Aklıma geldi avukatla görüşmek ama şimdi protokol imzalandı kendi aramızda mahkeme günü de verildi şimdi araya avukat girerse mahkeme ileri tarihe atılır diye korkuyorum bu bir hafta bile çok uzun bana ailem de çocuklar sende bütün masraflar sende senin harcama daha çok olacak hakkını al dedi ama para göz duruma da düşmek istemiyorumavukata danışsanız.. haklarınız neyse alın.. işyeri kredisini evin parasından ödeyip kalanı ikiye bölmek su kurnazlığı resmen..
Çok teşekkür ederim inşallah hersey iyi olur inanın kendimi hiç düşünmüyorum sadece evlatlarım üzülmesin yeter bana ben zaten çok yıprandım10 yıllık evlilikte hakkınız çocuklarınızın hakkı ne ise alın. Birakmayin.
En sancılı dönemi geciriyorsunuz
Boşandıktan sonra bi rahatlama gelir ve yeni hayata adapte olma süreci başlar sonra o da asılır.
Hayatınızda mutluluklar diliyorum
Aklıma geldi avukatla görüşmek ama şimdi protokol imzalandı kendi aramızda mahkeme günü de verildi şimdi araya avukat girerse mahkeme ileri tarihe atılır diye korkuyorum bu bir hafta bile çok uzun bana ailem de çocuklar sende bütün masraflar sende senin harcama daha çok olacak hakkını al dedi ama para göz duruma da düşmek istemiyorum
Mrb bayanlar bizin 10 yıllık bir evliliğimiz ve 2 tane evladımız var ve biz yıllardır bu evliligin yürümesi için çaba gösterdik ama dikiş tutturamadık malesef kaç kez boşanmanın kenarından döndük tekrar deneyelim diyerek ama olmadı ailem her defasında evlatlarınız var yapmayın etmeyin derken 1 hafta sonra mahkememiz var tuhaf duygu içindeyim ne uzulebiliyorum nede sevinebiliyorum herseyi herkesi düşündüm nasıl olur kim ne der Vs. Kendimi hiç güçlü hissetmiyorum herseye sıfırdan başlayacağım yeni bir düzen kurmam lazım eşim zamanında beni aldatti içkisi de var çok sert yapıya sahip bense hep bi beklenti içinde 10 yılı bitirdim ama yemek içmek giyim konusunda cömerttır gereksiz harcamaları sevmez ben çalışıyorum ve eve gelince hem iki çocuk ev yemek çamaşır bulaşık Vs koşturuyorum ve eşimden tek isteğim bana biraz ilgi göstermesiydi ama olmadı kadınlık sadece çocuk ev is demek değilmiş eşimi de memnun etmem gerekiyormuş belki haklı olabilir ama aksam eve gelip tv başında gecenin bi vaktine kadar zaman gecirecegine bana zaman ayırsın isterdim her zorluğu göğüs gerdim yeri geldi oğlum simit için ağlarken alamadığım zamanlarda oldu her sıkıntı da yanındayım dedim isimi elime alınca yine hep yanında oldum ama bilmiyorum beceremedim bu evliliği ve dilekçelerimizi verdik benim sorunum şu biz ev aldık 2 yil önce eşimin işi o zaman iyiydi elimizde olanı verdik kalanı ben kredi çektim şimdi evi satıp krediyi ödeyeceğiz kalan parayi ikiye bolecegiz o kredi kapaniyor ayrıca eşim is kursun diye kredi çekmiştim suan yarı borcu duruyor o ne olacak dedim evi sat inca kalan parayla öderiz tüm kredileri kapatıriz kalanı paylaşırız diyor benim evlenirken yapılan takıları dedim ev parasini veriyorum ya dedi bu durumda sanki ben mağdur oldum ev alırken bende para verdim diyor eee 2 yıldır ödemesini de ben yapıyorum işin içinden çıkamadım ayrıca arabada var ve kurduğu is yeri de var bana kalan sadece evden kalacak para diğerlerinde bana düşen birsey yok iki cocuk bende sadece 300 liradan 600 lira nafaka verdi sizce bu para muhabbetini kapatayım mi yoksa hiç oralı olayım mi onca yılım in emeğimin karşılığı bu kadarmış dağıldık resmen korkuyorum biraz da bu yeni hayat nasıl olacak sürekli plan yapıyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum yardımıniza ihtiyacım var okuduğunuz için çok teşekkür ederim ayrıca oğlum 8 yaşında ona açıklama yapamadım yapmam gerekli mi kızım küçük daha sadece ayrı bir eve tasinacagimizi babanın işi yoğun çok sık gorusemeyecegini işi bitince geleceğini söyledim istediği zaman görsün babası kesinlikle engel koymam şuana kadar kendimi hiç güçlü hissetmedim ne okursa olsun hep onun gururu altında Ezildim sürekli suçlu duruma dusurulmekten bıktım inşallah sorunsuz biter diyorum
bana sordu ne kadar vereyim diye o an aklıma b fiyat gelmedi ne diyeceğimi bilemedim kızın kreş parasını ver yeter dedim kreş lira off çok acele oldu sağlıklı düşünemeden girdim bu işe keşke avukata danışşsaydımHakkını almadığına bin pişman olursun. Bu boşanma seni maddiyat olarak yıpratacak. Hiç bir şey almıyorsan da çocukların nafakasını makul bir düzeyde tut. 300 tl nedir?
bende çok uzamasını istemiyorum aslında ama ileride de pişman olmak istemiyorum hakkım neyse versin istiyorum başta evi satar kalanı paylaşırız diyen şimdi ziynetlerimin yerine saymayası zoruma gitti şuan kurduğu dükkanı devretse 400 bine rahat devreder 300 bin vermişlerdi kabul etmedi bu şekil düşününce de haksızlık var ortadaBu hesaplara çok girmeyin bence
Anladığım kadarıyla size hakkınızı verecek parası yok
Zaten sizin üzerinizden sahip olmuş her şeye
Borçsuz çıkabilirseniz bu işin içinden yeterli
Ha bir tazminat konusu olabilir ama iş uzadıkça uzar sizi yıpratır
Bir an önce yolunuza bakıp toparlanmak sizin için daha hayırlı
o konuda kararsızım nasıl yapsam diye oğlum etkilenir okulda başarısız olur mu yada içine kapanır mı derken kelimeler boğazıma düğümleniyor bu şekil mesajları okurken ayrılırsın olur biter diyen ben şimdi görüyorum ki herşey ne kadar da zorCocuklariniza kucukte olsa yalan soylemeyin. Pedagog esliginde anlatin.
Para olarakta cocuklarinizin hakki neyse onu alin. Hursa gerek yok. oturup anlasin ne kadar diyorsa tamam diyin. Kurtulun bir an once
bende çok uzamasını istemiyorum aslında ama ileride de pişman olmak istemiyorum hakkım neyse versin istiyorum başta evi satar kalanı paylaşırız diyen şimdi ziynetlerimin yerine saymayası zoruma gitti şuan kurduğu dükkanı devretse 400 bine rahat devreder 300 bin vermişlerdi kabul etmedi bu şekil düşününce de haksızlık var ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?