Piercing, Hızma Dil deldiren var mı?

Daha da küçükmüşsün gibi geldi zemuszemus 19 da olsa baya bir küçüksün o zaman..19 yaşında bir kız biraz daha aklı başında olur..

Ailen istemiyor ama ya öğrenirlerse....?
daha küçükmüşüm gibi geldi? sorun deil bir dil deldirmemekle aklı basındaolunuyorsa bişey demiyorum.Vucutta benim sonucta ne diyebilirler

daha küçükmüşüm gibi geldi? sorun deil bir dil deldirmemekle aklı basındaolunuyorsa bişey demiyorum.Vucutta benim sonucta ne diyebilirler

Evet ama parayı veren,seni okula gönderen onlar..Şu an ailene bağlısın.Tek başına yaşamıyorsun,onların ekmeğini yiyorsun değil mi ? Onlar yemek verirse yersin,su verirse içer,okula gönderirse gidebilir,harçlık verirse bişeyler alabilirsin kendine değil mi ?

Madem onlar birşey demeyecek neden ailenden gizli deldirmeyi düşünüyorsun ?

Deldirmeyi düşündüğün dilinle mutluklar..Umarım çabuk pişman olmazsın....

Sagol.Eminim olmam.

milyar verseler yınede deldırmem.
deldırenlerde pskolojık sorunlu bana göre dil deldırmekdenn ne zevk alınır hıc bı anlamam veremem.
hiçde hoş gorunmuyo tam anlamıyla iğrençlik

aynen öyleee....insanlar bunu boşluktan yaptırıyor......kendimden biliyorum.....ve kötü tarafı herdefasında aynaya bakıp busefer neremi deldirsem düşüncesine kapılıo....saçma.....bence değmezmiş.....buarada dil konusu kolay bişey değil en az 2 hafta salya tükmük bi şekilde konuşabiliorsun ,dil öyle şişiyor ki ağızını kaplıo....B P

Göbegimi Ve Burnumu deldirdim 10 sene olmustur ama asla dilimi falan deldirmem daha dogrusu yüzümün hic bir yerini deldirmem...Burnumdaki hizmayi bile gece uyku arasi cikarip atiyorum sonra bakiyorumki hizma yok,gece uyku arasinda atmisim..Gelde ufacik bir parcanin pesine kos dur..Valla bu sekilde 50 tane hizmayi atmisimdir burnumdankaydirigubbakcemile3
Göbegimi deldirdigim zamanlar öyle uyusturma falanda yoktu,krem sürülüp yer yumusatiliyor sonrada kalin bir siringa ile deliniyordu..Ben aciya dayanikliyim ama göbegi delen arkadasta demisti ozaman,en nefret ettigim sey dil delmek diye.Kusanlar oluyormus,bagirip cagiranlar oluyormus..Ilk baslarda 10 gün boyunca iyi bakilmaz ise enfeksiyon olup iltihaplaniyormus...

Bence git göbegini falan deldir yada cok istiyor isen kasini deldir ama dil hic estetik degil.
Ben birinde görünce ve birde karsimda konusuyor ise,saniyorum birazdan üzerime firlayacak,migdem bulaniyor resmenyasakkelime

dil deldirmenin manasını öğrenince şöyle bi aaa onun için mi demiştim.bence deldirmeyin,hem çok tehlikeli hemde diğerini söyleyemem ama araştırırsanız bulucaksınız benden ön bilgi olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dilde insan çok rahatsız olur ağzının içinde sürekli bir metal tat alma duyusunu bile etkiler, hele şu eklenen küçük dil resmi iğrençççç...
ama kaş deldirme benim çok ilgimi çekiyor ve hoşuma gidiyor bir ara aile içinde lafını etmiştim eşim karşı çıkmış annem de o kaşla bu eve gelme deyince bir daha lafını etmedim :kedi:

Ben dilimi deldirmemi 1 kişinin yorumuna göremi değiştiricem.Çok arkadasım deldirdi hiçbir sorun yasamadı bünyeyle alakalı biraz.Dilimizin derdi sanamı düştü canım?

Düzgün bi şekilde yorum yapana bu şekilde cevap vermekCADIARZU hımm o da entersan.
Yaş 19 olsa ne olucak akıl yaşta değil başta derler senin akıl başka tarafta zira senin iyiliğin için uyaran insanlara bu şekilde cevap veriyorsan ne denebilir akla ihtiyacın var senin ...
Zira dilinde pabuç kadar anlaşıldı deldirde o pabuç gibi dilin ömrün boyunca unutamıcağı bi ders alsın

Benim bir arkadaşım deldirmişti vakti zamanında.. Herhalde ağız yapısından olacak mikrop kaptıydı ateşlendiydi kiz.. Dilinde şişkinlik oldu vs. Yani biraz uğraştıydı. Bir süre kullandı ama sonra çıkarttı.

Sanırım fazla rahat birşey değil yoksa hayatta çıkarmazdı her tarafından birşey sarkar kendisinin.. O derece sever piercing olayını :)

Yaptırana karişmam ama ben iğrenç buluyorum, bir de dilin üstünde oynar o.. aşağıdan delik görünür falan.. Kesinlikle fotograflardaki gibi görünmüyor hiç estetik değil. Hatta bakanı kusturur ama bazı erkeklerin tercih sebebi işte naparsın... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kizlar her türlü seyi anladiniz ama bu yaziyimi anlayamadinizfisfisfis

Sevgili Kizimiz azeri ondan bu sekilde yazmis..Azerice konusma ve yazma aynidir.
Beni cok hayal kirikliligina ugrattiniz vallakaydirigubbakcemile3..

Sinifimda bir azeri kiz var az cok ordan cözebiliyorum yazi karakterlerini
Ama umarim bundan yanilmiyorumdur...:bbo:

Ne alaka var canım Azeri olmakla..Hiç Azeri arkadaşım olmasa inancam ben de...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…