Dikkat.... bir igne esimin hayatinina hayatimiza mal oldu

emin olun yalnız değilsiniz benim 3 kardeşim bebekken daha minnacık iken vefat etti. Üç tane. Toprağa koyarken çok kötü olduk. İnanın çok şehit eşi var öksüz var. Engelli 2 çocuğuna bakan var. Felçli olup yürüyen sandalyeli olan var. Kiminin eli kolu yok. Geçen aylarda Leyla bebek ölünce kendime gelemedim açlıktan öldü bebeğim. Şuan bile duygulanıyorum. 3 Kardeşimin minicik bedenleri toprağa girdi. Hayat imtihan dünyası sakın pes etmeyin. Çocuklarınıza şunu diyebilirsiniz. Bizler bu dünyaya misafir olarak geliyoruz. Babanız görevini tamamladı gerçek evine gitti. Biz babanızın yanına gideceğiz. Bende Anaokulu öğretmeniyim pedagoji eğitimi de aldım. Çocuklarınıza mesela gemi verip bakın bizler şuanda gemiyle yolculuk ediyoruz. Hepimizin gemisi var diyip ayrı ayrı gemi verin resim olarak olabilir. Babasının da ismi olsun bir kağıtta. Bakın bizler dünya okyanusunda geziyoruz ve yolumuz ahiret kıyısına gidiyor hepimiz birbirinden farklı zamanda kıyıya gideceğiz. Yaptığımız güzel işlerimizin ödüllerini alacağız orada. Babanız ahiret kıyısına gitti. Bizim de gemimiz oraya gidiyor. Babanızın süresi doldu bizlerin süresi var. Gibi şeyler söyleyin lütfen. Çocuklar ölümü toprakta yatmak bir daha görmemek babalarını sanıyor. Onlara babalarıyla kavuşacaklarını ve kavuştukları yerde hiç ayrılmayacaklarını söyleyin. Özelden konuşmak istetseniz yardımcı olabileceğim birşey olursa hazırım. Rabbim yardımcınız olsun.
Ahiret gemisi kavramını çocuğun anlayacağını mı düşünüyorsunuz gerçekten ?

Allah rahmet eylesin , sabirlar versin. Cok yakin tanidigimda acilde yapilan agrikesici sonucu vefat etti. Eve bile gitmeden vurulunca hemen nefesi kesilmis. Agrikesiciye Alerjisi varmis :'( Acile giderken herzaman korkmusumdur :KK43:

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
Başınız sağolsun ,
Baba eksikliğinde dayı , amca , dede rol model olabilir.
Ya da çocuğu erkek öğretmene verebilirsiniz.
Ölüm kavramını şu an anlayamaz ,
kaliteli bi eğitimci ile görüşüp destek alabilirsiniz.
Allah sabrınızı artırsın.

Konu 2014 den , kimbilir neler yaşadı konu sahibi, gelip buraya bişeyler yazarsa ne iyi olur,
Allah sizlere sabır versin

Tam 5 yıl geçti o kara gecenin üzerinden toparlandık elbette büyük oğlumla mecburduk çünkü o gizli bi köşede ben gizli bi köşede geçirdik yılları küçük oğlum hiç bir şeyin farkında değildi zaten artık ne bayramımız vardı nede özel günlerimiz zorla kutladığımız doğum günlerinde bile gizlice sildiğimiz gözyaşlarımız hakim di ölece geçti yıllar... tam biz toparlandık derken küçük oğlum başladı babam niye yok diye sorgulamaya hatta ellerini yüzüne kapatıp isyan ederek ağlamaya yok ölüm nedir bilmiyor algılayamıyor bir türlü neden gittiğini bağrıma basıp bu seferde onunla gözyaşı dökmeye başladım daha 5 yaşında terapi destek falan derken onuda alıştırmaya çalışıyorum şu an. Geçmedi hiçbirşey sadece bu acıyla yaşamaya alıştık sadece belkide kabulleniş diyelim

Başınız sağolsuj. Dava sonucu noldu

Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin . Okurken çok kötü hissettim kalbime dokundu. :KK43: İnşallah kalbinizdeki bu acı bir an an evvel dinsin . Yaşadıklarınız çok zor elbet bu zorlukların yanına Rabbim kolaylıkta verecektir. İnşallah tez zamanda kalbinizin acısı diner. Çocuklarınız size ondan kalan emanet onlara sımsıkı sarılın inşallah her şey daha güzel olur sizin için.

Ben de öyle tahmin ediyorum.
Bildiğim kadarı ile acillerde alerji testi yapmıyorlar.

Konu sahibi, tekrar başın sağolsun.
Allerji testi kaldirildi zaten test de olsa ilacin kendisi kadar allerji yaptigi icin.
Bu sekilde ilac sonrasi anafilaksi gelismesi hem cok nadir bir olay milyonda bir civari, hem de malpraktis olarak gorulmuyor.
Eger allerjiniz varsa bunu soylemek sizin sorumlulugunuzda. Bir de ates icin grip icin rica ediyorum igne yaptirmayin istemeyin, iyi bir sey degil goruyorsunuz. Mide kanamasindan ölüme birçok riski var hicbir doktor gozu kapali yapmiyor bu igneleri zaten.

emin olun yalnız değilsiniz benim 3 kardeşim bebekken daha minnacık iken vefat etti. Üç tane. Toprağa koyarken çok kötü olduk. İnanın çok şehit eşi var öksüz var. Engelli 2 çocuğuna bakan var. Felçli olup yürüyen sandalyeli olan var. Kiminin eli kolu yok. Geçen aylarda Leyla bebek ölünce kendime gelemedim açlıktan öldü bebeğim. Şuan bile duygulanıyorum. 3 Kardeşimin minicik bedenleri toprağa girdi. Hayat imtihan dünyası sakın pes etmeyin. Çocuklarınıza şunu diyebilirsiniz. Bizler bu dünyaya misafir olarak geliyoruz. Babanız görevini tamamladı gerçek evine gitti. Biz babanızın yanına gideceğiz. Bende Anaokulu öğretmeniyim pedagoji eğitimi de aldım. Çocuklarınıza mesela gemi verip bakın bizler şuanda gemiyle yolculuk ediyoruz. Hepimizin gemisi var diyip ayrı ayrı gemi verin resim olarak olabilir. Babasının da ismi olsun bir kağıtta. Bakın bizler dünya okyanusunda geziyoruz ve yolumuz ahiret kıyısına gidiyor hepimiz birbirinden farklı zamanda kıyıya gideceğiz. Yaptığımız güzel işlerimizin ödüllerini alacağız orada. Babanız ahiret kıyısına gitti. Bizim de gemimiz oraya gidiyor. Babanızın süresi doldu bizlerin süresi var. Gibi şeyler söyleyin lütfen. Çocuklar ölümü toprakta yatmak bir daha görmemek babalarını sanıyor. Onlara babalarıyla kavuşacaklarını ve kavuştukları yerde hiç ayrılmayacaklarını söyleyin. Özelden konuşmak istetseniz yardımcı olabileceğim birşey olursa hazırım. Rabbim yardımcınız olsun.

Anlatimminiz cokta dogru gelmedi. 3 yasinda ki cocugun daha da kafasi karisir bu soylediklerinizle.

Başınız sağ olsun.
İlaç alerjiniz olduğunu biliyorsanız mutlaka belirtin ama daha önce alerji gelişmemiş bir ilaca da alerji gelişebilir, bunu kimse önceden bilemez.

Teyzemde 8 aylik kizini ateşi var diye acile götürmüş iğne yapmışlar eve geldikten sonra heryeri isilik gibi kabarmis teyzemde isilik sanmiş sicaklardan ama çocuğun atesi devam ettiği için çocuk doktoruna götürmüş görür görmez hemen bilmiş sizin çocuğunuzun penisilin iğnesine alerjisi var bundan sonra vurulmuyacak demis iyiki dışa vurmuş ice vursaydi kaybedebilirdiniz demiş teyzem kaç gün kendine gelemedi

Aynı benim durumum benimde ağır bir grip de başıma geldi az daha ölüyordum tüm has doktorları başıma toplandi bemix alerjisi serumun içindeki sarı bir vitamin nefesim gitti hırlamaya başladım eşim yanımda olmasaydı şuan bende yoktum
Allah rahmet eylesin bizde eşimi götürmüştük medikal parka serum takılmıştı ilacın gitmesiyle 2 3 dakıka sonra eşim fenalaştı hemen hemşireyı çağır dedi morardı esimin serumun icerisindeki ilaca karsi alerjisi varmis hemen baska serum taktilar sonra kendine geldi bi anda biz şanslıydık ki hastaneydik:KK43:

Esimi grip sikayetiyle en yakin medical park hastanesi gece 12 gibi goturdum kisa bir muayene sonucu agri kesici antibiyotik igne yapacaklarini soylediler ve igne yapildi yuksek atese ragmen musade altina almadan ve benim talep etmeme ragmen eve gonderdiler eve geldik atesi hala dusmemisti yaklasik yarim saat gecmisti elini yuzunu yikadik ve yataga uzandim esim bana sarilmisti kisa bir suskunlugun pesine guclu bir hirilti sesini ensem, de hissettim isigi actim noldugunu anlayamadim yan odada cocuklarim yatiyodu hemen ailesini aradim karsi dairemde oturuyolardi pesine ambulans arandi evin icnde dolanip duruyodum esimin bilinci kapaliydi sadece hirilti vardi butun apartman bizim evde yatak odamdaydi kayinpederim kalp masaji yapiyo gorumcem esimin ayaklarini opuyodu abiiii uyannn ambulans geldi 10 yasindaki oglum babasinin basinda kalp masajini seyrediyodu evde tam bir cehennem atesi vardi ambulans hemen medical park hastanesine yetistirdi sedyeyle iceriye girer girmez bir doktor icerden seslendi esine sorun Alerjisi varmiydiiiiii bu soruyu sormak icin cok gec kalinmisti 40 dk gecti hic ses yok dualar ediyorum ve kabustayim diyorum kendime uzerimde pijamalar ben nerdeyim diyorum bir anda hastane bosaldi polisler esliginde vefat haberini verdiler sonrasiii cigliklar bagirmalar sanki ugultu gibi saka gibi yalan gibi evde haber bekleyen oglumm..ifadeler savcilar karakollar hepsi birer eziyet ne anla sizdi sanki bir korku filmi anlatiyodum ve bugun itibariyle tam 4,5 ay gecti otopsi sonuclari bekleniyor allahim dedim inşallah kalp krizi yada gizli bir hastalik olsun ama sonucccc hastanede yapilan antibiyotik igneye karsi vücutta olusan ani alerjik şokkkk..36 yasinda ve 2,5 yasinda 10yasinda iki cocuk babasi isi sadece ticarete dokmus kurumlarin basit ihmalleri yuzunden bir anda yok oldu melek oldu gitti simdi uzun bir adli yool var onumuzde ama hic gucum yok yasama sevincim yokk hersey anlamsiz tatsiz renksiz kaldiii oyle bir aci kiii yaktiii kavurduuu dua edin arkadaslar sadece dua ve ne olur cok dikkatli olunnnn cokkkk
Offf tuylerim diken diken oldu Allah sabir guc kuvvet versin. Mekani cennet olsun. Bi gece yatağınızda yatarken sonra olanlara bak Allahim ne aci. Umarim ihmali olan herkes cezasini alir.

Başınız sağ olsun, üzüldüm. Peki siz alerjisi olduğunu biliyor muydunuz bu tür maddelere? Yani eğer gerçekten sormuş olsalardı evet alerjisi var diyebilir miydiniz?

Başınız sağ olsun, üzüldüm. Peki siz alerjisi olduğunu biliyor muydunuz bu tür maddelere? Yani eğer gerçekten sormuş olsalardı evet alerjisi var diyebilir miydiniz?
Hayır bilmiyordum daha önce antibiyotik ağız yoluyla kullandığı oluyordu burada sıkıntı bir kaç ilacın birleşimiyle ve damar yoluyla verilmesinden kaynaklı bir alerjik reaksiyon oluşmasıydı

X