Dikiş Tutmayan Evlilik

Aklıma geldi avukatla görüşmek ama şimdi protokol imzalandı kendi aramızda mahkeme günü de verildi şimdi araya avukat girerse mahkeme ileri tarihe atılır diye korkuyorum bu bir hafta bile çok uzun bana ailem de çocuklar sende bütün masraflar sende senin harcama daha çok olacak hakkını al dedi ama para göz duruma da düşmek istemiyorum

ilk duruşmada anlaşmadan vazgeçtiğinizi söyleyin
maddi olarak her şey adamda kalıyor resmen siz zararlısınız bu durumda
nafaka konusunda da siz çocukların masraflarını kalem kalem yazıp ona göre isteyin

bende çok uzamasını istemiyorum aslında ama ileride de pişman olmak istemiyorum hakkım neyse versin istiyorum başta evi satar kalanı paylaşırız diyen şimdi ziynetlerimin yerine saymayası zoruma gitti şuan kurduğu dükkanı devretse 400 bine rahat devreder 300 bin vermişlerdi kabul etmedi bu şekil düşününce de haksızlık var ortada

altınları ayrı evden hakkınızı ayrı isteyin
buna izin vermeyin

. ayrıca eşimle de maddi konuları tekrar konuşalım dedim ben kendim için senden 1 kuruş bile istemiyorum ama iki çocuğumuz var onlar için yap ne yapacaksan dedim yüküm daha fazla olacak senin kenara çekilmeni istemiyorum dedim oda elimde imkan olduğu sürece destek çıkarım dedi inşallah lafta kalmaz avukatla görüştüm bu sorunları aranızda hallederseniz daha iyi olur dedi

yanlış bir hareket
adam zaten sözünü tutan biri olsa boşanma aşamasına gelmezsiniz
babaların yüzde doksanı mahkeme kararı olsa bile nafaka ödemiyor
siz mahkemeden garanti bir karar olmadan boşanacağınız adamın sözüne mi güveneceksiniz
siz almadığınız hakkınızı ileride yeni eşiyle yer siz de bunların hepsi benim maaşımla olmuştu diye yakınır durursunuz

Bu adam sizi kandırıyor bence. Evi satıp krediyi kapatacak siz kiralarda cocuklarla ugraşıcaksınız. Elinize bi parada geçmicek aksine zarardasınız. Onun cebnden hiç bişe cıkmıyoki. İşinide kurmussunuz. Bence böyle olmamalı. Adam cok uyanık davranıyor. Kredileri evi satarak kapıyacak çalıştıgından 600 tl size göndericek oh yan gel yat öylemi. O işi siz kurduysanız kredi çekip, ortakta olmalısınız bence. O adam size boşandıktan sonra bir kurus bile vermez. Bu hep böyledir. Pişman olacagınız şeyler yapmayın. Yeterki kurtulim demeyin. O evde oturun çıkmayın eşyaları deiştirin. Krediyide çalıştıgıyla kapa diyin. Yoksa çok pişman olursunuz. Sonucta o ev çocuklarınızın evi. Bi daha ne zmn elinize böyle bi fırsat geçicek.

Aklıma geldi avukatla görüşmek ama şimdi protokol imzalandı kendi aramızda mahkeme günü de verildi şimdi araya avukat girerse mahkeme ileri tarihe atılır diye korkuyorum bu bir hafta bile çok uzun bana ailem de çocuklar sende bütün masraflar sende senin harcama daha çok olacak hakkını al dedi ama para göz duruma da düşmek istemiyorum

paragözlük değil bu.
adam başkasıyla evlenebilir sen de..
ama bir anne o parayı evladımın rızkı diye biriktirip koyar kenara.. babası yapmaz asla.

sonuna kadar alın haklarınızı..
evi satmak bana hiç akıl karı gelmiyor.
gerekirse her ay o ödesin ama eldeki malı çıkarmayın.

Olmaz hanımefendi hem kredi hem kira deli misiniz....o adam da kirayı 1 öder 2 öder sonra başka kadın bulur takılır gider.

Çıkmayın sakın evden. Siz finansal olarak zarara geçiyorsunuz bu adam sizi kazıklıyor. Satmayın evi sakın, oturun. 2 çocukla niye kirada sürünesiniz??? Bana kalırsa boşanmayın da siz zararlı çıkacaksınız, atın evden ama boşamayın parasını yiyin için. İlle de boşancam derseniz mutlaka avukata gidin hemen yarın.
kafam çok karışık inanın

kafam çok karışık inanın

Jessey Jessey avukat , diğer üyeler de hemfikir siz bizi dinleyin sevgili konu sahibesi. Sakın bu anlaşmayı kabul etmeyin. Yıpranmış olmanızı, bir an önce bitsin demenizi çok iyi anlıyoruz. Lakin birazcık daha direnin yoksa ömürboyu pişman olucaksınız ben çocuklarımın hakkını niye almadım diye. Anlaşmayın, bence ev+araba+şirketine koyduğunuz nakit para+düğün altını isteyin yoksa boşanmayın.

Jessey Jessey avukat , diğer üyeler de hemfikir siz bizi dinleyin sevgili konu sahibesi. Sakın bu anlaşmayı kabul etmeyin. Yıpranmış olmanızı, bir an önce bitsin demenizi çok iyi anlıyoruz. Lakin birazcık daha direnin yoksa ömürboyu pişman olucaksınız ben çocuklarımın hakkını niye almadım diye. Anlaşmayın, bence ev+araba+şirketine koyduğunuz nakit para+düğün altını isteyin yoksa boşanmayın.

cherry artık avukat değilim sicilimi sildirdim
konu sahibine yazdım ama o eşine kanacak diğer bütün kadınlar gibi sonra da uzaktan izleyecek kendi parasıyla yaptıklarını adamın diğer kadınlarla yiyişini

cherry artık avukat değilim sicilimi sildirdim
konu sahibine yazdım ama o eşine kanacak diğer bütün kadınlar gibi sonra da uzaktan izleyecek kendi parasıyla yaptıklarını adamın diğer kadınlarla yiyişini

Kadınlar boşanırken maddi olarak sömürülüyor, zarara geçiyor Jesseycim dediğin gibi

Kadın yuvam evim kocam derken adam para kaçırma derdinde oluyor

Son kez konuşacağız olmadı çekişmeli boşanırız zaten evı ayiracagim ama iş onada biner de nafayi falan ödemede sorun çıkarır mi bilmiyorum ilginize teşekkür ediyorum

Back