Piercing, Hızma Dil deldiren var mı?

pişman oluncak birşey değil yaptırmak istiyorsanız yaptırın çıkartılınca iz kesinlikle kalmıyor zaten cıkartıktan 3-4 gün sonra kapanıyor delik, yarası iyilştikten sonra hiç problemde yaşamadım ben ,kullanımı fln zor değil bence

benim dilim yaklaşık 5 aydır falan delik ilk deldirdiğinizde acısada isteyerek yaptırdığınız için tatlı bi acı o :KK70:

Zevkler ve renkler tartışılmazmış. Dilde piercing bence çok hoş duruyor bende deldirmeyi düşünüyorum. :)

Dilde piercing olan kisiler gordum. Aklimda tek kalan, agizlarinda sakiz varmis gibi surekli dillerindeki kupeyi evirip cevirmeleriydi disleriyle. :KK70:
Bence hic estetik bir goruntu degil tabii. Ustune para verseler yapmayacagim birsey.

Ben de dilimi deldirmiştim yaklaşık 2 yıl önce. Ama sonra erkek arkadaşım çıkarmamı istedi. -ona neyse. Ben de salak gibi çıkardım tabi o da var. =D- Kapandı ama şimdi tekrar deldiricem yazın. :)

bende çeneme piercing takmıştım bi ara :KK1: o aralar üni okuyorum tabiki yaptım bi delilik çokta hoştu bence benimle beraber iki arkadaşımda diline taktırdı piercing ama dayanamadılar 1 hafta olmadan çıkardılar acıdan ölceklerdi nerdeyse :KK1::KK1::KK1:
ben severim dilde piercing ama cesaret işi tatlım ben cesaret edemedim taktırırsan resimlerini görmek isterim :KK34:

Piercinge baştan karşı olanları anlarım herkesin kendi zevki beğenisi var fakat dudağı kaşı deldirip dile iğrenç saçma diyenleri anlayamıyorum. Dudağı veya kaşınızı deldirmeninde bir amacı olduğunu sanmıyorum isteyen istediğini yaptırabilir.
Deldirmek isteyenlere yardımcı olmak adına, yaklaşık 6 ay önce deldirdim ve diğer deldiren insanların aksine benim canım çok acımıştı ama deldirdikten sonra çok yemek yiyememe gibi bir problemim olmadı. 1 hafta sonra da iyileşti hiç rahatsız etmedi şuanda da çok rahat ve beğeniyorum. Eğer gerçekten deldirmek isteyen varsa ben hiç durmasın diyorum. :KK70:

Piercinge baştan karşı olanları anlarım herkesin kendi zevki beğenisi var fakat dudağı kaşı deldirip dile iğrenç saçma diyenleri anlayamıyorum. Dudağı veya kaşınızı deldirmeninde bir amacı olduğunu sanmıyorum isteyen istediğini yaptırabilir.
Deldirmek isteyenlere yardımcı olmak adına, yaklaşık 6 ay önce deldirdim ve diğer deldiren insanların aksine benim canım çok acımıştı ama deldirdikten sonra çok yemek yiyememe gibi bir problemim olmadı. 1 hafta sonra da iyileşti hiç rahatsız etmedi şuanda da çok rahat ve beğeniyorum. Eğer gerçekten deldirmek isteyen varsa ben hiç durmasın diyorum. :KK70:

ne güzel anlatmışsın, kesinlikle katılıyorum

benim dilim de 4 yıldır delik. uyuşturmadan deldirdiğim halde hiç hissetmedim bile sonrasında 3-4 gün çorba ile beslendim sadece:KK70: hiç sorun da çıkmadı mutluyum:KK70:

geçen sene hangi aklımla yaptırdım bilmiyorum ama dilimi deldirmiştim..
annemden habersiz deldirdim ahı tuttu herhalde
gece uyuyamadım ağrısından şişti peltekliği bırak konuşamıyordum,
kalktım aynaya bakim bi dedim sapsarı böyle iğrenç bişey olmuş :KK43:(
iltihaplanmış sanırım..
yemek yiyememek, suyu bile rahat içememek berbattı..
bir gün sonra gidip çıkarttırdım.
birdahada tövbeeee dilime bişey sürmem

Benimde göbek dudak ve dilde var birde deri altı piercing lerim var.

Dilde çok hoş duruyor. Gülünce felan . konuşmanda ilk hafta paytaklık olur sonra geçer. bak sana benim piercing gösterim çok hoş duruyor :

$piercing.jpg çokk güzel duruyor saysam 30 tane çeşidim var ama en begendiğim bu:KK16:

son anda vazgectım dılımı deldırmekten..sebebını bılmıyorum..

göbegımde var pıercıng hıcde acıamadı ama dılımde eksık kalsın dedım :KK70:

Bende dun deldirdim dilim agzimda durdugunda agri oluyo surekli konusmak istiyorum :KK70: r leri falan soyleyemiyorum suan ama ben severim bi sorun yok deldirdigimde sismemisti ama bugun biraz sisti 2 gun sonra gidip kisalttiricam. Ben cok istiyodum ama arkadaslarim yok yaptirma sunda var boyle olmus bunda var dili sismis demeleri beni iyice giciklandirdi. Sevmemenizi hatta "igrenc" bulmanizi bile anlarim ama yaptirmayan, hayatinda hic piercing yaptirmayan bi insanin boyle yorum yapmasina kil oluyorum. Ben en cok dilde severim pismanda degilim simdi gidip corba yapicam :KK70:

Benimde göbek dudak ve dilde var birde deri altı piercing lerim var.

Dilde çok hoş duruyor. Gülünce felan . konuşmanda ilk hafta paytaklık olur sonra geçer. bak sana benim piercing gösterim çok hoş duruyor :

Eki Görüntüle 526315 çokk güzel duruyor saysam 30 tane çeşidim var ama en begendiğim bu:KK16:

benimde göbeğimde ve dilimde vardı ama deri altı denince içim ürperiyor.

dilinizi deldirecekseniz gittiğiniz stüdyoyu özenle seçin. delmeden önce uyuşturucu sprey veya krem kullanan var, dile kullanılmaz diyip kullanmayan var. dildeki sinire denk getirip kanatan ve kalıcı hasar veren de var. ama benim vazgeçilmezim dil piercingi, çokta yakışıyor ve deldirdiğiniz yer iyiyse 1 hafta yemek yeme sıkıntısından başka hiçbir derdi yok. ne ağzınıza metal tadı geliyor ne konuşma sıkıntısı çekiyorsunuz.

Benim şu an dilim delik 6 yıldır. Yemek yemede falan hic bir sorun olmuyo, deldirirken de acimiyo ama kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü deldirdikten sonra çok büyük ızdırap arkadaşım. Ben 2 kutu 1000 antibiyotik ve kutu kutu ağrı kesici ve gargarayla zor iyilestirdim.bir ay pipetle corba içtim 15 kilo verdim.iyilestikten sonra da bi daha çıkarmadim.bir de o çok bilen arkadaslara şunu söyleyim dilinde iz falan kalmıyor. Şu an ben piercing imi cikarinca delik görünmüyor bile.kasimda dudagimda gobegimde bir kac tane var.ben piercingi seviyorum, benim gibi çok seven insan var.zevkler ve renkler tartisilmaz.ayrica dinimizi bahane edenlerin de hangisi ne kadar dinin gereklerini yerine getiriyor merak ediyorum. En basiti saç bile boyamamak lazim o zaman

X