Dikiş Tutmayan Evlilik

Mutlaka dogruyu ogrenecek cocuklariniz. O zaman hem babalari yaninda olnayacak hemde annelerine olan guvenleri sarsilacak. Dogruyu en guzel sekilde anlatin. Bu cok onemli bir konu.

Mutlaka dogruyu ogrenecek cocuklariniz. O zaman hem babalari yaninda olnayacak hemde annelerine olan guvenleri sarsilacak. Dogruyu en guzel sekilde anlatin. Bu cok onemli bir konu.
Haklısınız aslında ama önce boşanma olsun sonra evimi tutup düzenini kurunca anlatayım suan ben bile kabullenemedim tek pişmanlığım zamanında bana yasattiklarinda bitirseydim bu kadar yılda onca emek hepsi çöpe gitti teşekkür ediyorum

oğlumla konuştum ama beni ne kadar anladı bilmiyorum babasıyla kavgalarımıza çok şahit oldu ona biz bundan sonra babanla ayrı evde yaşayacağız çünkü çok kavga ediyoruz sen de biliyorsun eğer ayrı evlerde olursak artık kavga etmeyeceğiz ve sen ne zaman babanı görmek istersen göreceksin dedim. tamam anne dedim. babam eve neden gelmedi diye üzülme hepimiz için iyi olacak dedim gayet iyi karşıladı inşallah dediklerimi anlamıştır. ayrıca eşimle de maddi konuları tekrar konuşalım dedim ben kendim için senden 1 kuruş bile istemiyorum ama iki çocuğumuz var onlar için yap ne yapacaksan dedim yüküm daha fazla olacak senin kenara çekilmeni istemiyorum dedim oda elimde imkan olduğu sürece destek çıkarım dedi inşallah lafta kalmaz avukatla görüştüm bu sorunları aranızda hallederseniz daha iyi olur dedi diğer türlü dava uzar ve çekişmeli boşanma olur dedi ben ise uzamasını istemiyorum inşallah sözünde durur iş bittikten sonra ne halin varsa gör demez maddi konuda tartışma çıkarıp elaleme laf ettirmem diyor sonuçta çocuklar var dedi bakalım

O paragöz ama?

Ben boşanırken bişey istemedim ama çocuğumun olmamasını büyük şans bildim kendi başımın çaresine baktım. Siz hem on yıldır devam ettirdiğiniz hayatın aksine tamamen onsuz bir hayata adapte olacaksınız hem 2 çocuğunuz var. Kesinlikle hakkınızı yedirmeyin derim ben...

Ayrıca kendinize güvenin, şu süreç bi geçsin iyi ki diyeceksiniz büyük ihtimal. Kadın dediğin güçlüdür, bakmayın erkeklerin fiziksel olarak daha güçlü göründüklwrine, onların içi fos. Biz öyle değiliz

Sakın anlaşmayın bu adam sizi kazıklıyor

Madem işyeri var 300erden 600tl nafaka şaka mı???

Bana kalırsa madem hep siz ödediniz evi sattırmayın içinde oturun. Niye satıp parayı bu adama veresiniz???

Ev bana kalacak çocuklarla kirada perişan olanam diceksiniz. Ev yoksa boşanma da yok, bedavaya boşanma yok diceksiniz

Hemen bir avukata gidin hemen. Adamın verdiği hiçbir şeyi de imzalamayın

Dava sonrası için verdiği sözlere inanma. Hakkın ne ise mahkemede versin madem...

İnşallah dediğiniz gibi kolay atlatirsan kolum kanadım kırık nerden başlayacağım bilmiyorum söz verdi destek olacağım diye söyle rahat bir nefes almaya çok ihtiyacım var sıkıntı stres beni çok yordu vicdan olarak rahatım ama birazda çevre ve çalıştığım ortam tarafından kötü anılmak istemiyorum biz tolum olarak boşanan kadinlarà hemen yakıştırma yapıyoruz

Paragözlüğün dik âlâsını eşiniz yapıyor.

400binlik işyeri var, gelgelelim hala evi satıp borçları kapatalım yarı yarıya paylaşalım diyor, üstelik 2 çocuk için 300er lira teklif ediyor.

Boşandıktan sonra halleriz, çocuklar var zor durumda bırakmam demesi hikaye bence... Bu kadar çocuklarını ve sizi düşünen adam işleri bu raddeye getirmezdi zaten..

Bu boşanmaların çoook büyük çoğunluğu "adam" olamamış heriflerin yüzünden kaynaklanıyo...

Evlatlarınızı düşünerek hareket edin, hiç paragöz derler mi, aman uzamasın vs diye düşünmeyin... Zaten senelerinizi harcamışsınız, hakkınızı alabilmek için 2-3sene daha harcayın ama hakkınızı alın...

bu evde oturmak istemiyorum aslında eşyalarıyla birlikte satıyoruz ondan geriye hiç birşey istemiyorum birde ben yarın ev bakacağım bulursam hemen taşınacağım o ise bu ev satılıncaya kadar burda kalmaya devam edecekmiş dedim ben hem kira vereceğim hemde bu evin kredisini ödemeye devam edeceğim öyle mi dedim oda ev satılıncaya kadar kiraya yardım edecekmiş

Korkarsanız üstünüze gelirler. Kendinize güvenin. Ve kimsyi takamyın. Hiçbir konuda kimseyi ikna etmek zorunda değilsiniz unutmayın.

Ben hiç güvenmedim eşinize...

Lütfen burada yazılanlar kulak aşın taşınmayin evden nafaka miktarı yetersiz kabul etmeyin yeniden niye düzen kurmaya çalışıyorsunuz o gitsin kurşun düzenini senin yiyemedigini ellerin karısı bir güzel yer kafanı taşlara vurursun satma evi is yeri ve araba içinde ortalık işte hepsini senle yaptı 2 senedir çalışıyor olup o kadar hakkın olduğunu düşün më altınlarinda ayrıca hakkın bak gurur yapıp o cocuklari magdur etme adam olsaydı da size sahip çıkasaydi yok uzamasın bitsin deyip adamı hem varlıklı hem özgür hayata rahatça Salma az uyanık ol lütfen gözünü severim (kusura bakma ne olur) bu adam Sam şeytani bulmus senin gibi naif kadini hem o sözleri boşver çocuklara açısa bu kadar halti yemezdi hele bir evlensin bu tiynette bir adam kuruş koklatirmi acaba bir düşün çocukların için tüm mal varlığına hatta 2 çocuk senle olacağı için fazlasına bile ortak ol unutma hem senin hem yavrularını hakkıni elalem bir güzel yer böyle uzaktan bakar pişman olursun yapma.....söz uçar Yazı kalır veririm demekle olmaz yazılı anlasın

İnanmayın derim ben,bazi erkekler boşaninca cocuklardanda boşanıyor,sadece nafaka verip,kendini rahatlatıyor,yeni bir hayat kurunca tamamen unutup,nafakayi bile vermiyor,gerekirse çekişmeli boşanın ,cocuklarin evin tum yükü sizde olacak,cocuklarinizin rahat yasamasi icin ne gerekiyorsa yapın

Haklısınız cok tesekkur ediyorum biliyorum ki yorumlarınız iyi niyetli işte bu adam beni bu şekil yıllarca bastırdı yeri geliyor kendimi ifade etmekte bile zorlanıyorum hep bi birsey olur mu diye diye bu haldeyim herşeyim le peşinden kostüm bana elini bile sürmekte korkan biri inanın evde kadın değil de erkek gibi hissettim kendimi bakalım ne olacak yazıcam sonuçları

Ya niye acele ediyosunuz ki surerse sursun bosanma islemi nikah lazim sanki. 400 bin degerinde dukkan ona kalacak arabada ona kalacak bari evi odesin de ev de sizin olsun. Adam olsa zaten sen duzenini cocuklarimin duzenini bozma ben cikarim kiraya der. Bu adam sen ne kadar iyi niyetli yaklasirsan o kadar isine gelir. Haksizlik olmasin demez. Cocuklarin nafakasini yardim mi sayiyorsun. Onu odemek zorunda zaten tek sizin cocuklariniz degil.

Olmaz hanımefendi hem kredi hem kira deli misiniz....o adam da kirayı 1 öder 2 öder sonra başka kadın bulur takılır gider.

Çıkmayın sakın evden. Siz finansal olarak zarara geçiyorsunuz bu adam sizi kazıklıyor. Satmayın evi sakın, oturun. 2 çocukla niye kirada sürünesiniz??? Bana kalırsa boşanmayın da siz zararlı çıkacaksınız, atın evden ama boşamayın parasını yiyin için. İlle de boşancam derseniz mutlaka avukata gidin hemen yarın.

++++++++

Uzayıp daha çok mağdur okacaksanız bence aldıklarınızla yetinip yolunuza bakın . Yeterince çekmişsiniz bu adamdan. Bundan sonra huzur zamanı. Eğer artık eşinizi sevmiyorsanız çok sıkıntı çekmezsiniz manevi olarak. Hem çalışma hayatı hem yeni düzen hem çocuklar derken bir bakacaksınız herşey rayına oturmuş ve üzülmeye fırsat bile bulamamış olursunuz. Eminim sizin için herşey daha iyi olacak. Çocuklar konusunda da fikrim açık olun. Anlaşamadık ayrılıyoruz derseniz gerçekle sonradan yüzleşip aldatılmış hissedeceğine hayatın olağan akışında normal bir süreç gibi algılarlar. Dürüstlük daha iyi. Onları bir birey gibi görüp yaşadığınız süreci paylaşın. Hakkınızda hayırlısı olsun. En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.

Eşiniz karşısında konuşamıyorsanız işi avukata devredin o halletsin. Ayrıca stres olmayın bu işin kuralı var yasası var. Paragözlük ne demek siz hakkınızı alacaksınız. Adam herşeyi tırtıklamış resmen herşey onda ama 2 çocuk sizde. O iş öyle olmaz. Normalde boşanmalarda yarı yarıyadır ama avukat tutun halleder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…