Mrb bayanlar bizin 10 yıllık bir evliliğimiz ve 2 tane evladımız var ve biz yıllardır bu evliligin yürümesi için çaba gösterdik ama dikiş tutturamadık malesef kaç kez boşanmanın kenarından döndük tekrar deneyelim diyerek ama olmadı ailem her defasında evlatlarınız var yapmayın etmeyin derken 1 hafta sonra mahkememiz var tuhaf duygu içindeyim ne uzulebiliyorum nede sevinebiliyorum herseyi herkesi düşündüm nasıl olur kim ne der Vs. Kendimi hiç güçlü hissetmiyorum herseye sıfırdan başlayacağım yeni bir düzen kurmam lazım eşim zamanında beni aldatti içkisi de var çok sert yapıya sahip bense hep bi beklenti içinde 10 yılı bitirdim ama yemek içmek giyim konusunda cömerttır gereksiz harcamaları sevmez ben çalışıyorum ve eve gelince hem iki çocuk ev yemek çamaşır bulaşık Vs koşturuyorum ve eşimden tek isteğim bana biraz ilgi göstermesiydi ama olmadı kadınlık sadece çocuk ev is demek değilmiş eşimi de memnun etmem gerekiyormuş belki haklı olabilir ama aksam eve gelip tv başında gecenin bi vaktine kadar zaman gecirecegine bana zaman ayırsın isterdim her zorluğu göğüs gerdim yeri geldi oğlum simit için ağlarken alamadığım zamanlarda oldu her sıkıntı da yanındayım dedim isimi elime alınca yine hep yanında oldum ama bilmiyorum beceremedim bu evliliği ve dilekçelerimizi verdik benim sorunum şu biz ev aldık 2 yil önce eşimin işi o zaman iyiydi elimizde olanı verdik kalanı ben kredi çektim şimdi evi satıp krediyi ödeyeceğiz kalan parayi ikiye bolecegiz o kredi kapaniyor ayrıca eşim is kursun diye kredi çekmiştim suan yarı borcu duruyor o ne olacak dedim evi sat inca kalan parayla öderiz tüm kredileri kapatıriz kalanı paylaşırız diyor benim evlenirken yapılan takıları dedim ev parasini veriyorum ya dedi bu durumda sanki ben mağdur oldum ev alırken bende para verdim diyor eee 2 yıldır ödemesini de ben yapıyorum işin içinden çıkamadım ayrıca arabada var ve kurduğu is yeri de var bana kalan sadece evden kalacak para diğerlerinde bana düşen birsey yok iki cocuk bende sadece 300 liradan 600 lira nafaka verdi sizce bu para muhabbetini kapatayım mi yoksa hiç oralı olayım mi onca yılım in emeğimin karşılığı bu kadarmış dağıldık resmen korkuyorum biraz da bu yeni hayat nasıl olacak sürekli plan yapıyorum ama nerden başlayacağım bilmiyorum yardımıniza ihtiyacım var okuduğunuz için çok teşekkür ederim ayrıca oğlum 8 yaşında ona açıklama yapamadım yapmam gerekli mi kızım küçük daha sadece ayrı bir eve tasinacagimizi babanın işi yoğun çok sık gorusemeyecegini işi bitince geleceğini söyledim istediği zaman görsün babası kesinlikle engel koymam şuana kadar kendimi hiç güçlü hissetmedim ne okursa olsun hep onun gururu altında Ezildim sürekli suçlu duruma dusurulmekten bıktım inşallah sorunsuz biter diyorum