıkırdaĞına,kıvrım kısmına..burnumu delıdırdım.....Şımdı ıse aptallık ettıĞımı dÜŞÜndÜm ve teker teker hepsı Çıkmaya baŞladı......Özelıkle 18 yaŞımda bÖyle Şeylere Çok heveslıydım evlendıkten sonra ıse sadece deldırdım dıye taŞımıŞtım.....
Şımdı ıse ıtıcı gelıyor.....sadece dıl ve kulaĞımdakıler kaldı.....dılde Çok ıŞkence ÇekmıŞtım....15 gÜn bırŞey yıyememıŞtım ve konuŞamamıŞtım.....
Arada Çıkartıyorum ve peltek konuŞuyorum pıercıng olmayınca !!!

haftaya deldiriyorum benn ailem izin vermiyor ama şeffaf piercing deneyen varmı kızlar aranızda? acrylic o-ring lerden ?

haftaya deldiriyorum benn ailem izin vermiyor ama şeffaf piercing deneyen varmı kızlar aranızda? acrylic o-ring lerden ?

yukarıyı okumadınız mı. bakın çıkarınca peltek konuşuyormuş. bunu mu yaşamak istiyorsunuz. hayatınızın sonuna kadar onu takmayı mı ve çıkarınca konuşmanızda sorun olmasını mı. birde yaptırdığı zamanki acısınıda okuyun. işkence çekmiştim demiş..
ve hala haftaya deldiriyorum diyorsunuz. diyecek birşey bulamıyorum gerçekten size.

Sen ilkokula yeniden başla...Türkçe Okuyup yazmayı iyi öğrenmen açısından........:umursamaz:

Ben dilimi deldirmemi 1 kişinin yorumuna göremi değiştiricem.Çok arkadasım deldirdi hiçbir sorun yasamadı bünyeyle alakalı biraz.Dilimizin derdi sanamı düştü canım?

konu açıldı. düşüncemi söyledim..
konuya yazmayın fikrinizi diye bir yasak yok, bu forumda:hulya:.siz yazdınız bende, yan etkilerini, ,arkadaşın mesajından örnek vererek yazdım.
bu arada sen ve canım kelimelerini bana kullanmazsanız iyi olur. sizi tanımıyorum vede samimi değilim.şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…