• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Başınız sağolsun , çok benzer bir olayı 1 ay önce aynı mahallede oturdugumuz birileri yaşadı mide agrısı diye gidiyor halbuki kalp krizi serum fılan baglıyorlar 1-2 saat hastanede yattıktan sonra 20 dk yolu bıtırmeye az kala bahsettıgınız ınıltıyle hayatını kaybedıyor
onunda 2 erkek cocugu var bırı 9 dıgerı benım oglumla yasıt gercekten cok zor
29 yasında onunda esı
Allah sıze sabır versın

Rabbim yardımcınız olsun sabırlar versin.. çok üzgünüm.. :43::43:
Allah size güç kuvvet versin Çocuklarınızı büyütmek için yardım etsin.. sebep olanları da ıslah etsin..

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

Çok çok üzüldüm anlatamam ben doğumdan hemen sonra eski tarafından terk edildim hani bir yerde kendimi tamamen hakketten geçmiştim babasız olacagını dusunmek benı cok uzuyordu
eşiniz bir kere ölmüş, siz bin kere öleceksiniz belkide inşallah cocuklarınız hayırlı olurda size ship cıkarlar yarın öbür gün ve umarım kendinize yetecek kadar bir geliriniz eviniz işiniz vardır

Allah rahmet eylesin, cok sabir versin size, inancli birimisiniz bilmiyorum ama eger öyleyse esinizin eceli gelmis,
ecel ne bir saat ileri ne bir saat geri oynamazmis, onun yasayacagi olsaydi zaten bitürlü bi mucize olurdu yinede
kurtulurdu, Allahim cok yardimciniz olsun bu zamanlari atlatmanizda

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

çektiğin acı yetmezmiş gibi bir de iftiralarla uğraşıyorsun
çok zor Allah sabır versin

dediğim gibi anlamlı değil
allerji gelişecekse zaten ufak test dozunda da gelişir
her zaman kullanılan ilaca karşı da değişir
Evet herhangi bir ilaca karsi herhangi bir zamanda allerji gelisebilir ama ozellikle penisilin grubu bir igneden sonra yapilacak sey hastayi 30-45 dk gozlem altinda tutmak.bunda amac gelisecek allerjiyi onlemek degil gelistigi vakit hastane ortaminda ilk mudahaleyi yaparak hastanin hayatta kalmasini saglamak.bu aileye allerji ve solunum yetmezliginden olum riski var o yuzden bi yarim saat bekleyin denseydi giderler miydi ? %100 doktor hatasi.

Başınız saolsun allah rahmet eylesin ihmal varsa bış bırakmayın hastaneden ve iğneyi yapandan şkayetçi olun. Ölümü zaten yazılmış sebebi oymuş ama. Kendi derdimmiş gbi üzüldüm. Size çok dua edicem. Tek yapacağınız şey dua etmek ,

Bu iğneler o kadar tehlikeli ki..
Buna benzer bir şey bende yaşadım eğer hastane önünde fenalaşmasaydım eve gittiğimde nefes alamamaktan ölebilirdim.
Lütfen dikkat edin lütfen.

Başınız sağ olsun,çok üzüldüm.
Allah sabır versin,mekanı cennet olsun..

LG-P710 Tapatalk

Gectigimiz hafta istanbulda ozellikle kolon kanserinde ki tedavisi ile ustin basarilari olan bir dr kendisininde bu hastaliga yakalanmasi uzerine ameliyat karari aliyor
kendi gorev yaptigi hastanede ameliyata girmeden can veriyor

sebebide ne biliyormusunuz yapilan igneye akerjisi varmis

kendisi hekim ve ameliyat olacagi hastane kendi gorev yaptigi yer....

Gozlem altida tabi onemli
ama sakaryada hastanede calisan 21 yasibda bir genc kiz cok basinin agridini soyluyor
ve hemsire arkadasi igne vuruyor
hastanede olmasina ragmen o gencecik kiz kurtulamadi

Konu sahibi arkadasim cok etkilendim gercekten iki cocuk annesi olarak kendimi yerinize koydimda

Tum arkadaslara iyi dilekleri icin tesekkur ederim.... eger bu alerjik durum normal hapla olsaydi alerji reaksiyon bu kadar seiddetli olmazdi ama direk damar yoluyla verildigi icin cigerler sisiyo odem yapiyo ki bana alerjisi olup olmadigi sorulmadi sorulsaydi bilmiyorum derdim hadi igneyi vurdun esimin atesi 39 dereceydi musade altina alinsaydi belki kurtulabilirdi bu gibi alerjik soklarda 5 dk icinde vucuda adrenalin ignesi yapilmasi gerekirmis ki ignenin etkisi gecsin kurtulma ihmali vardi..1 ihmal alerjik reaksiyonu goz ardi edilmesi 2 si ise musade altina alinmamasi zaten kendi kusurlarini kapatmak istemeseler alerjisi olup olmadigini sorduk ve biz musadeye aldik ama onlar hastaneden kacti demezlerdi ben neden kacayimki zaten esimin atesi yuksek gecenin o saatinde hastaneye gitmisim borcum yok harcim yok neden kacayim kii ustelik vefatini hastanede bize polisler soyledi sucluluk psikolojisiyle kactilar

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Penisilin iğnesi olurken alerjisi var mı yok mu diye kolundan test yapıyorlar diye biliyordum çünkü bende romatizma tedavisi gördüm bir sene boyunca penilisin kullandım ve hemşire her seferinde alerji testi yaptı igneyi vurmadan önce kolumdan ne olur olmaz diye.

Gectigimiz hafta istanbulda ozellikle kolon kanserinde ki tedavisi ile ustin basarilari olan bir dr kendisininde bu hastaliga yakalanmasi uzerine ameliyat karari aliyor
kendi gorev yaptigi hastanede ameliyata girmeden can veriyor

sebebide ne biliyormusunuz yapilan igneye akerjisi varmis

kendisi hekim ve ameliyat olacagi hastane kendi gorev yaptigi yer....

Bu haberi annem izlemiş banada annem söyledi,başarılı bir doktormuş bütün hastalarını iyileştirmiş ama ne yazikki kendiside aynı hastalıktan vefat etmiş.Demek sebebi iğneymiş bunu duymamıştım.:50:

başınız sağolsun çok üzüldüm.
allah size evlatlarınıza sağlık ve sabır versin.
aynı hastane ile ilgili benimde kötü anılarım var.birara şikayet için girişimlerde bulundum.benim kızımla ilgiliydi.çok şükür sizinki,si gibi acı tecrübemiz olmadı ama bir daha hiç bir güç beni o hastanenin önünden geçiremez.

ne yazacağımı bilemedim Rabbim sabırlar versin sizi evlatlarınıza bağışlasın....

tüylerim diken diken oldu ne kadar zor bişey. rabbim yardımcınız olsun ateşinizi hafifletsin inş :50:

Back
X