bir de şunu soracaktım da işte şimdi geldi aklıma: mesela şu an bilgisayarın başındayken internet tarayıcısında 8 tane sekme açık vaziyette. sadece tek bir siteye-konuya bakmıyorum, aynı anda birçok şeye bakıyorum, yoksa sıkılıyorum oturamıyorum. sizde de böyle mi?
Bende öyleyim. Hem de basit bir şekilde de değil tıbbi boyutta. Baya kötüyüm. Çevremdekilere farkettirmemeye çalışıyorum ama bunaldım iyice. Uzun yazıları okuyamıyorum. Okumaya kalksam hızlı hızlı geçiyorum. Karşımdaki kişi bi şeyler anlatıyo onu dinlemiyorum.Okulda ders dinleyemiyorum. Dinlemeye kalksam kendimi aşırı aşırı kasmam ve her dediğini düşünmem lazım ama o da inanılmaz yorucu. Yani alışkın olmadığımdan heralde (zaten hele sevmediğim dersse :111:) çok zorlanıyorum. Ciddi anlamda konsantrasyon eksikliği var.
Ayrıca da dikkat dağınıklığı olanlarda şöyle bi şey varmış. Hiç bir şeyi tam hissedemezlermiş. Yani hep bir şeyler eksik gibi hissederlermiş. Eksik bi şey varsa onu olabilecek en kısa sürede tamamlamak isterlermiş. Aynı benim gibi :) Hep bi şeyler eksik gibi hissediyorum. Tatildeyim yan gelip yattım ders çalışmam lazım mesela, ne ders çalışıyorum ne de çalışmayınca içim rahat ediyo. Böyle fena bi şey.
Sonra dikkat dağınıklığı olan insanlar çabuk heyecanlanır, çabuk sakinleşirlermiş. Aynı ben :)
Genellikle huzursuz olurlarmış.Ayyynı ben
Çok fazla şey düşünürlermiş, çok takıntıları olurmuş falan filan:26: :18:
Al benden de o kadar, çocukluğumdan beridir yaşıyorum bu problemi tabii o zamanlar adını bilmiyordum. Dikkatimi veremiyorum hiç bir şeye, sanırım çabuk sıkılmam da bu yüzden. Biri bişey anlatırken ben etrafa bakıyorum bu da kötü, birşey anlatırken anlatacağımı unutuyorum ya da çok saçma bir şeye bağlıyorum sonunu. Okul da da başarısız biri olmama sebep oldu, derslerin bir başını bir de sonunu hatırlıyorum bir bak mışım benim kafa uçmuş, ne ara koptum hiç anlamıyorum.
Sürekli birşeyler düşünüyorum istem dışı, uyuyana kadar karışık, kesik kesik şeyler. İş hayatında da çok zor oluyor yanlış yapmaya çok müsaitim, çabuk sinirlenir, çabuk sakinleşirim takıntılarım da had safha da. Yok mudur bunun bir çözümü..
ben lustral kullandım ve bu ilaç biraz olsun aslında bana yeter derecede kafamı boşalttı ve istediğim şeylere odaklanabildim.ayrıca çok zararsız yan etkisiz bir ilaç tavsiye ederim
Lise de ağır depresyon geçirmiştim, lustral kullandım hatırladığım ağlayamadığım, çok ağlaktım ama ağlayamıyordum hissizleştirmişti. Yararlı olacaksa kullanırım tabii ki.
ben lustral kullandım ve bu ilaç biraz olsun aslında bana yeter derecede kafamı boşalttı ve istediğim şeylere odaklanabildim.ayrıca çok zararsız yan etkisiz bir ilaç tavsiye ederim
Bende öyleyim. Hem de basit bir şekilde de değil tıbbi boyutta. Baya kötüyüm. Çevremdekilere farkettirmemeye çalışıyorum ama bunaldım iyice. Uzun yazıları okuyamıyorum. Okumaya kalksam hızlı hızlı geçiyorum. Karşımdaki kişi bi şeyler anlatıyo onu dinlemiyorum.Okulda ders dinleyemiyorum. Dinlemeye kalksam kendimi aşırı aşırı kasmam ve her dediğini düşünmem lazım ama o da inanılmaz yorucu. Yani alışkın olmadığımdan heralde (zaten hele sevmediğim dersse :111:) çok zorlanıyorum. Ciddi anlamda konsantrasyon eksikliği var.
Ayrıca da dikkat dağınıklığı olanlarda şöyle bi şey varmış. Hiç bir şeyi tam hissedemezlermiş. Yani hep bir şeyler eksik gibi hissederlermiş. Eksik bi şey varsa onu olabilecek en kısa sürede tamamlamak isterlermiş. Aynı benim gibi :) Hep bi şeyler eksik gibi hissediyorum. Tatildeyim yan gelip yattım ders çalışmam lazım mesela, ne ders çalışıyorum ne de çalışmayınca içim rahat ediyo. Böyle fena bi şey.
Sonra dikkat dağınıklığı olan insanlar çabuk heyecanlanır, çabuk sakinleşirlermiş. Aynı ben :)
Genellikle huzursuz olurlarmış.Ayyynı ben
Çok fazla şey düşünürlermiş, çok takıntıları olurmuş falan filan:26: :18:
Bende micra ile ayni sorunlari yaşiyorum unutkanlik sürekli düşünme hayal kurma hali ani sinir nöbetleri dağiniklik sabirsizlik bu gibi şikayetler doktora giden arkadaşlar sonuç aldinizmi cevap yazin lütfennn
Bende micra ile ayni sorunlari yaşiyorum unutkanlik sürekli düşünme hayal kurma hali ani sinir nöbetleri dağiniklik sabirsizlik bu gibi şikayetler doktora giden arkadaşlar sonuç aldinizmi cevap yazin lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?