Dikiş Tutmayan Evlilik

ilk duruşmada anlaşmadan vazgeçtiğinizi söyleyin
maddi olarak her şey adamda kalıyor resmen siz zararlısınız bu durumda
nafaka konusunda da siz çocukların masraflarını kalem kalem yazıp ona göre isteyin

altınları ayrı evden hakkınızı ayrı isteyin
buna izin vermeyin

yanlış bir hareket
adam zaten sözünü tutan biri olsa boşanma aşamasına gelmezsiniz
babaların yüzde doksanı mahkeme kararı olsa bile nafaka ödemiyor
siz mahkemeden garanti bir karar olmadan boşanacağınız adamın sözüne mi güveneceksiniz
siz almadığınız hakkınızı ileride yeni eşiyle yer siz de bunların hepsi benim maaşımla olmuştu diye yakınır durursunuz

Bu adam sizi kandırıyor bence. Evi satıp krediyi kapatacak siz kiralarda cocuklarla ugraşıcaksınız. Elinize bi parada geçmicek aksine zarardasınız. Onun cebnden hiç bişe cıkmıyoki. İşinide kurmussunuz. Bence böyle olmamalı. Adam cok uyanık davranıyor. Kredileri evi satarak kapıyacak çalıştıgından 600 tl size göndericek oh yan gel yat öylemi. O işi siz kurduysanız kredi çekip, ortakta olmalısınız bence. O adam size boşandıktan sonra bir kurus bile vermez. Bu hep böyledir. Pişman olacagınız şeyler yapmayın. Yeterki kurtulim demeyin. O evde oturun çıkmayın eşyaları deiştirin. Krediyide çalıştıgıyla kapa diyin. Yoksa çok pişman olursunuz. Sonucta o ev çocuklarınızın evi. Bi daha ne zmn elinize böyle bi fırsat geçicek.

paragözlük değil bu.
adam başkasıyla evlenebilir sen de..
ama bir anne o parayı evladımın rızkı diye biriktirip koyar kenara.. babası yapmaz asla.

sonuna kadar alın haklarınızı..
evi satmak bana hiç akıl karı gelmiyor.
gerekirse her ay o ödesin ama eldeki malı çıkarmayın.

kafam çok karışık inanın

kafam çok karışık inanın

Jessey avukat , diğer üyeler de hemfikir siz bizi dinleyin sevgili konu sahibesi. Sakın bu anlaşmayı kabul etmeyin. Yıpranmış olmanızı, bir an önce bitsin demenizi çok iyi anlıyoruz. Lakin birazcık daha direnin yoksa ömürboyu pişman olucaksınız ben çocuklarımın hakkını niye almadım diye. Anlaşmayın, bence ev+araba+şirketine koyduğunuz nakit para+düğün altını isteyin yoksa boşanmayın.

cherry artık avukat değilim sicilimi sildirdim
konu sahibine yazdım ama o eşine kanacak diğer bütün kadınlar gibi sonra da uzaktan izleyecek kendi parasıyla yaptıklarını adamın diğer kadınlarla yiyişini

cherry artık avukat değilim sicilimi sildirdim
konu sahibine yazdım ama o eşine kanacak diğer bütün kadınlar gibi sonra da uzaktan izleyecek kendi parasıyla yaptıklarını adamın diğer kadınlarla yiyişini

Kadınlar boşanırken maddi olarak sömürülüyor, zarara geçiyor Jesseycim dediğin gibi

Kadın yuvam evim kocam derken adam para kaçırma derdinde oluyor

Son kez konuşacağız olmadı çekişmeli boşanırız zaten evı ayiracagim ama iş onada biner de nafayi falan ödemede sorun çıkarır mi bilmiyorum ilginize teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…