Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun

canım benim başın sağolsun Rabbim sabırlar versin evlatlarını sana bağışlasın...

bende bi gece ateşle gittim devlet hastanesine banada alerjin var mı dedi,bilmiyorum dedim yınede 10 tane penisilin yazmış hemde hastaneye gittiğimde ne hikmetse ateşim düşmüştü yinede 10 tane iğne yazdı ve boğazımda da ağrı falan yoktu yanımda ben o zamn annemlere gitmiştim ablamla hastaneye gittim ablam ağrı kesici bi iğne yapın dedi çok ağrısı var dedi doktor bı bağırdı pardon burda kim doktor çıkar mısınız dışarıya dıye ablamı azarladı neyse bız eczaneye gıttık aldık ıgnelerı 1 tanesını hemen orada vurdular bana baygınlık geldı hemsıre bı korktu hemen sedyeye yetırdılar yarım saat beklıceksın dedıler ama benım alaerjım var mı yok mu bılmıyorum dedım artık test yapılmıyor bugun alerjı yapmaz bakarsın yarın kı ıgne alerjı yapabılr ve hep hastanede vurulcaksın dedı neyse eve geldık annnem bı kızdı bana sen neden alerjım var demedın neden durduk yere o ıgneyı vurdurdun cok kızdı ve sabaha kadar basımda nobet tuttu kalan iğneleride aile hekimine verdim ihtiyacı olan birine veriyormuşlar keşke çöpemi atsaydım gerçi doktora verdım inşallah doğru değerlendirir...

ve ertesi gün hiç bişeyim kalmamıştı anlamadım bu kadar velveleyı yanı 10 tane iğneye ne gerek vardı ve vucut 6 ay atamıyomuş penısılını vucuttan Rabbim iyi insanlarla ve işinin ehli insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

Cok agladim okurken..
Allah im sana sabirlarin ve gucun en buyugunu versin..
Samimiyetle soyluyorum ki okuduktan sonra seni bulup sana siki siki sarilip aglamak, acini paylasip azaltmak istedim
Benim de evladim var. Suan yanimda yatiyor. Icim parcalandi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bu nasıl bi acı? Ağlaya ağlaya okudum yazdıklarınızı. Söyleyecek tek kelime bulamıyorum, böyle pisi pisine... Allah sorumluların cezasını versin.

davamiz sonuclandi savci takipsizlik karari verdi biz bu karara itiraz ettik fakat oda red edildi cunku artik alerji testi zorunlulugu yok mus ve bi tip alaninda sanki bir is kazasi gibi yorumlandi ve adli tip raporunda doktorun bunu ongereneyeegi eve engellenemeyecegi gibi terimler kullanarak gizliden doktoru korudu avukat sadece maddi manevi tazminat hakkimiz oldugunu soledi onunda masrafi 10 bin tl yi buluyo onu kaldircak maddi guc zaten yik bizde biz zaten hep isin ceza kismindaydik suclu ihmal varsa ceksin cezasini ama anladimki adalet denen sey yok mu gecte gelse raziydim ben omrum boyunca ugrasirdim ama onumuz tamamen kapatildi simdi benim kocama ne oldu peki neden iki cocugum babasiz kaldi hic biseyin cevabi yok bende dusunyorumda ben 3 yasinda ogluma babam neden bizi birakip gittiginde ne diycemki hasta degil trafik kazasi degil degil peki neyy artik ilahi adalete biraktim isimi okadar uzgunum kiii icim aciya aciya allaha havale ediyorum

inanmıyorum ya. konunuzu okuyup çok üzülmüştüm,Türkiye'deki adaletsizlik üzüntüyü öfkeye çeviriyor.
işte o zaman yansın bu ülke batsın, diyorum.
lanet olsun.
Allah size sabır versin ve inşşallah adaletin bu dünyada görülmesi için yeni bir kapı açsın.

işte ulkemızın gercegı,burda ınsan canının hıcbır önemi yok..burası turkıye!

Konu sahibi arkadasim basin sagolsun Rabbim sabirlar versin :KK43:
Gercekten cok üzücü Rabbim yavrularina ve sana uzun ömürler versin...
Biz doktorlara güvenemiycek olduktan sonra hic yasamayalim...

Ama burasi Türkiye vs. gibi düsünmeyin...
Ben Almanyada yasiyorum inanin ki Burda aile doktorun göndermedigi sürece hastaneye bile almiyorlar...
Igrenc bi sistem var... Örnegin benim arkadasim kol agrisiyla hep doktora gitti bisey bulunamadi...
Daha sonra bardagi kaldiramaz duruma geldi hemen türkiyeye geldi...
Orada yapilan testlerden kanser oldugu anlasildi 6 ay burada bosuna gecti...
Zar zor kurtarildi..
Yani diyecegim o ki Türk doktorlarinin eline kimse su dökemez Yurt disi igrenccccccccccccc.....

davamiz sonuclandi savci takipsizlik karari verdi biz bu karara itiraz ettik fakat oda red edildi cunku artik alerji testi zorunlulugu yok mus ve bi tip alaninda sanki bir is kazasi gibi yorumlandi ve adli tip raporunda doktorun bunu ongereneyeegi eve engellenemeyecegi gibi terimler kullanarak gizliden doktoru korudu avukat sadece maddi manevi tazminat hakkimiz oldugunu soledi onunda masrafi 10 bin tl yi buluyo onu kaldircak maddi guc zaten yik bizde biz zaten hep isin ceza kismindaydik suclu ihmal varsa ceksin cezasini ama anladimki adalet denen sey yok mu gecte gelse raziydim ben omrum boyunca ugrasirdim ama onumuz tamamen kapatildi simdi benim kocama ne oldu peki neden iki cocugum babasiz kaldi hic biseyin cevabi yok bende dusunyorumda ben 3 yasinda ogluma babam neden bizi birakip gittiginde ne diycemki hasta degil trafik kazasi degil degil peki neyy artik ilahi adalete biraktim isimi okadar uzgunum kiii icim aciya aciya allaha havale ediyorum

Başın sağolsun. Allah sabır versin.

Peki Avrupa insan hakları mahkemesine başvur desem çok mu uçuk bir fikir olur?

Canım Allah eşinin mekanını cennet etsin.Ne kadar sabırlısın maşallah isyan etmemen yine Allaha yalvarman ne güzel örnek.Allah sana ve cocuklarına öyle bir hayat bahşetsin ki huzur dolu cocuklarınla gurur duyacağın...eşin yok olmadı mekan değiştirdi ahirette sizi bekkiyor olacak bunları düşün hepimiz teker teker ölmeyecekmiyiz.ebedi hayat orada gercek hayat orada.imtihan bu tarafta.
Burada herkes elbette bir yakınlarını kaybetti ve bu acıları yasadık cok zor tarifi inkansız .ama sabır ama tevekkül et.Allah cocuklarınla sana sağlık afiyet basarılarla dolu hayat nasip etsin..
Acın zamanla dinecek ve unutma o sadece mekan değiştirdi.

Allah rahmet eylesin.Allah size ve ailesine sabirlar versin.Cocuklariniz icin guclu olun.Esinizden kalan en guzel seyler ..cocuklariniz.. Yazinizi okumakta zorlandim bogazim dugum dugum oldu.Gercekten o igneyi yapmadan once kan tahlili yapmalari gerekiyordu igneden once.Cocuklariniz icin savasin.

Son düzenleme:

cok uzuldum canim. EMinim ki o doktor da kasten esinin olumune sebep olmadi, ama ne olursa olsun yaptigindan mesul, kaza bile olsa, ihmal bile olsa. Keske adalet sistemimiz bu kadar kotu olmasaydi.

pz:KK8:
Canım Allah eşinin mekanını cennet etsin.Ne kadar sabırlısın maşallah isyan etmemen yine Allaha yalvarman ne güzel örnek.Allah sana ve cocuklarına öyle bir hayat bahşetsin ki huzur dolu cocuklarınla gurur duyacağın...eşin yok olmadı mekan değiştirdi ahirette sizi bekkiyor olacak bunları düşün hepimiz teker teker ölmeyecekmiyiz.ebedi hayat orada gercek hayat orada.imtihan bu tarafta.
Burada herkes elbette bir yakınlarını kaybetti ve bu acıları yasadık cok zor tarifi inkansız .ama sabır ama tevekkül et.Allah cocuklarınla sana sağlık afiyet basarılarla dolu hayat nasip etsin..
Acın zamanla dinecek ve unutma o sadece mekan değiştirdi.
cok dogru soluyosun arkadasim hepimizin gidecegi yer muhakka orasi ama alah olumun bile hayirlisini versin hep sabir diyorum allahim sabir ecel diyorum kaderim diyorum ama ole bir noktaya geliyorum ki tikanip kaliyorum ozaman isyanda ediyorum gunahada giriyorum belki dayanmasi cok zor geliyo cok zorr en son babalar gununde oglumla satlerce gozyasi doktuk onu alip mezarliga gitmeye kalbim dayanmadi nasil yapardimki siguk mezar tasina oglumun elini tutp gitmeye karnesini oglum kimseye gostermedi cunku babasi goremedikten sinra ne kiymeti vardiki takdir almasinin ole tarifsiz bir aciki yok tesellisi allahtan sabir dilemekten baska caremizde yok

Cok agladim okurken..
Allah im sana sabirlarin ve gucun en buyugunu versin..
Samimiyetle soyluyorum ki okuduktan sonra seni bulup sana siki siki sarilip aglamak, acini paylasip azaltmak istedim
Benim de evladim var. Suan yanimda yatiyor. Icim parcalandi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah razi olsun arkdasim sagol rabbim kimseye boyle aci tasatmasin kimsenin duzenini bozmasin

cnm öncelıkle allah ahmet eylesın sızlere sabır versın..kız arkadaşımın babasıda aynı şekilde vefat etmişti..adam yürüyerek hastaneye gidiyor ayak ağrısı şikayetı ıle ağrı kesıcı karışımlı bır iğneden sonra adam hastaneden çıkamıor ..sağsalim gidip adamın cenazesı çıkıor hastenden çok acı bırşey..sana tavsiyem fazla zaman geçirmeden hastaneye yüklü bı tazmınat davası açmandır..hiç bekleme

Başınız sağolsun, Allah size ve çocuklarınızı uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin. Umarım ilahi adalet gerçekten vardır, her şey bu kadar basit olmamalı

X