Dikkat aşırı derece kaynana içerir

Çok haklısın ben onla da konuşuyorum zaten ama borcu olduğu göüşmediği biri var annesine atıyo annesi ona veriyo bunu bahane edip süre arayıp para durumunu soruyo dikkatli harcasın karın tutumlu olsun çok alış veriş yapmasın tarzı konuşuyo bende o öyle dedikçe kargo veriyorum

Tekrar ediyorum eşinizin size bu şekilde laf söylettirmesi kayınvalidenizin densizliklerinden çok daha iğrenç. Benim harcadığıma kv laf ediyorsa suçlu %100 kocamdır.

Eşinizin o sorulara cevap vermemesi gerekiyor. Sadece ödemeye aracı oldu diye bık bık aranır mı? Açmamalı da telefonu o kadar sık arıyorsa. Zaten her seferinde açıyorsa sözünü de dinliyordur. Kv ile bir şey yapamazsınız, densiz o belli de, eşiniz halledecek.

Eşiniz sınır çizmeli bu çok aşırıya kaçmış evine ne aldığın , ne yediğin içtiğin ne giyindiğin, nereye gittiğin bukadar alakadar etmez kendisini. Herkesin evi ayrı resmen burnunu sokuyo yönlendirmeye calışıyor .. senin eşinin yönlendirilmeye ihtiyacı yok varsada bir sorun eşiyle konuşmalı önce sonra anneyle danışılcak bir durum varsa işin içinden cıkamadığınız ozaman akıl alabilirsiniz aile büyüklerinden elbette.. ama bu fazla kontrolcü ozaman yaşamayalım de eşine hiç bişey yapmayalım? Nefeste almayak mı sor anana de hele tövbe tövbe.. bidaha aradığında karımla yatakdayım desin bidaha aramaz yüzü kızarırsa ben aşırı sinir oluyorum böyle şeylere bi anne olarak faydası yoksa huzuruda bozmasın bi zahmet. Eşine dile getir sen karışma o hall etsin kendi anası

Eşiniz de sizin gibi 19 yaşındaysa annesinin arayıp ne yedin ne içtin diye sorması normal, çocuk çünkü daha beni de o yaşta annem günde 2 kere arar bakardı ne yapıyorum diye. Çünkü çocuktum yani bi yerde

19-20 yasindaki adamin birine nasil borcu olabilir yahu? Niye borcu var esinizin? Hayir birde bu borc ne zaman yapildi, adam alacaklisina hangi arada kustu, borc ne kadar?

1 yasindaki gorumcenize de mok atmayin artik. 16 aylik kizim var bence dünyanın en sevimli varligi.

sen 19 san eşin kaç yaşında
eşinin ne borcu var bu kadar
ve hadi büyük görümceler fena olur da 1 yaşındakinin ne fenalığı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…