- 26 Şubat 2024
- 5.580
- 5.818
-
- Konu Sahibi nazbxbdjdksmkslsl
Tamam de tamam de diyip duruyo kafasını karıştırıyoMaşallah kendisine.
Kayınvalideniz ne diyorsa diyor da, eşiniz onun lafını tutuyor mu peki?
Çok haklısın ben onla da konuşuyorum zaten ama borcu olduğu göüşmediği biri var annesine atıyo annesi ona veriyo bunu bahane edip süre arayıp para durumunu soruyo dikkatli harcasın karın tutumlu olsun çok alış veriş yapmasın tarzı konuşuyo bende o öyle dedikçe kargo veriyorumAklıma sadece yetişkin ve evli bir erkeğin annesiyle neden 3-4 kez telefonla konuştuğu ve bu sürenin neden 20 dakika olduğu geldi şu an. E açmasın eşiniz? Bu yaşta adam annesiyle ne konuşur ki bu kadar? Suçu eşinizde arayın biraz da, yüz vermesin.
Tekrar ediyorum eşinizin size bu şekilde laf söylettirmesi kayınvalidenizin densizliklerinden çok daha iğrenç. Benim harcadığıma kv laf ediyorsa suçlu %100 kocamdır.Çok haklısın ben onla da konuşuyorum zaten ama borcu olduğu göüşmediği biri var annesine atıyo annesi ona veriyo bunu bahane edip süre arayıp para durumunu soruyo dikkatli harcasın karın tutumlu olsun çok alış veriş yapmasın tarzı konuşuyo bende o öyle dedikçe kargo veriyorum
Eşiniz sınır çizmeli bu çok aşırıya kaçmış evine ne aldığın , ne yediğin içtiğin ne giyindiğin, nereye gittiğin bukadar alakadar etmez kendisini. Herkesin evi ayrı resmen burnunu sokuyo yönlendirmeye calışıyor .. senin eşinin yönlendirilmeye ihtiyacı yok varsada bir sorun eşiyle konuşmalı önce sonra anneyle danışılcak bir durum varsa işin içinden cıkamadığınız ozaman akıl alabilirsiniz aile büyüklerinden elbette.. ama bu fazla kontrolcü ozaman yaşamayalım de eşine hiç bişey yapmayalım? Nefeste almayak mı sor anana de heleKocamı sürekli annesi arıyo eşim evden bilgisayarda çalışıyo annesi her gün bazen günde 3-4 kere en az 20 dk arıyo ve ne kadar kazandın ne yedin naptın sana iyi bakıyo mu borcunu heapladım bu kadar kalmış vs vs gibi sürekli konuşuyo taşınmayı düşünüyoruz evlendiği mizde eşyalarımı ve evimi kendim seçmedim şimdi kendi seçtiğim evde kendi seçtiğim eşyalarla oturacam eşimle herşeyi konuştuk hallettik ama annesi yok ordaki evler pahalı dedi (4aylık kızım var ve anneme yakın oturmak istiyorum) burdan tutun ben bakarım çocuğa diyo 1yaşında kızı var ve doğumdan sonra ben sana 1ay bakarım diyip doğumdan bir hafta önce memleketine gitti çocuğu geçen ay gördü eşime rahatsız olduğumu söyledim taryıştık oda annesine çok tartıştı ama herşey aynı yani kadın sürekli hayatımızın içinde napacam ben bu kadından nefret ediyorum ama o hergün eşimi arayıp tek tek sorgulamaya devam ediyo bundan nasıl kurtulacak bişey diyin ya sinir krızı geçiricem ya da oğlunu gidip geri vericem
yav bi yasindaki de fena degildir herhalde :)18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum
Bu kaynana kaç yaşında ?18-17-1 yaşında 3görümcem var hepsi birbirinden fena en çok kaynanam tabiki eşimle konuştum-bidaha seni uyarmam anneni ararım dedim -bekliyorum