- 15 Eylül 2012
- 8.267
- 6.776
Evet penisilin grubuna giren bir igneymis ve igneyi vuran hemsir ve doktor ifadelerinde bize alerjisi olup olmadigini sormus bende yok demisim ve ustelik bize burda yarim saat yat demisler biz hastaneden kacmisiz kimseye haber vermeden yalanlar yalanlarrr bunlari duydukca dahada cildirdim hatta etrafa esimin uyusturucu yada alkollü oldugu yalani yayildi oysa otopside kaninda gram yabanci madde cikmadi oyle zor gunlerki arkadaslar anlatamam size icimdeki yangin atess nasil gecer hic bilmiyorum simdi adaleti bekliycez umarim rabbim yardim eder ve cezalarini bulurlar yavrularimin ahı hep ustlerinde olsun
canım benim başın sağolsun Rabbim sabırlar versin evlatlarını sana bağışlasın...
bende bi gece ateşle gittim devlet hastanesine banada alerjin var mı dedi,bilmiyorum dedim yınede 10 tane penisilin yazmış hemde hastaneye gittiğimde ne hikmetse ateşim düşmüştü yinede 10 tane iğne yazdı ve boğazımda da ağrı falan yoktu yanımda ben o zamn annemlere gitmiştim ablamla hastaneye gittim ablam ağrı kesici bi iğne yapın dedi çok ağrısı var dedi doktor bı bağırdı pardon burda kim doktor çıkar mısınız dışarıya dıye ablamı azarladı neyse bız eczaneye gıttık aldık ıgnelerı 1 tanesını hemen orada vurdular bana baygınlık geldı hemsıre bı korktu hemen sedyeye yetırdılar yarım saat beklıceksın dedıler ama benım alaerjım var mı yok mu bılmıyorum dedım artık test yapılmıyor bugun alerjı yapmaz bakarsın yarın kı ıgne alerjı yapabılr ve hep hastanede vurulcaksın dedı neyse eve geldık annnem bı kızdı bana sen neden alerjım var demedın neden durduk yere o ıgneyı vurdurdun cok kızdı ve sabaha kadar basımda nobet tuttu kalan iğneleride aile hekimine verdim ihtiyacı olan birine veriyormuşlar keşke çöpemi atsaydım gerçi doktora verdım inşallah doğru değerlendirir...
ve ertesi gün hiç bişeyim kalmamıştı anlamadım bu kadar velveleyı yanı 10 tane iğneye ne gerek vardı ve vucut 6 ay atamıyomuş penısılını vucuttan Rabbim iyi insanlarla ve işinin ehli insanlarla karşılaştırsın hepimizi...