- 8 Mart 2009
- 40
- 0
Pardon yaş kaç ? kaydirigubbakcemile3
19-tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon yaş kaç ? kaydirigubbakcemile3
19-tatlicadiarzu-
daha küçükmüşüm gibi geldi? sorun deil bir dil deldirmemekle aklı basındaolunuyorsa bişey demiyorum.Vucutta benim sonucta ne diyebilirlerDaha da küçükmüşsün gibi geldi zemuszemus 19 da olsa baya bir küçüksün o zaman..19 yaşında bir kız biraz daha aklı başında olur..
Ailen istemiyor ama ya öğrenirlerse....?
daha küçükmüşüm gibi geldi? sorun deil bir dil deldirmemekle aklı basındaolunuyorsa bişey demiyorum.Vucutta benim sonucta ne diyebilirler
Evet ama parayı veren,seni okula gönderen onlar..Şu an ailene bağlısın.Tek başına yaşamıyorsun,onların ekmeğini yiyorsun değil mi ? Onlar yemek verirse yersin,su verirse içer,okula gönderirse gidebilir,harçlık verirse bişeyler alabilirsin kendine değil mi ?
Madem onlar birşey demeyecek neden ailenden gizli deldirmeyi düşünüyorsun ?
Deldirmeyi düşündüğün dilinle mutluklar..Umarım çabuk pişman olmazsın....
Ben dilimi deldirmemi 1 kişinin yorumuna göremi değiştiricem.Çok arkadasım deldirdi hiçbir sorun yasamadı bünyeyle alakalı biraz.Dilimizin derdi sanamı düştü canım?
Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé
Kizlar her türlü seyi anladiniz ama bu yaziyimi anlayamadinizfisfisfis
Sevgili Kizimiz azeri ondan bu sekilde yazmis..Azerice konusma ve yazma aynidir.
Beni cok hayal kirikliligina ugrattiniz vallakaydirigubbakcemile3..
Sinifimda bir azeri kiz var az cok ordan cözebiliyorum yazi karakterlerini
Ama umarim bundan yanilmiyorumdur...:bbo: