Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
AGIZDA YABANCI MADDE OLDUGUNDA tükrük bezleri süreklı çalışır ciklet çignerken susuzluk hissedilmemesi bundandır yıllar önce amerikalı bir subayda görmüştüm tek kelimeyle:iğrençti adam konuşurken yagmurlama sulama yapıyordu
Ben dİlİmİ gÖbeĞİmİ ..dudaĞımın altında İÇ kısmında yanİ...kulaĞımın yanındakİ kıkırdaĞına,kıvrım kısmına..burnumu delİdİrdİm.....Şİmdİ İse aptallık ettİĞİmİ dÜŞÜndÜm ve teker teker hepsİ Çıkmaya baŞladı......Özelİkle 18 yaŞımda bÖyle Şeylere Çok heveslİydİm evlendİkten sonra İse sadece deldİrdİm dİye taŞımıŞtım.....
Şİmdİ İse İtİcİ gelİyor.....sadece dİl ve kulaĞımdakİler kaldı.....dİlde Çok İŞkence ÇekmİŞtİm....15 gÜn bİrŞey yİyememİŞtİm ve konuŞamamıŞtım.....
Arada Çıkartıyorum ve peltek konuŞuyorum pİercİng olmayınca !!!
haftaya deldiriyorum benn ailem izin vermiyor ama şeffaf piercing deneyen varmı kızlar aranızda? acrylic o-ring lerden ?
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
yukarıyı okumadınız mı. bakın çıkarınca peltek konuşuyormuş. bunu mu yaşamak istiyorsunuz. hayatınızın sonuna kadar onu takmayı mı ve çıkarınca konuşmanızda sorun olmasını mı. birde yaptırdığı zamanki acısınıda okuyun. işkence çekmiştim demiş..
ve hala haftaya deldiriyorum diyorsunuz. diyecek birşey bulamıyorum gerçekten size.
Ben dilimi deldirmemi 1 kişinin yorumuna göremi değiştiricem.Çok arkadasım deldirdi hiçbir sorun yasamadı bünyeyle alakalı biraz.Dilimizin derdi sanamı düştü canım?